Black Sabbath-iron man
Pravidla fóra
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Black Sabbath-iron man
Nazdar, začal jsem se učit tuto písničku protože není zas tak těžká¨, lae našel jsem několik verzí, pls hoďte sem tu kteru hráváte (tu ta která je správná)
já hraju prostě na vrchních dvou- třech basovkách power chordy- Fis A A H H D Cis D Cis Cis H A H H..já si oposlouchal smoke on water a zkusil to sám a jelikož iron man bylo tak nějak to samý tak to hraju takhle
asi to má bejt vejš ale mě se to líbí takhle hlouběji, stejně jako třeba sweet dreams který hraju taky jen na vrchních dvou basovkách- já obecně inklinuju dost k base kterou si chci moc pořídit...to bude další kytara kterou budu mít
Mno neříkejDirty.Pig píše:no nejjednodusi bude si stahnout taby do GP
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Je to uplně jedno,já se naučil tu co se hraje níž a nědělá mi problém jí zahrát víš....
,hlavně musíš slyšet že je technikcy dobře,jestli se hraje o dva frety níž,už neni takovej problém...jinak na takovejch songů narazíš,cowboys from hell hraju taky začátek dvouma způsobama,smoke on the water ti zahraju v X způsobech a to i v Drop B....