Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Pajur
last.fm: _PaJuR_
Bandzone: butt

Příspěvek od Pajur »

Nuker píše:Jen co koupim novej zdroj do digitka tak sem hodim Thunderstruck
oukej, dík :)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Pajur píše:
JEstli to chceš slišet hned tak mi pošli prachy ;) Detaily přes SZ :-D (chudý studenti to maj těžký)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Pajur

Příspěvek od Pajur »

Nuker píše:
Pajur píše:
JEstli to chceš slišet hned tak mi pošli prachy ;) Detaily přes SZ :-D (chudý studenti to maj těžký)
ne, já počkám, jsem tež chudý student.. :lol:
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Čaues , tak sem dneska si tak brnkal a dostal sem nápad na takový riffek do kapelky , tak sem si do toho nahral jednu kejtru na to druhou a na to takový pokus se slidem :lol: , a protože je bubeník v řecku a basák najebaný tak se chci zeptat vás nezavislejch lidí jestli se to dá aspoň trošku poslouchat :lol: :lol: tady to je http://www.uloz.cz/show/file/80416-Pokus_hokus.mp3 sem tam se ty kejtry bijou :lol: :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Marko: Týjo, mě se to fakt líbilo ! jak jsi udělal ten slide? :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

vikicek píše:Marko: Týjo, mě se to fakt líbilo ! jak jsi udělal ten slide? :)
Slide trubičkou :lol: , nevim prcnul sem to na zkreslený zvuk :wink: jinak díky moc :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Marko007 píše:
Slide trubičkou :lol: , nevim prcnul sem to na zkreslený zvuk :wink:
To byl normální slide? .. já to furt nějak nechápu :) . Takovejhle zvuk ti udělá spíš FR né? :)
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

vikicek píše:
Marko007 píše:
Slide trubičkou :lol: , nevim prcnul sem to na zkreslený zvuk :wink:
To byl normální slide? .. já to furt nějak nechápu :) . Takovejhle zvuk ti udělá spíš FR né? :)
ee já mám takový zvuk v mulťáku je tam naházený compressor , krátký delay , a nevím prostě to tak zní , jinak sem s tím zkoušel trochu vibráto, nebo ty myslíš to jak se to táhne nahoru ?
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Pěkné 8) .... krásně ti znějí ty celé akordy ... :)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Marko007 píše: ee já mám takový zvuk v mulťáku je tam naházený compressor , krátký delay , a nevím prostě to tak zní , jinak sem s tím zkoušel trochu vibráto, nebo ty myslíš to jak se to táhne nahoru ?
Jo tak ty máš mulťák .. tos měl říct rovnou :) .. jj myslel jsem jak se to táhne nahoru :wink:
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Adamz Asah píše:Pěkné 8) .... krásně ti znějí ty celé akordy ... :)
děkuju :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

http://bandzone.cz/pumlitch

jedna novinka - Metal Lítá
Chtěl jsem tam toho plácnout víc, abych tam aspoň něco měl, ale nějak mě to zmohlo a začal jsem to prasit, tak radši jindy, až bude zas čas.
Jdu si dát Myslivce, třeba to pak pujde líp :)
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Tak jsem dneska zkoušel hrát Voodoo Child s GP tabem puštenym jako backing track a nedalo mi to a musel jsem se naučit verzi z Woodstocku :D je tam spousta chyb a někde to ještě neumim, navíc mě otec přišel oznámit že je noční klid takže to mě taky trochu rozhodilo v jednu chvíli :lol:
Tady je nahrávka: http://www.box.net/shared/unpfik541k

Jo a btw u Guitar Pro se mi ze záhadnýho důvodu zasekává playback, takže občas to tam škubne, sorry za to. :roll:

Okomentujte prosím zvukovou kvalitu a zvuk samotný, Smrťokvítek mi pomluvil zvuk :evil: :!: :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

rasomaso píše:Tak jsem dneska zkoušel hrát Voodoo Child s GP tabem puštenym jako backing track a nedalo mi to a musel jsem se naučit verzi z Woodstocku :D je tam spousta chyb a někde to ještě neumim, navíc mě otec přišel oznámit že je noční klid takže to mě taky trochu rozhodilo v jednu chvíli :lol:

Jo a btw u Guitar Pro se mi ze záhadnýho důvodu zasekává playback, takže občas to tam škubne, sorry za to. :roll:

Okomentujte prosím zvukovou kvalitu a zvuk samotný, Smrťokvítek mi pomluvil zvuk :evil: :!: :lol:
Megarasomaso :shock: sbírám bulvy po zemi kua :!:
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Little.Sick.Fish píše:
rasomaso píše:Tak jsem dneska zkoušel hrát Voodoo Child s GP tabem puštenym jako backing track a nedalo mi to a musel jsem se naučit verzi z Woodstocku :D je tam spousta chyb a někde to ještě neumim, navíc mě otec přišel oznámit že je noční klid takže to mě taky trochu rozhodilo v jednu chvíli :lol:

Megarasomaso :shock: sbírám bulvy po zemi kua :!:
Hele ty lichotníku :lol: :lol: né díky za koment, a teď mám dobrou náladu :D

Pajur

Příspěvek od Pajur »

:shock: :shock: já nemám slov..
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jo tak díky :lol: ale jak se vám líbí ten zvuk? :o Mě to úplně rozhodilo, protože sem to posílal Smrťákovi a ten řek že ho štve ta kvalita a já řek že není tak špatná a on na to že jestli to hraje takhle tak jako prej špatný :evil: :lol: a to mě štve :lol:

Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Ty kravo raso ty si hroznej skiller na toho hendrixe ! Klanim se ti ! :D Perfektní
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

jojo rasomaso je parádním příkladem toho, že když někoho opravdu obdivuješ a máš tu muziku rád tak nejsou pak překážky :)) co člověka baví jde pak parádně naučit :) u mě je to pak taky problém, miluju U2 a to dřu hodiny ale cokoliv jiného, byt lehčího teoreticky mi moc do rukou neleze :))

to rasomaso: chtěl si zhodnotit zvuk, mě se tedy líbí jen nemělo by tam být kvákání? :) speciálně začátek? jinak paráda zvuk se mi líbil, co takhle all along watchtower? moje oblibena ;))
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jo no, mám už jeden wah vyhlídnutej, ale není to zrovna levný :lol: takže se toho kvákání ještě nějakou dobu nedočkáme :D

edit (o den později;) - teď jsem nad tím tak přemýšlel, nad tím co řekl Pupack, a je to tak i u mně. Od Jimiho zvládám některý už celkem hard věci, ale od jinejch kapel mi to dá mnohem větší práci se něco naučit když je to na stejný úrovni obtížnosti. Prostě někdo umí to a ten zas tohle, a všichni dohromady... :lol: Né jako podle mně je tohle jeden z důvodů proč se ani nedá jednoznačně zvolit nejlepší kytarista - kromě toho že má každej rád jinou muziku, tak taky spoustu těch top kytaristů prostě neuměj to co ty druhý tak dobře. Proto by se podle mělo říkat, že kytarista je maximálně hodně dobrej :D a ne nejlepší :wink:

Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“