zaital som nasel tento ale nevem onom vubec nic:
http://kytary.cz/rockbag-by-warwick-ser ... 00:0:0:1:0
Soucitim s tebou Little_demone, mám podobný problém, ale je fakt, že i kdyby ti to přejelo auto tak se base nic nestane. a jen tak někdo ti to neukrade. po 100 metrech by dýchal jak lokomotiva.little_demon píše:ja mam pevnej obal, ale hned bych menil za nejakej polstrovanej. Ten kufr je dost nepraktickej pokud nemate auto. Je sice hezky ze basa je nedotknutelna, ale ten kufr je tezky a ani na zada si ho nemuzete dat.

Já třeba někdy ne.ywwo píše:Souhlas, vseci kamosi muzikanti co si koupili ten tvrdy kufr se vraci k mekkym obalum, hodis bassu na zada a jedes treba busem nebo jdes pesky. Je to dobre skladne, bezpecne. Akorat se Ti ta bassa nekdy rozladi, ale pred zkouskou to stejne vzdycky doladujes.

Na Musicmana si pořid něco pořádnýho..takový zločiny proti basovosti....BUDAJ-31 píše:Ja mam obal Wings a je to sh*t nad shity.Kamarad si kupil od Rockbass by Warwick a pri parada , tiez je to zo super materialu som si vsimol
k temu Musicmanu som dostal taky stari obal ani znacka tam neni ale planujem knemu kupit nejaky kufrKIWI píše:Na Musicmana si pořid něco pořádnýho..takový zločiny proti basovosti....BUDAJ-31 píše:Ja mam obal Wings a je to sh*t nad shity.Kamarad si kupil od Rockbass by Warwick a pri parada , tiez je to zo super materialu som si vsimol
Ten muj Warw..no nevim, co mi vadí je, že nemá polstrovaný okolí krku jako to má ten můj na akustiku, pak že ta horní kapsa je jen na suchej zip. A taky spodek (jako dno, když basu postavíte) bych se představoval víc vypolstrovanej.