nefunkční výstup
Pravidla fóra
nefunkční výstup
Vlastním Squier Deluxe Hot Rails a mám problém s jack výstupem. Když zasunu jack do konektoru, tak mi blbne zvuk. Kytara chvíli hraje, chvíli ne. Jakoby tam nebyl kontakt. Vždy musím kabel více podržet nebo s ním trochu zahýbat, aby to šlo.
Nevíte někde co s tím? Mám to rozebrat (kytara je nová)?
PS: kabely jsem zkoušel dva, tak snad to kabelem není.
Nevíte někde co s tím? Mám to rozebrat (kytara je nová)?
PS: kabely jsem zkoušel dva, tak snad to kabelem není.
Squier (Fender) Deluxe Hot Rails Strat® (olympic white)
Trace Elliot Super Tramp 100W
-
BUDAJ-31
Já jsem si ke kytaře koupil 2 x ROCKCABLE BY WARWICK a na obou to blbne. I na obou koncích těch kabelů. Prostě to bude samice asi.BUDAJ-31 píše:alebo to bude kablom lebo toto sa stava u niektoirych kablach , hlavne ked si kupis gitaru novu a dostanes knej kabel...toto sa stalo aj kamnaratovy a ked vymenil kabel tak vse slo ako malo ist
Squier (Fender) Deluxe Hot Rails Strat® (olympic white)
Mi to dělalo něco podobného, ale nepřerušovalo se to, ale kvalita se měnila po zakvrdlání. Tak jsem to rozebral tu samici, ten signálový plíšek napružil více a ošmirgloval ho pořádně no a bylo po problému
Naráz to hrálo jak mělo!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
-
BUDAJ-31
tak to rozober a pozry sa , pripadne zapajkuj...akurat predchvilou som aj ja toto rozoberal na mojej base lebo mi toto robylo aj mne ked som dal kabel tak to tak nekedy chcalo ale co je konec na tej samicy tak musis ho viac potlacit (ohnut) na vonok aby to tam ten kabel lepsie sadol...Márty007 píše:Já jsem si ke kytaře koupil 2 x ROCKCABLE BY WARWICK a na obou to blbne. I na obou koncích těch kabelů. Prostě to bude samice asi.BUDAJ-31 píše:alebo to bude kablom lebo toto sa stava u niektoirych kablach , hlavne ked si kupis gitaru novu a dostanes knej kabel...toto sa stalo aj kamnaratovy a ked vymenil kabel tak vse slo ako malo ist
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele: