chci nahrát "cover" a když to natočím obyčejným foťákem tak tam basovka vůbec nejde slyšet. Proto se chci zeptat jak nejlépe zaznamenat zvuk a video. Předem díky za odpověď
Zaznamenání zvuku baskytary a videa
Pravidla fóra
-
Cheaterboy
Zaznamenání zvuku baskytary a videa
Dobrý den,
chci nahrát "cover" a když to natočím obyčejným foťákem tak tam basovka vůbec nejde slyšet. Proto se chci zeptat jak nejlépe zaznamenat zvuk a video. Předem díky za odpověď
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
web kamera, mixák a mikrák. mikrák dáš před kombo, zpojíš do mixáku, ten do PC přes program na webkameru zapněš nahrávání a zvuk ti tam de tím mikrákem před kombem...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Digitální videokameru s hnusným zvukem jako jednu část a pak nahrát linkou nebo mikrákem samotnej zvuk basy a pak to v programu na editaci audia a videa spojit s tím, že vypneš zvuk u nahraného videa a použiješ ten z linky.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
To se dá jednoduše udělat i v Moviemakeru co más v kompu
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
-
Cheaterboy
eh hele co je to mixák?... jinak webkameru nemámturbo_MaCk píše:web kamera, mixák a mikrák. mikrák dáš před kombo, zpojíš do mixáku, ten do PC přes program na webkameru zapněš nahrávání a zvuk ti tam de tím mikrákem před kombem...
aivn86: a co když pustím natáčení videa (foťák) pak zapojím basovku do PC (přes redukci) v PC zapnu audacity (pro nahrání zvuku) no a jak se bude nahrávat video a já hrat na kytaru tak se zvuk bude ukládat do PC no to je dobrej nápad ne? a ještě ptom smíchat zvuk kytary s písničkou... jo to mě už dávno napadlo a taky sem to skusil jenže ja tady mam dalsi problem a ten ze když sem to udelal tak jak ted pisu tak sem se pokousel tu zvukovou stopu narvat do videa ale co se nestalo program pracoval jen v sekundách (tzn. že ta stopa nebyla přesně zasazena do videa) takže pak už mě nenapadlo nic dalšího...
KORTY: MovieMaker mi nefunguje, Pinnacle Studio je moc náročný na PC a o dalším nevím co by to zvládl
Nevím jestli jsem to dobře pochopil, ale asi jsi napsal vesměs to stejný co jsem psal před tím. Problém je, že pokud budeš nahrávat na foťák a ještě zvuk v audacity tak tyhle dvě věci nebudou spojený. Takže je musíš někde v nějakým softu smíchat. Jinak to nejde. To že máš trochu posunutý zvuk je klidně možný. Nevím jak jsou na tom tyhle levnější softy s ovládáním. Takže to možná nic moc lepšího neumí. Ale teoreticky by to to tam mělo jít nějak nastavit.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801