RP250 - USB

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Borda13 píše:Instalace :-D Easy :-D Napichnete RP do elektriky, pak do nej pichnete usb, budete ignorovat hlasky o novem HW a nainstalujete ovladace na RP (On si sam pozavira okna) pak uz jen X edit a je to v cajku a kdyz ne tak znova ovladace :-D popripade reboot :-D (Sorry vsem jestli je tenhle prispevek uplne mimo :-D)
Není přesně takhle jsem to vyřešil já ;)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Safri

Příspěvek od Safri »

Zdravím všechny,
Tak jsem si taky senhal ten USB kabel všechno nainstaloval a vpoho. Presety jdou nastavovat-parada.
Ale mam dotaz ohledně toho když to mám píchlý v PC přes USB (vlastním RP 15O)tak z repráků nic nehraje. Je to dobře nebo špatně?:-)
Já bych chtěl abych nemusel strkat sluchátka do mulťáku ale rovnou do PC.
Je tu nějaká možnost jak toho docílt nebo mám smůlu:-(
Jo a mám WIN Vista. Zkoušel jsem to i z kejtry do mulťáku a z mulťáku(výstup OUTPUT) redukcí do Mikrofoního vstupu (line in nemám). Z XP jsem byl zvyklý, že když jsem tam píchnul mikrák tak jsem se z repráků slyšel. U Vist mi to ale furt nechce jít.
Díky moc, jste moje jediná naděje:-)
Epiphone LP classic plus vintage sunburst, Jolana Altro:-), Fender FM100H + Fender box , Digitech RP150, Wah Dunlop Crybaby,Tech 21-Sansamp TRI AC, Rockcase by Warwick, kabely Warwick...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Safri píše:Zdravím všechny,
Tak jsem si taky senhal ten USB kabel všechno nainstaloval a vpoho. Presety jdou nastavovat-parada.
Ale mam dotaz ohledně toho když to mám píchlý v PC přes USB (vlastním RP 15O)tak z repráků nic nehraje. Je to dobře nebo špatně?:-)
Já bych chtěl abych nemusel strkat sluchátka do mulťáku ale rovnou do PC.
Je tu nějaká možnost jak toho docílt nebo mám smůlu:-(
Jo a mám WIN Vista. Zkoušel jsem to i z kejtry do mulťáku a z mulťáku(výstup OUTPUT) redukcí do Mikrofoního vstupu (line in nemám). Z XP jsem byl zvyklý, že když jsem tam píchnul mikrák tak jsem se z repráků slyšel. U Vist mi to ale furt nechce jít.
Díky moc, jste moje jediná naděje:-)
musis si uvedomit, ze ten multak je jako zvukova karta, cili pokud chces slyset zvuky z te zvukove karty (multak) musi z te zvukové karty vest neco z ceho to bude hrat (sluchatka, repro, popr. kabel do jine zvukovky)

repro k pc mas strcene do jine zvukovky kterou mas v PC tudiz to z nich hrat nebude

jinak se zvuk sam skrz pocitac do druhé zvukovky nedostane, leda pres line in popr strcit do multaku aktivni repro nebo hrat dal pres sluchatka ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Safri

Příspěvek od Safri »

Aha :D už jsem v obraze :wink:
Diky moc
Epiphone LP classic plus vintage sunburst, Jolana Altro:-), Fender FM100H + Fender box , Digitech RP150, Wah Dunlop Crybaby,Tech 21-Sansamp TRI AC, Rockcase by Warwick, kabely Warwick...
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

Tak jsem na webu trochu doplnil info pro majitele GSP a X-edit
Vše funguje skvěle, jen import presetů od jiných uživatelů který poskytují na : http://www.digitech.com/soundcomm/guita ... &pop=close
musí mít stejné verze uploadu. Aktualizoval jsem nový GSP1101 Updater v. 2.0 a X-edit 2.2
Historie verzí pro dané zařízení je zde:
http://www.feki.webnode.cz/products/x-e ... rie-verzi/
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Draco
Kontaktovat uživatele:

Re: RP250 - USB

Příspěvek od Draco »

Ahoj,

procital sem si tady ten topic a no, chtel sem se zeptat na to ze kdyz tam dam ten usb kabel tak treba ten x-edit mi vpoho reaguje ale nejak pres mi nejde nahravat, vsechny ty aktualizace a ovladace z tech jejich stranek bych mel mit nahrane spravne ale kdyz treba zapnu audacity tak no reaction, s tim ze mi z bednicek nepujde zvuk bych se jakz takz smiril ale to ten recording me s**e, takze moje otazka, kde soudruzi v ndr udelali chybu? resp. jde to jedine pres line-in nebo jak? sem myslel ze prave to usb slouzi k tomu ze to pres nej pujde...
kytary: Ibanez SAS 32 FM a B.C. Rich Mockingbird Exotic Classic Spalted
komba: Fender Princeton (stary ale Amerika, ne jako ty dnesni korejske shity), Fender Frontman (korejsky sh*t na doma)
efekty:Digitech RP 250, Dunlop Cry-Baby JH-1
trsatko: take bile s vystupkama ;)
struny: DR 009 Nickel...???
Lachim

Re: RP250 - USB

Příspěvek od Lachim »

Koukni se do sekce RECORDING. Na 99% to máš blbě nastavený ve Woknech nebo v audio softu.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“