Bezdrátové spojení

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět

Máte drát nebo bezdrát? :)

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Asanoth

Bezdrátové spojení

Příspěvek od Asanoth »

Ne, nejedná se o další reklamu na O2 ;)
Jak funguje bezdratovej "kabel" :P , na kolik prijde a proste vsechny mozny informace :) ?
dik :)
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

tak daj se sehnat už levný bezdráty, ale ne vždy jsou tyto výhrou - nejsou diverzní, nemají přeladitelnou frekvenci....

přeladitelná frekvence je velice důležitá věc - můžeš se octnout někde, kde poblíž bude mít někdo taky bezdrát naladěnej na stejno a pak se budete prát o signál....

jinak co se týče přenosu signálu - mam ozkoušenej
Sennheisser - ok
Shure PGW serie - nic moc - zdálo se mi, že to celkem komprimuje signál
Shure vyšší řady - ok
AKG 40 serie - neni přeladitelná
AKG 400 - super věc
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Drát, nechtěl bych vysílačku...je to další hovadina navíc, stojí to prachy a pro moje, vůbec české klubové a festivalové hraní IMHO to je na nic :wink: a navíc kabel je ze staré školy :D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Notabene, kdyz cena kvalitniho (kvalitniho :!: ) bezdratu rovna se cene velmi slusneho nastroje - neni co resit.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
wylcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wylcek »

myslil si ze bezdrat potrebujou jenom hovada jak Angus Young :twisted: :evil:
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

wylcek píše:myslil si ze bezdrat potrebujou jenom hovada jak Angus Young :twisted: :evil:
Nevím proč by měl být hovado ten co používá bezdrát... :? Myslím že si tady léčíte komplexy, páč na to nemáte :P Já taky ne, ale aspoň si to přiznám :lol:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

já mám bezdrát(true diversity) jen do zkušebny, abych si nešlapal na kabely, nerad se mezi nima pletu, když dělam blbosti :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Po vysílačce taky pokukuju. Kratkej kabel je vždycky krátkej a do dlouhýho se zamotávám, popř. ho vytrhávám a konektor dostává zabrat, v jednom kuse ho musim opravovat... Jen nechci kupovat žádný levný shity, ani na zkoušku. Jedině pořádnou kvalitku. :wink:
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Pokud nechcete přímo na pódium, ale třeba na doma, abyste mohli chodit po bytě a nemuseli sundavat kytaru, tak kámoš nedávno koupil Samsona za 2,5K a na zvuku ztráty nejsou poznat, nutno dodat, že s IBZ GRG170DX a tranďákem Peavey se moc ztratit nedá...
Každopádně to má lepší přenos, než nekvalitní kabel...
Die Hard or Die Home
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“