Stagg CA-100B/112

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
saytam

Stagg CA-100B/112

Příspěvek od saytam »

Zdravim myslíte že mě bude stačit tadyto kombo Stagg CA-100B/112 pro začátečníka?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Můžeš najít lepší, staggu bych se i jako začátečník vyhnul. Můžeš upřesnit své požadavky a finanční limity abychom ti mohli poradit něco lepšího?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
saytam

Příspěvek od saytam »

No finančně bych potřeboval něco do 5 000kč něco kolem 30-40w kdyz by bylo něco silnějšího nevadí.Tadytu nabídku Stagg CA-100B/112 sem dostal od nákeho pána za 3000.Snažím se koupit z bazaru.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Stagga bych nebral. Raději bych koukl po kombech Kustom, Laney. Za pět tisíc už se dají sehnat na bazaru dobrý aparáty a bude to lepší jak stagg. Sám mám Ibanez SW 65 a na doma je to super pro naši kapelu to taky stíhá (nemáme bicí). Pro začátečníka je kvalita naprosto výborná. A sem tam se na bazaru nějaký najde. Rozhodně to bude lepší volba jak ten Stagg.

Nero ho má taky tak k tomu taky může něco říct.

Laney RB2, Hartke A35, Fender Rumble 25, Warwick Blue Cab 30, atd. To všechno jsou komba kterejm můžeš věřit víc. A to jsou všechno nové s cenou do pěti tisíc. Na bazaru by jsi našel i něco staršího a výkonějšího.

Tím nechci říct, že ten Stagg je naprosto k ničemu. Pokud jsi naprostej začátečník tak stejně veliký rozdíly nepoznáš, ale jestli u basy zůstaneš tak stejně za chvíli zjistíš, že ten Stagg není nic moc a budeš měnit. Zatímco takovej Warwick Blue Cab 30 si časem můžeš nechat na domácí cvičení a třeba kdyby byla kapela tak si koupíš pořádnej apec.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

aivn86 píše:Stagga bych nebral. Raději bych koukl po kombech Kustom, Laney. Za pět tisíc už se dají sehnat na bazaru dobrý aparáty a bude to lepší jak stagg. Sám mám Ibanez SW 65 a na doma je to super pro naši kapelu to taky stíhá (nemáme bicí). Pro začátečníka je kvalita naprosto výborná. A sem tam se na bazaru nějaký najde. Rozhodně to bude lepší volba jak ten Stagg.

Nero ho má taky tak k tomu taky může něco říct.

Laney RB2, Hartke A35, Fender Rumble 25, Warwick Blue Cab 30, atd. To všechno jsou komba kterejm můžeš věřit víc. A to jsou všechno nové s cenou do pěti tisíc. Na bazaru by jsi našel i něco staršího a výkonějšího.

Tím nechci říct, že ten Stagg je naprosto k ničemu. Pokud jsi naprostej začátečník tak stejně veliký rozdíly nepoznáš, ale jestli u basy zůstaneš tak stejně za chvíli zjistíš, že ten Stagg není nic moc a budeš měnit. Zatímco takovej Warwick Blue Cab 30 si časem můžeš nechat na domácí cvičení a třeba kdyby byla kapela tak si koupíš pořádnej apec.
Amen :D
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Aivn mi promluvil z duše...

K tomu SW - ano, to by byla určitě dobrá volba, nějakou domu ho mám a jsem s ním nadmíru spokojen, za ty prachy hraje parádně. Výkon dostačující, zvuk velmi obstojný. Kdybys narazil na něj, tak neprohloupíš... (No, jen je ta potvora pěkně těžká :P )
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
saytam

Ibanez

Příspěvek od saytam »

Tak že říkate že Ibanez by byla dobra volba?Uvažuju o Ibanez SW35
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ano, říkáme že SW65, takže i SW35 by byla dobrá volba... :roll:

PetrPeter 1975 - 2008
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já jen můžu potvrdit dobtrý zkušenosti s Warwickama a Laney...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
saytam

Příspěvek od saytam »

jj tak dík. :)
Hate Crew

Příspěvek od Hate Crew »

za mě stagg rozhodně ne, a už vůbec ne, pokud ho chceš do zkušebny. Já mám sice stagg 20W ale to mám jenom na doma. Jinak ten zvuk taky nic moc,ale zdá se, že tam je výhoda poměru cena-výkon. 30W seženeš za 3 - 4 000 ale zvuk je o ničem. Poohlédni se po jiném a kdo ví co najdeš
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

do skusobne minimalne takych 50-60W...ja som mal v skusobni 35W kombo PEAVEY MINX110 a este len samotne bicie NRG ich prehlusily (teda aspon ta haitka a cinely lebo bubenik hral ted tvrdsi styl)...ked uz tak tak by som sa pozrel radsej niekde do bazarov a kupil nieco ojazdenejsie ale zato vykonejsie
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“