Squier - má smysl měnit snímač?
Pravidla fóra
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
Squier - má smysl měnit snímač?
Vyplatí se montovat na Squier Bulletstrat 1HB aby tvrdší věci zněly líp, nebo je to u kytary za 3000 k ničemu?
Spíš se přikláním k názoru, že ne, ale nová kytara do 2 let rozhodně nebude....
Edit: Poupravil jsem název tvého příspěvku, o tunning se v tomto případě přece jen nejedná a název byl zavádějící.
JS
Edit: Poupravil jsem název tvého příspěvku, o tunning se v tomto případě přece jen nejedná a název byl zavádějící.
JS
pokud je kytara v pořádku, a je to dobrý kus tak se to určitě vyplatí dát tam nějaky snímač, bud RMko a nebo nějaky SD levný, a pak ho vždycky můžeš vymontovat a dát do další kytary, já bych ho tam šoupnul
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Re: Tunit Squier?
Na tvým místě bych neváhal ani minutu, pokud nepočítáš s tím, že bys našetřil na novou kejtru, tak na tom určitě neproděláš, hlavní je mít dobrej pocit ze hry a ten mít nebudeš, pokaváď se ti nebude líbit zvuk tvý kejtry, ten snímač udělá hodně podle měDariel píše:Vyplatí se montovat na Squier Bulletstrat 1HB aby tvrdší věci zněly líp, nebo je to u kytary za 3000 k ničemu?
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt 
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde taky o to co máš za kombo.
Samozřejmě čím lepší zesilovač tím víc se to projeví ale nebral bych to zase tak absolutně.
Jestli máš možnost někde sehnat něco lepšího tak to klidně do takové kytary kup. Tuším, že Termyx tady má zrovna v bulletovi nacpané originál Fender snímače.
Já mám taky levnou kytaru a výměna jí dost prospěla.
Samozřejmě čím lepší zesilovač tím víc se to projeví ale nebral bych to zase tak absolutně.
Jestli máš možnost někde sehnat něco lepšího tak to klidně do takové kytary kup. Tuším, že Termyx tady má zrovna v bulletovi nacpané originál Fender snímače.
Já mám taky levnou kytaru a výměna jí dost prospěla.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
-
Dariel
- last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
- Kontaktovat uživatele:
Smrťák: mám http://kytary.cz/marshall-mg-15cd/4958/?SE650:0:0:1:0
Špatné je, že poté , co jsem ten návrh předhodil (v zájmu toho, aby bylo ty snímače za co koupit) se mi dostalo odpovědi: ''kdybys míň kecal a víc hrál''
A když za mnou přišla mamka ve 4 ráno s tím ''co si sakra myslím'' jsem jí řekl, že hraju a ona ať jdu okamžitě spát.
Některým lidem se prostě nezavděčíte
Takže HB tak možná ve vzdálené budoucnosti
přesto díky za všechny ohlasy
Špatné je, že poté , co jsem ten návrh předhodil (v zájmu toho, aby bylo ty snímače za co koupit) se mi dostalo odpovědi: ''kdybys míň kecal a víc hrál''
A když za mnou přišla mamka ve 4 ráno s tím ''co si sakra myslím'' jsem jí řekl, že hraju a ona ať jdu okamžitě spát.
Některým lidem se prostě nezavděčíte
Takže HB tak možná ve vzdálené budoucnosti
přesto díky za všechny ohlasy
To kvuli rodicum nekoupis snimac???
Tedy pokud jsi ve veku a situaci, dky te plne financuji rodice, tak holt nic nenadelas. A nebo v otm je neco jineho, ze najednou snimac nechces??? Nemusis kupovat SD, zvlast kdyz mas MGcko...To by bylo zbytecne, ale klidne ho kup, ptz takovy sniamc bude kolovat s tebou a tvymi kytarami. Pokud se ti bude libit. Ale myslim, ze by ti plne postacily a splnily sluzbu snimace RM.
squier nemusi byt vzdycky smejd
...kamos koupil Squier Telecaster za 3000 a je to takovy otriskany prkno na kuchani kapru, ale tady konci spatny vlastnosti. Hraje to brutalne jak prase.
Po trose tuneni (snimace samozrejme taky) jsem se nestacil divit, kdyz to hralo lip nez znackovej Fender Strat za 30000.
Tunte, tunte, montujte, kut'te.
Po trose tuneni (snimace samozrejme taky) jsem se nestacil divit, kdyz to hralo lip nez znackovej Fender Strat za 30000.
Tunte, tunte, montujte, kut'te.
Ibanez RG321MH ---> George Dennis Mighty Mouse
Klidně bych tam zkusil nějaký RMko (stojí okolo 1000kč) dát... navíc, snímač (pokud je opravdu dobrej) si pak můžeš klidně dát i na tu novou kytaru. Takže to neni nesmyslná investice (pokud teda vydržíš a budeš hrát) 
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Squier - má smysl měnit snímač?
proc by ne - logicky - snimac kdyz tam das dobry urcite neco zlepsi, no a druhak a to je jadro pudlaDariel píše:Vyplatí se montovat na Squier Bulletstrat 1HB aby tvrdší věci zněly líp, nebo je to u kytary za 3000 k ničemu?
JS
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
-
BUDAJ-31
já bych ti spíše poradil aby sis koupil pořadné kombo jinak rozdíl nepoznáš 
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Ano, má to smysl, ten HB u kobyly kytaru zvukově oživí, a protože s novým HB místo singlu je třeba vyměnit i pickguard, lze to využít i k oživení estetickému. Např. Bullet Strat s původně jednovrstvým bílým pickguardem vypadal hodně "levně", a po osazení třívrstvého "želvoviného" jednoznačně prokoukl, a je to úplně jiné kafe.

Jsem domácí hráč: Sguier Strat (upravený na H+S+S), Fokus-H (kopie Les Paul Standard)+RM Pickups Classic Neck,R.M. Bridge, Behringer Vamp-3, GDI-21, Vintage Tube Monster (Bitmo Mod), Marshall Bluesbreaker BB-II a Jackhammer JH-1, Digitech DF-7, Blackheart BH5H (Bitmo Mod + reverb) + cabinet BH110, klávesy Casio WK-3300, Korg Poly 800, sekvencer Yamaha QY22, zvukovka Yamaha SW1000XG.
-
hhoonnzzaa
Jsem rozhodně pro výměnu snímače sám jsem to úspěšně provedl, RM jsem měl, ale přestože mi dost lidí chválilo sílu a ostrost zvuku, která byla opravdu brutální, začala mě posléze štvát ta přehnaná středovost, kdy nejvíc byly slyšet struny g, d a pořád jsem si připadal jako nějakej hárdrokér, tudíž jsem vyměnil za DiMarzio a jsem zcela spokojen, kytaru mám asi za 2000, ale seřízenou a pochválenou od kytaráře....takže i když máš shitovou kytaru neváhej a jdi do toho...
Fender Telecaster MIM + EMG-X 81 Dual cosi... + EMG FT,Orange Rockerverb 100 MKII + Mesa Boogie Stiletto 4x12 rovnej
-
92ChazzyChazz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie
já bych si teda radši přišetřil a koupil new kytárku... nový snímače pak dyžtak k náký nový, lepší...
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!