oukej, díkNuker píše:Jen co koupim novej zdroj do digitka tak sem hodim Thunderstruck
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
JEstli to chceš slišet hned tak mi pošli prachyPajur píše:oukej, díkNuker píše:Jen co koupim novej zdroj do digitka tak sem hodim Thunderstruck
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Čaues , tak sem dneska si tak brnkal a dostal sem nápad na takový riffek do kapelky , tak sem si do toho nahral jednu kejtru na to druhou a na to takový pokus se slidem
, a protože je bubeník v řecku a basák najebaný tak se chci zeptat vás nezavislejch lidí jestli se to dá aspoň trošku poslouchat
tady to je http://www.uloz.cz/show/file/80416-Pokus_hokus.mp3 sem tam se ty kejtry bijou

Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
ee já mám takový zvuk v mulťáku je tam naházený compressor , krátký delay , a nevím prostě to tak zní , jinak sem s tím zkoušel trochu vibráto, nebo ty myslíš to jak se to táhne nahoru ?vikicek píše:To byl normální slide? .. já to furt nějak nechápuMarko007 píše:Slide trubičkouvikicek píše:Marko: Týjo, mě se to fakt líbilo ! jak jsi udělal ten slide?, nevim prcnul sem to na zkreslený zvuk
. Takovejhle zvuk ti udělá spíš FR né?
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
*1.5.1975
+1.8.2008
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné
.... krásně ti znějí ty celé akordy ... 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Jo tak ty máš mulťák .. tos měl říct rovnouMarko007 píše: ee já mám takový zvuk v mulťáku je tam naházený compressor , krátký delay , a nevím prostě to tak zní , jinak sem s tím zkoušel trochu vibráto, nebo ty myslíš to jak se to táhne nahoru ?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
http://bandzone.cz/pumlitch
jedna novinka - Metal Lítá
Chtěl jsem tam toho plácnout víc, abych tam aspoň něco měl, ale nějak mě to zmohlo a začal jsem to prasit, tak radši jindy, až bude zas čas.
Jdu si dát Myslivce, třeba to pak pujde líp
jedna novinka - Metal Lítá
Chtěl jsem tam toho plácnout víc, abych tam aspoň něco měl, ale nějak mě to zmohlo a začal jsem to prasit, tak radši jindy, až bude zas čas.
Jdu si dát Myslivce, třeba to pak pujde líp
Tak jsem dneska zkoušel hrát Voodoo Child s GP tabem puštenym jako backing track a nedalo mi to a musel jsem se naučit verzi z Woodstocku
je tam spousta chyb a někde to ještě neumim, navíc mě otec přišel oznámit že je noční klid takže to mě taky trochu rozhodilo v jednu chvíli 
Tady je nahrávka: http://www.box.net/shared/unpfik541k
Jo a btw u Guitar Pro se mi ze záhadnýho důvodu zasekává playback, takže občas to tam škubne, sorry za to.
Okomentujte prosím zvukovou kvalitu a zvuk samotný, Smrťokvítek mi pomluvil zvuk

Jo a btw u Guitar Pro se mi ze záhadnýho důvodu zasekává playback, takže občas to tam škubne, sorry za to.
Okomentujte prosím zvukovou kvalitu a zvuk samotný, Smrťokvítek mi pomluvil zvuk
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Megarasomasorasomaso píše:Tak jsem dneska zkoušel hrát Voodoo Child s GP tabem puštenym jako backing track a nedalo mi to a musel jsem se naučit verzi z Woodstockuje tam spousta chyb a někde to ještě neumim, navíc mě otec přišel oznámit že je noční klid takže to mě taky trochu rozhodilo v jednu chvíli
Okomentujte prosím zvukovou kvalitu a zvuk samotný, Smrťokvítek mi pomluvil zvuk![]()
![]()
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Hele ty lichotníkuLittle.Sick.Fish píše:Megarasomasorasomaso píše:Tak jsem dneska zkoušel hrát Voodoo Child s GP tabem puštenym jako backing track a nedalo mi to a musel jsem se naučit verzi z Woodstockuje tam spousta chyb a někde to ještě neumim, navíc mě otec přišel oznámit že je noční klid takže to mě taky trochu rozhodilo v jednu chvíli
Okomentujte prosím zvukovou kvalitu a zvuk samotný, Smrťokvítek mi pomluvil zvuk![]()
![]()
sbírám bulvy po zemi kua
rasomaso píše:Tak jsem dneska zkoušel hrát Voodoo Child s GP tabem puštenym jako backing track a nedalo mi to a musel jsem se naučit verzi z Woodstockuje tam spousta chyb a někde to ještě neumim, navíc mě otec přišel oznámit že je noční klid takže to mě taky trochu rozhodilo v jednu chvíli
![]()
Jo tak díky
ale jak se vám líbí ten zvuk?
Mě to úplně rozhodilo, protože sem to posílal Smrťákovi a ten řek že ho štve ta kvalita a já řek že není tak špatná a on na to že jestli to hraje takhle tak jako prej špatný
a to mě štve 
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
jojo rasomaso je parádním příkladem toho, že když někoho opravdu obdivuješ a máš tu muziku rád tak nejsou pak překážky
) co člověka baví jde pak parádně naučit
u mě je to pak taky problém, miluju U2 a to dřu hodiny ale cokoliv jiného, byt lehčího teoreticky mi moc do rukou neleze
)
to rasomaso: chtěl si zhodnotit zvuk, mě se tedy líbí jen nemělo by tam být kvákání?
speciálně začátek? jinak paráda zvuk se mi líbil, co takhle all along watchtower? moje oblibena
)
to rasomaso: chtěl si zhodnotit zvuk, mě se tedy líbí jen nemělo by tam být kvákání?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Jo no, mám už jeden wah vyhlídnutej, ale není to zrovna levný
takže se toho kvákání ještě nějakou dobu nedočkáme 
edit (o den později;) - teď jsem nad tím tak přemýšlel, nad tím co řekl Pupack, a je to tak i u mně. Od Jimiho zvládám některý už celkem hard věci, ale od jinejch kapel mi to dá mnohem větší práci se něco naučit když je to na stejný úrovni obtížnosti. Prostě někdo umí to a ten zas tohle, a všichni dohromady...
Né jako podle mně je tohle jeden z důvodů proč se ani nedá jednoznačně zvolit nejlepší kytarista - kromě toho že má každej rád jinou muziku, tak taky spoustu těch top kytaristů prostě neuměj to co ty druhý tak dobře. Proto by se podle mělo říkat, že kytarista je maximálně hodně dobrej
a ne nejlepší 
edit (o den později;) - teď jsem nad tím tak přemýšlel, nad tím co řekl Pupack, a je to tak i u mně. Od Jimiho zvládám některý už celkem hard věci, ale od jinejch kapel mi to dá mnohem větší práci se něco naučit když je to na stejný úrovni obtížnosti. Prostě někdo umí to a ten zas tohle, a všichni dohromady...