Odkouřený kombo/hlava

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Drobák

Odkouřený kombo/hlava

Příspěvek od Drobák »

Zdarec,odkouřil sem si svojí hlavu,trand,probíhalo to asi takhle:Dohrával sem na kytaru a měl to celkem dost nahlas,protože sem tapoval,šahám že to vypnu a kytara se mi rozezněla,což by nevadilo,ale najednou sem nějak debilně proklik vypínač a to asi 3x,protože nemá skoro žádnou vůli...jako když prokliknete vypínač a praskne žárovka...divně se to umlčelo ale nepřikládal sem tomu nic...pak to zapnu po nějakym čase a kombo se nerozezní...víte co myslim,když ho normálně zapnu,tak pár sekund jakoby potichu bručí a pak začne šumět,že se chytne až třeba po 2 sekundách...no a teď když ho zapnu tak jakoby furt potichu bručí ale ten šum už se nechytne...ani nechrčí když vytahuju kabel,nebo kabel přiložim na kov...ale kabelem to samo neni,prostě se nechytne,nevydá ani zvuk když do něj kabel zapojim...kontolky a všechno kolem svítí normálně....nevíte někdo co stim může bejt?

jestli sem to vysvětlil chaoticky tak se ptejte...dík
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Notak lidi,to nikdo neví co by stim mohlo bejt?
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

je to rozbity :)
zajdi do servisu, mohla vypadnout nejaka blbost, kdyby to byl koncovej stupen, tak by to asi vyhazovalo uplne, i kdyz u trandaku nevim jak...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

taky sem přemejšlel jestli to neni odkouřenej koncák....u trandu by to nemělo bejt nějaká výjimka ne?
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

toto sa stalo aj mne na tesle :D ale mne ta tesla praveze vubec nehrala...to zesi to tak vypnul tak muselo nieco odyst nejaka suciastka alr teraz nevem aka ci nejaky integrac alebo neco tam odtial...radsej to zanes nejakemu Schopnemu opravarovy
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Tak už vim čim to je...je to "pouze" vstupem do komba...inem,je nějak povolen,že se kynklá,občas hraje když stim hejbu...dneska se mi to podařilo nastavit tak že to hrálo celej den...pak vytáhnu kabel a je to zase..budu to muset asi nějak zavoskovat,nebo nevim...
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

tak co treba to rozebrat a utahnout zezadu jack...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

no to sem dělal,jak myslíš že bych na to jinak přišel?on je tam ten vstup udělanej nějak buransky,jenom plastovej šmejd...spíš se bojim aby tam nebyl nějakej blbej kontakt,sem se to snažil upevnit,ale furt to zlobí..dneska si stim ještě pohraju,kdyžtak i nafotim..
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Tak sem se chtěl ještě zeptat na kolik by mě cca vyšla výměna toho Inu (vstupu)?jestli je to levná záležitost či se to vůbec nevyplatí?mam tam jenom takovej plastovej šmejd,teda to bude spíš krytka(viz. foto)...dřív když sem hejbal s jackem od kabelu tak se to sem tam chytlo a hrálo,nebo sem trochu povytáhl kabel a hrálo to uplně v klidu,pak sem to přivoskoval a podlepil aby držel tvar,celkem v cajku,taky hrálo ale postupně to začlo zase vypadávat,vosk se odlepil a sem tam kde sem byl...teď už nehraje vůbec,jen občas když stim hejbnu tak se to nachvilku chytne že to zabrumí....
Někdo nějaký nápady?nemůže bejt chyba i v něčim jinym?

Obrázek

Obrázek
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Samice jacku by mela stat do stovky, vymena by mozna pomohla, je dost mozna, ze mas proste vyjezdenou samici a ten plisek neni dost napnutej.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Díky ti...no vyježděný to určitě je,protože se kynklá jako prase,do všech stran...bodeť by né,když tam vždycky zapojuju kabel jak prase nebo ho vyškubnu nohou... :roll:
Doufám že to bude tim...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Tak já bych si tipnul, že to tím bude. Trošku problém bude dostat ten konektor z desky ale pak by to měla být otázka pár minut vyměnit to. No ještě bych se bál o to jestli se bude dát stejný konektor sehnat. V nejhorším dát jiný a připájet přes drátky jestli bude místo.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

kámošovi se stalo něco podobného na basovém kombu, vždycky to musel rozdělat a utánout a hrálo se dál :D

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No,problém je že já to nemam kde utáhnout :roll: ,prostě je tam kus plastu.... :? dám to někomu známýmu kdo se v tom obyhubuje aby se na to mrkl....
Taky si myslim že je to tim,ale furt sem si nejistej jak mi to tehdy odešlo při tom vypínání,jak sem to jakoby proklik,navíc to ještě tak divně zaprskalo...ale kdyby tam něco vykratovalo,tak by to nehrálo ještě několik dní po tom,takže si na druhou stranu myslim že to bude asi jen tim vstupem...
no doufám že na to pujde sehnat samice... :? Myslíte ře by se při nejhoršim dala vzít samice z Aux In a plesknout jí tam místo týhle?tu Aux In přece jen nevyužívám...
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

Drobák píše:...bodeť by né,když tam vždycky zapojuju kabel jak prase nebo ho vyškubnu nohou...
to sou ty vaše co_nejkratší_kabely_aby_to_nežralo_signál...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Drobák

Příspěvek od Drobák »

mam 6m... :wink:
Ona se hlava snadno strhne...třeba táhnu kejtru ke kompu a o něco se mi sekne kabel,místo toho aby se vythl tak to tu hlavu strhne na zem....zapojuju to tam tak že ho tam šlehnu,kdybych věděl že je to takej plastovej sh*t tak to tam ordinuju pomalejš...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“