Black Sabbath-iron man

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

Black Sabbath-iron man

Příspěvek od brazdil.radek »

Nazdar, začal jsem se učit tuto písničku protože není zas tak těžká¨, lae našel jsem několik verzí, pls hoďte sem tu kteru hráváte (tu ta která je správná)
griper

Příspěvek od griper »

hraj zpravnou poznas
Fender Jaguar Classic Player HH x Fender Telecaster Plus x Jolana Strat > TC PolyTune > EHX Big Muff > Boss OD-3 > BOSS DD-7 > TC Hall Of Fame > Fender Frontman F15G x Orange TH30H + Mesa Recto Traditional 4x12"
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

já hraju prostě na vrchních dvou- třech basovkách power chordy- Fis A A H H D Cis D Cis Cis H A H H..já si oposlouchal smoke on water a zkusil to sám a jelikož iron man bylo tak nějak to samý tak to hraju takhle :D asi to má bejt vejš ale mě se to líbí takhle hlouběji, stejně jako třeba sweet dreams který hraju taky jen na vrchních dvou basovkách- já obecně inklinuju dost k base kterou si chci moc pořídit...to bude další kytara kterou budu mít
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

no nejjednodusi bude si stahnout taby do GP ;-)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Dirty.Pig píše:no nejjednodusi bude si stahnout taby do GP ;-)
Mno neříkej :-D ... Hraj budto to co ti vyhovuje nebo si najdi nějakej živák a odkoukej to ;)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Je to uplně jedno,já se naučil tu co se hraje níž a nědělá mi problém jí zahrát víš.... :wink: ,hlavně musíš slyšet že je technikcy dobře,jestli se hraje o dva frety níž,už neni takovej problém...jinak na takovejch songů narazíš,cowboys from hell hraju taky začátek dvouma způsobama,smoke on the water ti zahraju v X způsobech a to i v Drop B.... :wink:
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Drobák a jeho Dropy už tu za chvíli budou legendární.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

:D jo to asi jo....no mít tak 3x delší krk tak mam nalazeno do drop C a hraju na něm i Éčko :)

Podladěnim člověk ztratí spostu akordů,ale zase dostane uplně jinej zvuk,takže hraju tak nějak ve všem a co si co žádá,třeba takový ty špinavý riffy od COF by se těžko hráli v éčku :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“