Bugera
Pravidla fóra
Tak tak..ale jak znam Uliho kvalitu, radsi bych to ani na krame nezapinal;)
(z pohledu majitele - bal bych se, aby mi BANGera po zapnuti neodnesla kramek o par desitek metru dal:))
(z pohledu majitele - bal bych se, aby mi BANGera po zapnuti neodnesla kramek o par desitek metru dal:))
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
-
dlouhovlasac
jo, takhle jsem přemejšlel. bugeru jsem poměrně brzo zavrhnul kvůli tomu zpracování a nedostupnosti. tak jsem chtěl bh 100h hothead blackheart za 16 000. ale pak mi došlo, že za to mám origo marshalla jcm z bazarujonas1 píše:Na druhou stranu, co za ty prachy muzes chtit??
Ale napr. Blackheart je poctive udelanej i za ty penize..
Nebo preamp ENGL a nebo by sis mohl nechat postavit u zemana popř použitou hlavu rockwelldlouhovlasac píše:jo, takhle jsem přemejšlel. bugeru jsem poměrně brzo zavrhnul kvůli tomu zpracování a nedostupnosti. tak jsem chtěl bh 100h hothead blackheart za 16 000. ale pak mi došlo, že za to mám origo marshalla jcm z bazarujonas1 píše:Na druhou stranu, co za ty prachy muzes chtit??
Ale napr. Blackheart je poctive udelanej i za ty penize..
Ty woe, ten mě tou recenzí tak zblbnul, že to asi půjdu vyzkoušet... blbý je, že hrát potichu v krámě a na "plno" ve zkušebně, je úplně o něčem jinymrain píše:Tady je nějaká recenze, snad to je pravda: http://cybermuff.cz/music/testy/bugera.htm
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
-
dlouhovlasac
DirX píše:Nebo preamp ENGL a nebo by sis mohl nechat postavit u zemana popř použitou hlavu rockwelldlouhovlasac píše:jo, takhle jsem přemejšlel. bugeru jsem poměrně brzo zavrhnul kvůli tomu zpracování a nedostupnosti. tak jsem chtěl bh 100h hothead blackheart za 16 000. ale pak mi došlo, že za to mám origo marshalla jcm z bazarujonas1 píše:Na druhou stranu, co za ty prachy muzes chtit??
Ale napr. Blackheart je poctive udelanej i za ty penize..![]()
a to je to. já mám rád lehkej crunch a občas zabrousit i na něco tvrdšího, takže je pro mě ideální jcm900. ty higajnový monstra nemám rád (i když 900 je taky higain, rozhodně to neni taková pila jak rockwell, nebo engl)
Ty voe engl neni pila to je pohodovy aparat na kterem nakroutis cokoli
vem si treba jcm800 a nakrm to ts9
a to teprve uvidis pilu 
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
-
dlouhovlasac
ano jcm jsou univerální! stačí krabka a vyrobíš s tim cokoli!mxMichael píše:Ty voe engl neni pila to je pohodovy aparat na kterem nakroutis cokolivem si treba jcm800 a nakrm to ts9
a to teprve uvidis pilu
ted je na bazaru Orange AD30 za 20k a to bys videl ten crunch, chlape;)
resp. slysel..
k Orange by mely zdarma pridavat i Pampers, svet by pak byl o mnoho cistejsi;)
resp. slysel..
k Orange by mely zdarma pridavat i Pampers, svet by pak byl o mnoho cistejsi;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Tak se tak dívám a všude skoro samá chvála na Bugery... ať už 62.. nebo 333. Fakt o těhle hlvách teď uvažuju. Škoda, že v blízkosti (Praha) neni skladem 
PS: jo, a vesměs se všude shodli na tom, že ten originální box stojí za prd
ale ta hlava, že je super... tak sem na to zvědavej. I ty nahrávky co tu někde na ně byl odkaz, zněj sakra dobře.
PS: jo, a vesměs se všude shodli na tom, že ten originální box stojí za prd
- Phoenixcqcq
- Kontaktovat uživatele:
Jo, taky koukám jenom chvála... Sakra o tom uvažuju, ale chtěl bych to někde osahat... Vlastní oči a uši, řeknou vždycky nejvíc... Ty prachy jsou fakt paráda, A mít doma 3 Bugery nebo jednoho Peavey??? Co je lepší? Toť otázka... Zatím to vypadá, že za ty prachy je to asi nej apec na trhu (poravděpodobně poruchovější) ale tak zase máme záruky a takové ty věci... Bedna asi slabší bude, jak všichni říkaj. Tu bych chtěl jinou, jen ještě nevím, zda 2x12, či 4x12...
Zblbnutí z Bugery
To bylo tak dobrý, že jsem si tady udělal účet a musím reagovatJanSpilka píše:Ty woe, ten mě tou recenzí tak zblbnul, že to asi půjdu vyzkoušet... blbý je, že hrát potichu v krámě a na "plno" ve zkušebně, je úplně o něčem jinymrain píše:Tady je nějaká recenze, snad to je pravda: http://cybermuff.cz/music/testy/bugera.htmno, každopádně na tu hlavu mrknu
V článku jsem doplnil pár věcí, mj. mi taky z Audiopro dali na testy druhou bednu, protože jsem měl výhrady (jsou hodní).
Já jsem docela podlehl, i když mám toho haraburdí fakt hodně, a koupil 333xl-212, tedy combo a dal tam Celestion V30, protože to je jediný, kde to potřebuje upgrade.
Na testovací hlavu 333xl jsem teď odehrál akci a spokojenost trvá. Co se nákupu týče, tak hodně věcí kupuju v DE, ale tohle bych neriskoval - Audiopro má na to servis a tak je dobrý mít se kam obrátit (a neposílat 21kg hlavu na servis do Německa, to by přišlo draze).
Kdyby tě to fakt zajímalo, tak pokud jsi z Prahy nebo by ses sem nějak dostal, můžeme skočit do zkušebny, vezmeš kytaru a zkusíš. Na krámu asi fakt nic moc. Co se hlasitosti týče, tak ta EL-34 verze (333xl) je milosrdnější, hraje to dobře i při nižších hlasitostech. Jedinej problém je, že jich je v CZ shopech teď málo, takže kolega z kapely jí chce taky a má smůlu, další přijdou koncem září. Ale mám testovací hlavu i combo, takže můžeš zkusit
Teď koukám, že bydliště máš Příbram, no to ale taky není daleko...
Cus cus, sorry, ze reaguji az ted (poslu jeste PM, chci tento thread zas trosku zviditelnit
). To by bylo fakt super kdybych to mohl slyset, do Prahy jezdim kazdej vsedni den, takze v tom problem nevidim
takze jestli nabidka porad trva, rad prijdu poslechnout ! 
když už sem u těch buger, nevim jaká je spolehlivost, ale zvuk vypadá hodně našlapaně (hold kopie no..).. Ale nepobírám proč na musiccenteru píšou že na hardcore a metal je řada 333 a na ostatní je 6260. A na cybermuff přesně naopak.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- tallicaman
Ty jo, to je haluz dnes jsem se zrovna na ty Bugery dival a cetl uvedenou recenzi, aniz bych vedel, ze to tu ozije(predtim kdysi jsem to nejak prehlidl)
Docela by me zajimalo srovnani jak hraje s 6L6 a EL34... Na kombicko si taky delam zalusk... Je mezi nim a hlavou rozdil? Neni ta kombova bedna nejaka "nemocna" nebo je vse ok? 
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Tak pak dej vědětDark Axel píše:netuším, ale pokud vše pujde jak má, na vánoce by měla být 6262... každopádně bych sem potom někdy napsal rozsáhlou recenzi
ale taky by mě to zajímalo... Peavey 6505 pro ně je asi málo brutální apec
OT & PS : Mimochodem, nevěřili byste, jak dobře hraje Ibanez ToneBlaster 225... nicméně, výkonově už nestačí a když mám kupovat něco novýho...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
údajně akorát repráky nejsou zrovna nejkvalitnější, ale to není problémtallicaman píše:Ty jo, to je haluz dnes jsem se zrovna na ty Bugery dival a cetl uvedenou recenzi, aniz bych vedel, ze to tu ozije(predtim kdysi jsem to nejak prehlidl)Docela by me zajimalo srovnani jak hraje s 6L6 a EL34... Na kombicko si taky delam zalusk... Je mezi nim a hlavou rozdil? Neni ta kombova bedna nejaka "nemocna" nebo je vse ok?
JS: určitě tu pak taky něco napiš
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Phoenixcqcq
- Kontaktovat uživatele:
k tomu boxu... já se rozhoduju mezi těmito:
http://kytary.cz/ibanez-thermion-kytaro ... 6c95a2049f
http://kytary.cz/marshall-1960av-bv/708 ... 42:0:0:1:0
http://kytary.cz/ibanez-thermion-kytaro ... 6c95a2049f
http://kytary.cz/marshall-1960av-bv/708 ... 42:0:0:1:0
- Phoenixcqcq
- Kontaktovat uživatele: