Bugera

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Tak tak..ale jak znam Uliho kvalitu, radsi bych to ani na krame nezapinal;)
(z pohledu majitele - bal bych se, aby mi BANGera po zapnuti neodnesla kramek o par desitek metru dal:))
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

jonas1 píše:Na druhou stranu, co za ty prachy muzes chtit??
Ale napr. Blackheart je poctive udelanej i za ty penize..
jo, takhle jsem přemejšlel. bugeru jsem poměrně brzo zavrhnul kvůli tomu zpracování a nedostupnosti. tak jsem chtěl bh 100h hothead blackheart za 16 000. ale pak mi došlo, že za to mám origo marshalla jcm z bazaru
DirX

Příspěvek od DirX »

dlouhovlasac píše:
jo, takhle jsem přemejšlel. bugeru jsem poměrně brzo zavrhnul kvůli tomu zpracování a nedostupnosti. tak jsem chtěl bh 100h hothead blackheart za 16 000. ale pak mi došlo, že za to mám origo marshalla jcm z bazaru
Nebo preamp ENGL a nebo by sis mohl nechat postavit u zemana popř použitou hlavu rockwell 8) :lol:
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

rain píše:Tady je nějaká recenze, snad to je pravda: http://cybermuff.cz/music/testy/bugera.htm
Ty woe, ten mě tou recenzí tak zblbnul, že to asi půjdu vyzkoušet... blbý je, že hrát potichu v krámě a na "plno" ve zkušebně, je úplně o něčem jinym :? no, každopádně na tu hlavu mrknu :)
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
dlouhovlasac

DirX píše:
dlouhovlasac píše:
Nebo preamp ENGL a nebo by sis mohl nechat postavit u zemana popř použitou hlavu rockwell 8) :lol:

a to je to. já mám rád lehkej crunch a občas zabrousit i na něco tvrdšího, takže je pro mě ideální jcm900. ty higajnový monstra nemám rád (i když 900 je taky higain, rozhodně to neni taková pila jak rockwell, nebo engl)
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

Ty voe engl neni pila to je pohodovy aparat na kterem nakroutis cokoli :-P vem si treba jcm800 a nakrm to ts9 :-P a to teprve uvidis pilu :D
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
dlouhovlasac

mxMichael píše:Ty voe engl neni pila to je pohodovy aparat na kterem nakroutis cokoli :-P vem si treba jcm800 a nakrm to ts9 :-P a to teprve uvidis pilu :D
ano jcm jsou univerální! stačí krabka a vyrobíš s tim cokoli! :D jo, od engla se mi líbí richie blackmore signature a to i proto, že ho u thomanna maj za cca 27000. Ale preamp? k tomu bych musel ještě koncák a to by byly další prachy... no celkově mám téměř 19 000 a domluvenou jcm 900.
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

ted je na bazaru Orange AD30 za 20k a to bys videl ten crunch, chlape;)
resp. slysel..
k Orange by mely zdarma pridavat i Pampers, svet by pak byl o mnoho cistejsi;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Tak se tak dívám a všude skoro samá chvála na Bugery... ať už 62.. nebo 333. Fakt o těhle hlvách teď uvažuju. Škoda, že v blízkosti (Praha) neni skladem :?

PS: jo, a vesměs se všude shodli na tom, že ten originální box stojí za prd :) ale ta hlava, že je super... tak sem na to zvědavej. I ty nahrávky co tu někde na ně byl odkaz, zněj sakra dobře.
Alternative Metal
Phoenixcqcq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phoenixcqcq »

Jo, taky koukám jenom chvála... Sakra o tom uvažuju, ale chtěl bych to někde osahat... Vlastní oči a uši, řeknou vždycky nejvíc... Ty prachy jsou fakt paráda, A mít doma 3 Bugery nebo jednoho Peavey??? Co je lepší? Toť otázka... Zatím to vypadá, že za ty prachy je to asi nej apec na trhu (poravděpodobně poruchovější) ale tak zase máme záruky a takové ty věci... Bedna asi slabší bude, jak všichni říkaj. Tu bych chtěl jinou, jen ještě nevím, zda 2x12, či 4x12...
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Zblbnutí z Bugery

Příspěvek od Cybermuff »

JanSpilka píše:
rain píše:Tady je nějaká recenze, snad to je pravda: http://cybermuff.cz/music/testy/bugera.htm
Ty woe, ten mě tou recenzí tak zblbnul, že to asi půjdu vyzkoušet... blbý je, že hrát potichu v krámě a na "plno" ve zkušebně, je úplně o něčem jinym :? no, každopádně na tu hlavu mrknu :)
To bylo tak dobrý, že jsem si tady udělal účet a musím reagovat :)

V článku jsem doplnil pár věcí, mj. mi taky z Audiopro dali na testy druhou bednu, protože jsem měl výhrady (jsou hodní).
Já jsem docela podlehl, i když mám toho haraburdí fakt hodně, a koupil 333xl-212, tedy combo a dal tam Celestion V30, protože to je jediný, kde to potřebuje upgrade.
Na testovací hlavu 333xl jsem teď odehrál akci a spokojenost trvá. Co se nákupu týče, tak hodně věcí kupuju v DE, ale tohle bych neriskoval - Audiopro má na to servis a tak je dobrý mít se kam obrátit (a neposílat 21kg hlavu na servis do Německa, to by přišlo draze).
Kdyby tě to fakt zajímalo, tak pokud jsi z Prahy nebo by ses sem nějak dostal, můžeme skočit do zkušebny, vezmeš kytaru a zkusíš. Na krámu asi fakt nic moc. Co se hlasitosti týče, tak ta EL-34 verze (333xl) je milosrdnější, hraje to dobře i při nižších hlasitostech. Jedinej problém je, že jich je v CZ shopech teď málo, takže kolega z kapely jí chce taky a má smůlu, další přijdou koncem září. Ale mám testovací hlavu i combo, takže můžeš zkusit :)
Teď koukám, že bydliště máš Příbram, no to ale taky není daleko...
Obrázek
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Cus cus, sorry, ze reaguji az ted (poslu jeste PM, chci tento thread zas trosku zviditelnit ;) ). To by bylo fakt super kdybych to mohl slyset, do Prahy jezdim kazdej vsedni den, takze v tom problem nevidim ;) takze jestli nabidka porad trva, rad prijdu poslechnout ! :)
Alternative Metal
Moleek

Příspěvek od Moleek »

když už sem u těch buger, nevim jaká je spolehlivost, ale zvuk vypadá hodně našlapaně (hold kopie no..).. Ale nepobírám proč na musiccenteru píšou že na hardcore a metal je řada 333 a na ostatní je 6260. A na cybermuff přesně naopak.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

netuším, ale pokud vše pujde jak má, na vánoce by měla být 6262... každopádně bych sem potom někdy napsal rozsáhlou recenzi :P

ale taky by mě to zajímalo... Peavey 6505 pro ně je asi málo brutální apec :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Ty jo, to je haluz dnes jsem se zrovna na ty Bugery dival a cetl uvedenou recenzi, aniz bych vedel, ze to tu ozije(predtim kdysi jsem to nejak prehlidl) :lol: Docela by me zajimalo srovnani jak hraje s 6L6 a EL34... Na kombicko si taky delam zalusk... Je mezi nim a hlavou rozdil? Neni ta kombova bedna nejaka "nemocna" nebo je vse ok? :)
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Dark Axel píše:netuším, ale pokud vše pujde jak má, na vánoce by měla být 6262... každopádně bych sem potom někdy napsal rozsáhlou recenzi :P

ale taky by mě to zajímalo... Peavey 6505 pro ně je asi málo brutální apec :D
Tak pak dej vědět ;) já budu kupovat 333XL hlavu a k tomu asi Marshall 1960AV box :twisted: ...jinak 6262 zní moooc dobře (podle ukázek), tak doufám že 333 nebude nijak pozadu, spíš doufám v opak :)

OT & PS : Mimochodem, nevěřili byste, jak dobře hraje Ibanez ToneBlaster 225... nicméně, výkonově už nestačí a když mám kupovat něco novýho...
Alternative Metal
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

tallicaman píše:Ty jo, to je haluz dnes jsem se zrovna na ty Bugery dival a cetl uvedenou recenzi, aniz bych vedel, ze to tu ozije(predtim kdysi jsem to nejak prehlidl) :lol: Docela by me zajimalo srovnani jak hraje s 6L6 a EL34... Na kombicko si taky delam zalusk... Je mezi nim a hlavou rozdil? Neni ta kombova bedna nejaka "nemocna" nebo je vse ok? :)
údajně akorát repráky nejsou zrovna nejkvalitnější, ale to není problém :-)

JS: určitě tu pak taky něco napiš :-) 333XL+1960AV by mohl být hodně mazec :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Phoenixcqcq
Kontaktovat uživatele:

Doporučte mi nějakou tu bednu k 333XL ať si to můžu konečně pořídit a napsat sem jak to hraje......
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Alternative Metal
Phoenixcqcq
Kontaktovat uživatele:

No to jedině tak z bazaru... Zase se nepovažuju za tak supr kytaristu a hodně peněz nemám:-( Nějaké repro do 10000 by bylo ideální...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“