nefunkční výstup

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Márty007

nefunkční výstup

Příspěvek od Márty007 »

Vlastním Squier Deluxe Hot Rails a mám problém s jack výstupem. Když zasunu jack do konektoru, tak mi blbne zvuk. Kytara chvíli hraje, chvíli ne. Jakoby tam nebyl kontakt. Vždy musím kabel více podržet nebo s ním trochu zahýbat, aby to šlo.

Nevíte někde co s tím? Mám to rozebrat (kytara je nová)?

PS: kabely jsem zkoušel dva, tak snad to kabelem není.
Squier (Fender) Deluxe Hot Rails Strat® (olympic white)
Trace Elliot Super Tramp 100W
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Zkus víc napružit ten kontakt v kytaře...u starý Jolany mi to dělalo taky a vždycky sem musel mít kabel povytaženej...je tam takovej plíšek, tak ho víc ohni aby přesně kopíroval siluetu jacku :wink:
JirkaD

Příspěvek od JirkaD »

u moji stary RG se mi prerusil kontakt na samici! byl tam pripajenej kablik na dvou mistech - a na jednom byl utrzenej a nedotykalo se to vzdycky, proto nekvalitni zvuk a vypadky. vysroubuj ty dva sroubky na lemu samise a podivej se, jestli je vsechno jak ma byt
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

Dobrá, tak já to rozeberu a dám vědět, jak jsem dopadl. Snad to nevybouchne :mrgreen:
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

alebo to bude kablom lebo toto sa stava u niektoirych kablach , hlavne ked si kupis gitaru novu a dostanes knej kabel...toto sa stalo aj kamnaratovy a ked vymenil kabel tak vse slo ako malo ist
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

BUDAJ-31 píše:alebo to bude kablom lebo toto sa stava u niektoirych kablach , hlavne ked si kupis gitaru novu a dostanes knej kabel...toto sa stalo aj kamnaratovy a ked vymenil kabel tak vse slo ako malo ist
Já jsem si ke kytaře koupil 2 x ROCKCABLE BY WARWICK a na obou to blbne. I na obou koncích těch kabelů. Prostě to bude samice asi.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Mi to dělalo něco podobného, ale nepřerušovalo se to, ale kvalita se měnila po zakvrdlání. Tak jsem to rozebral tu samici, ten signálový plíšek napružil více a ošmirgloval ho pořádně no a bylo po problému :-) Naráz to hrálo jak mělo!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

Nemohl by někdo prosím vyfotit střeva samice, jak to má vypadat správně a funkční. Abych to mohl opravit stejně podle toho, jak se má.
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Márty007 píše:
BUDAJ-31 píše:alebo to bude kablom lebo toto sa stava u niektoirych kablach , hlavne ked si kupis gitaru novu a dostanes knej kabel...toto sa stalo aj kamnaratovy a ked vymenil kabel tak vse slo ako malo ist
Já jsem si ke kytaře koupil 2 x ROCKCABLE BY WARWICK a na obou to blbne. I na obou koncích těch kabelů. Prostě to bude samice asi.
tak to rozober a pozry sa , pripadne zapajkuj...akurat predchvilou som aj ja toto rozoberal na mojej base lebo mi toto robylo aj mne ked som dal kabel tak to tak nekedy chcalo ale co je konec na tej samicy tak musis ho viac potlacit (ohnut) na vonok aby to tam ten kabel lepsie sadol...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Rozdělěno. Laskavě se věnujte diskuzi na dané téma. :roll:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Márty007

Příspěvek od Márty007 »

Tak jsem to opravil. Trochu jsem srovnal dráty a přihnul ten plíšek a už to fachčí jak má. Díky všem za rady.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“