Není přesně takhle jsem to vyřešil jáBorda13 píše:InstalaceEasy
Napichnete RP do elektriky, pak do nej pichnete usb, budete ignorovat hlasky o novem HW a nainstalujete ovladace na RP (On si sam pozavira okna) pak uz jen X edit a je to v cajku a kdyz ne tak znova ovladace
popripade reboot
(Sorry vsem jestli je tenhle prispevek uplne mimo
)
RP250 - USB
Pravidla fóra
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Zdravím všechny,
Tak jsem si taky senhal ten USB kabel všechno nainstaloval a vpoho. Presety jdou nastavovat-parada.
Ale mam dotaz ohledně toho když to mám píchlý v PC přes USB (vlastním RP 15O)tak z repráků nic nehraje. Je to dobře nebo špatně?:-)
Já bych chtěl abych nemusel strkat sluchátka do mulťáku ale rovnou do PC.
Je tu nějaká možnost jak toho docílt nebo mám smůlu:-(
Jo a mám WIN Vista. Zkoušel jsem to i z kejtry do mulťáku a z mulťáku(výstup OUTPUT) redukcí do Mikrofoního vstupu (line in nemám). Z XP jsem byl zvyklý, že když jsem tam píchnul mikrák tak jsem se z repráků slyšel. U Vist mi to ale furt nechce jít.
Díky moc, jste moje jediná naděje:-)
Tak jsem si taky senhal ten USB kabel všechno nainstaloval a vpoho. Presety jdou nastavovat-parada.
Ale mam dotaz ohledně toho když to mám píchlý v PC přes USB (vlastním RP 15O)tak z repráků nic nehraje. Je to dobře nebo špatně?:-)
Jo a mám WIN Vista. Zkoušel jsem to i z kejtry do mulťáku a z mulťáku(výstup OUTPUT) redukcí do Mikrofoního vstupu (line in nemám). Z XP jsem byl zvyklý, že když jsem tam píchnul mikrák tak jsem se z repráků slyšel. U Vist mi to ale furt nechce jít.
Epiphone LP classic plus vintage sunburst, Jolana Altro:-), Fender FM100H + Fender box , Digitech RP150, Wah Dunlop Crybaby,Tech 21-Sansamp TRI AC, Rockcase by Warwick, kabely Warwick...
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
musis si uvedomit, ze ten multak je jako zvukova karta, cili pokud chces slyset zvuky z te zvukove karty (multak) musi z te zvukové karty vest neco z ceho to bude hrat (sluchatka, repro, popr. kabel do jine zvukovky)Safri píše:Zdravím všechny,
repro k pc mas strcene do jine zvukovky kterou mas v PC tudiz to z nich hrat nebude
jinak se zvuk sam skrz pocitac do druhé zvukovky nedostane, leda pres line in popr strcit do multaku aktivni repro nebo hrat dal pres sluchatka
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Tak jsem na webu trochu doplnil info pro majitele GSP a X-edit
Vše funguje skvěle, jen import presetů od jiných uživatelů který poskytují na : http://www.digitech.com/soundcomm/guita ... &pop=close
musí mít stejné verze uploadu. Aktualizoval jsem nový GSP1101 Updater v. 2.0 a X-edit 2.2
Historie verzí pro dané zařízení je zde:
http://www.feki.webnode.cz/products/x-e ... rie-verzi/
Vše funguje skvěle, jen import presetů od jiných uživatelů který poskytují na : http://www.digitech.com/soundcomm/guita ... &pop=close
musí mít stejné verze uploadu. Aktualizoval jsem nový GSP1101 Updater v. 2.0 a X-edit 2.2
Historie verzí pro dané zařízení je zde:
http://www.feki.webnode.cz/products/x-e ... rie-verzi/
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Re: RP250 - USB
Ahoj,
procital sem si tady ten topic a no, chtel sem se zeptat na to ze kdyz tam dam ten usb kabel tak treba ten x-edit mi vpoho reaguje ale nejak pres mi nejde nahravat, vsechny ty aktualizace a ovladace z tech jejich stranek bych mel mit nahrane spravne ale kdyz treba zapnu audacity tak no reaction, s tim ze mi z bednicek nepujde zvuk bych se jakz takz smiril ale to ten recording me s**e, takze moje otazka, kde soudruzi v ndr udelali chybu? resp. jde to jedine pres line-in nebo jak? sem myslel ze prave to usb slouzi k tomu ze to pres nej pujde...
procital sem si tady ten topic a no, chtel sem se zeptat na to ze kdyz tam dam ten usb kabel tak treba ten x-edit mi vpoho reaguje ale nejak pres mi nejde nahravat, vsechny ty aktualizace a ovladace z tech jejich stranek bych mel mit nahrane spravne ale kdyz treba zapnu audacity tak no reaction, s tim ze mi z bednicek nepujde zvuk bych se jakz takz smiril ale to ten recording me s**e, takze moje otazka, kde soudruzi v ndr udelali chybu? resp. jde to jedine pres line-in nebo jak? sem myslel ze prave to usb slouzi k tomu ze to pres nej pujde...
kytary: Ibanez SAS 32 FM a B.C. Rich Mockingbird Exotic Classic Spalted
komba: Fender Princeton (stary ale Amerika, ne jako ty dnesni korejske shity), Fender Frontman (korejsky sh*t na doma)
efekty:Digitech RP 250, Dunlop Cry-Baby JH-1
trsatko: take bile s vystupkama
struny: DR 009 Nickel...???
komba: Fender Princeton (stary ale Amerika, ne jako ty dnesni korejske shity), Fender Frontman (korejsky sh*t na doma)
efekty:Digitech RP 250, Dunlop Cry-Baby JH-1
trsatko: take bile s vystupkama
struny: DR 009 Nickel...???
Re: RP250 - USB
Koukni se do sekce RECORDING. Na 99% to máš blbě nastavený ve Woknech nebo v audio softu.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR