Odkouřený kombo/hlava
Pravidla fóra
Odkouřený kombo/hlava
Zdarec,odkouřil sem si svojí hlavu,trand,probíhalo to asi takhle:Dohrával sem na kytaru a měl to celkem dost nahlas,protože sem tapoval,šahám že to vypnu a kytara se mi rozezněla,což by nevadilo,ale najednou sem nějak debilně proklik vypínač a to asi 3x,protože nemá skoro žádnou vůli...jako když prokliknete vypínač a praskne žárovka...divně se to umlčelo ale nepřikládal sem tomu nic...pak to zapnu po nějakym čase a kombo se nerozezní...víte co myslim,když ho normálně zapnu,tak pár sekund jakoby potichu bručí a pak začne šumět,že se chytne až třeba po 2 sekundách...no a teď když ho zapnu tak jakoby furt potichu bručí ale ten šum už se nechytne...ani nechrčí když vytahuju kabel,nebo kabel přiložim na kov...ale kabelem to samo neni,prostě se nechytne,nevydá ani zvuk když do něj kabel zapojim...kontolky a všechno kolem svítí normálně....nevíte někdo co stim může bejt?
jestli sem to vysvětlil chaoticky tak se ptejte...dík
jestli sem to vysvětlil chaoticky tak se ptejte...dík
- citizen.one
-
BUDAJ-31
- citizen.one
Tak sem se chtěl ještě zeptat na kolik by mě cca vyšla výměna toho Inu (vstupu)?jestli je to levná záležitost či se to vůbec nevyplatí?mam tam jenom takovej plastovej šmejd,teda to bude spíš krytka(viz. foto)...dřív když sem hejbal s jackem od kabelu tak se to sem tam chytlo a hrálo,nebo sem trochu povytáhl kabel a hrálo to uplně v klidu,pak sem to přivoskoval a podlepil aby držel tvar,celkem v cajku,taky hrálo ale postupně to začlo zase vypadávat,vosk se odlepil a sem tam kde sem byl...teď už nehraje vůbec,jen občas když stim hejbnu tak se to nachvilku chytne že to zabrumí....
Někdo nějaký nápady?nemůže bejt chyba i v něčim jinym?

Někdo nějaký nápady?nemůže bejt chyba i v něčim jinym?

Samice jacku by mela stat do stovky, vymena by mozna pomohla, je dost mozna, ze mas proste vyjezdenou samici a ten plisek neni dost napnutej.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak já bych si tipnul, že to tím bude. Trošku problém bude dostat ten konektor z desky ale pak by to měla být otázka pár minut vyměnit to. No ještě bych se bál o to jestli se bude dát stejný konektor sehnat. V nejhorším dát jiný a připájet přes drátky jestli bude místo.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
kámošovi se stalo něco podobného na basovém kombu, vždycky to musel rozdělat a utánout a hrálo se dál 
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
No,problém je že já to nemam kde utáhnout
,prostě je tam kus plastu....
dám to někomu známýmu kdo se v tom obyhubuje aby se na to mrkl....
Taky si myslim že je to tim,ale furt sem si nejistej jak mi to tehdy odešlo při tom vypínání,jak sem to jakoby proklik,navíc to ještě tak divně zaprskalo...ale kdyby tam něco vykratovalo,tak by to nehrálo ještě několik dní po tom,takže si na druhou stranu myslim že to bude asi jen tim vstupem...
no doufám že na to pujde sehnat samice...
Myslíte ře by se při nejhoršim dala vzít samice z Aux In a plesknout jí tam místo týhle?tu Aux In přece jen nevyužívám...
Taky si myslim že je to tim,ale furt sem si nejistej jak mi to tehdy odešlo při tom vypínání,jak sem to jakoby proklik,navíc to ještě tak divně zaprskalo...ale kdyby tam něco vykratovalo,tak by to nehrálo ještě několik dní po tom,takže si na druhou stranu myslim že to bude asi jen tim vstupem...
no doufám že na to pujde sehnat samice...
- Jens Ludwig
- Odborník