Budu rad za jakykoli napad a radu, kdyztak se i pochlubte, jestli jste vyrabeli krk nebo i celou kytaru..
A tady sou fota:

tak solovej bezprazecMjkl píše:na kytaře by to byla myslím trochu šílenost bezpražecturbo_MaCk píše:co takto udělat bezpražec?ehhe ale za zkoušku by to stálo
Zkuste si schavlne prilozit k sobe pravitka a metry, co doma najdete, vsechno meri uplne jinak..AlienW píše:hele chlape mas to fakt kruty.ja sem na tohle levej takze si budu muset jako vetsina kytaru koupit.ale mas to fakt pekny. jen te chci varovat aby jsi nevzal misto dvoumetru - dvojimetr (pozn. Orlík)
Mas pravdu, dolni a horni hrana prijde jeste sbrousit, je ted lehce do oblouku. Ja jsem se chytal osy krku, takze az se to sbrousi, tak to bude ok, akorad na 24 prazci mi trochu ujela ta horni tecka...muj prvni krk no, na dalsim uz si to ohlidamDrobak píše:inak slušná práce,ale zdá se mi to,nebo ti jdou ty tečky trochu shaderem?
Vyztuhu jsem delal z 5mm zavitovy tyce, kterou jsem nad plamenem ohnul. K tomu jsem si udelal takovou "dvoumatici" jedna dira mela 4mm a v ni udelanej zavitnikem 5mm zavit a druha dira mela 5mm, aby v ni mohl ten sroub volne behat. Delal jsem to na stojanovy vrtacce. No a do ty diry se zavitem natocis tu ohlou sroubovanou tyc a tou druhou dirou provliknes ten druhej konec, na nej das podlozku a matici. S tou matici byl problem, protoze se nedala nikde sehnat, u Sollera je asi za kilo, coz je cena cely vyztuhy a nikde jinde sem nic takovyho nesehnal. Chtel jsem tam dat normali matici a dotahovat to nastrcnym klicem, jako jsem to videl nekde na netu v navodu, ale to bylo u krku, kterej mel dotahovani vyztuhy u paty krku - tam je mista dost. Kdyz to chces mit u hlavy, tak je problem s mistem. Ta dvoumatice ma asi 14mm, 2x5mm diry+ misto mezi dirami a na krajich. Hmatnik jsem chtel 5mm a celej krk tlustej 21 mm takze mi zbyvalo nejakych 7 mm dreva.. Takze sem se nakonec rozhod, ze si tu matici udelam sam. Nasel jsem 8 mm kulatinu a do ni jsem pak udelal 4mm diru (asi na treti pokus +- v ose) a udelal zavit, pak jsem pres vrh udelal drazku pilkou na zelezo, aby se to dalo utahovat sroubovakem..aivn86 píše:sakwa sakwa tak mrkendy máš nějaký fotky jak to funguje s tou výztuho krku? je to totiž jediná věc co tak nějak nevím a proto jsem se do toho ještě nevrhnul, ale jak to zjsitím tak home made telecaster je můj.jinak ještě jedna věc, kde jsi sháněl dřevo ?