baterky v aktivce
Pravidla fóra
baterky v aktivce
neviete nahodou niekto ako pridem na to kde mi skratuje signal ak sa mi vybijaju baterky za velmi kratky cas? kabel vzdy vyberam po hrani,teda v tom to nie je...baterky vydrzia max. 5 dni... dik moc
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě napiš v čem ti ty baterky nevydrží.
Třeba modulační efekty (hlavně delay) žerou baterku hodně rychle, zkreslovadla zase ne.
Třeba modulační efekty (hlavně delay) žerou baterku hodně rychle, zkreslovadla zase ne.
Hraju na kytary a mašinky
- Nomak
- Kontaktovat uživatele:
Re: baterky
co máš za basu?wilson píše:neviete nahodou niekto ako pridem na to kde mi skratuje signal ak sa mi vybijaju baterky za velmi kratky cas? kabel vzdy vyberam po hrani,teda v tom to nie je...baterky vydrzia max. 5 dni... dik moc
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
Zkontrolovat by se to mělo dát už jenom očima. Jestli se ti někde nedotýkají dva oholený dráty. Ale jestli to hraje normálně. Tím myslím po zvukové stránce tak by podle mě neměl být problém ve zkratu. Protože pak by to nehrálo vůbec. Samozdřejmě to taky nemusí být pravda co tu tvrdím. Ale je fakt, že 5 dní je hodně málo.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Re: baterky
mam nemecky hand made - HKNomak píše:[
co máš za basu?
no droty som uz kontroloval aj dal daleko od seba, ale v tom to nieje. proste dam baterky do aktivity a po 5 dnoch hrania sa mi uz vybiju. teraz neviem ci je to v jacku alebo blba aktivita...
-
BUDAJ-31
Pananenkoskákavá dyt píše že kabel vždycky vytahuje...BUDAJ-31 píše:ak nechavas kabel v base tak sa ti potom minaju baterky...ja som si kedysi nechaval kabel v base a minala sa mi baterka strasne rychlo (/asi za 2 tyzdne sa mi minula) ale mi jeden poradil aby som kabel vzdy vytahol po hranmi a baterka stale drzi a je ako nova
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
-
BUDAJ-31
jaj , no tak sry to som prehliadol...mozno ze aj elektronika moze byt vadna lebo moze sa stat ze odide nejaka suciastka a zvysi sa odber alebo co ale tomu sa aztak moc nerozumiem alebo co...KIWI píše:Pananenkoskákavá dyt píše že kabel vždycky vytahuje...BUDAJ-31 píše:ak nechavas kabel v base tak sa ti potom minaju baterky...ja som si kedysi nechaval kabel v base a minala sa mi baterka strasne rychlo (/asi za 2 tyzdne sa mi minula) ale mi jeden poradil aby som kabel vzdy vytahol po hranmi a baterka stale drzi a je ako nova
Pokud je to handmade, může být krpa v zapojení spínání elektroniky. Pokud basa hraje=elektronika je O.K. a jenom se to nerozepne po vytažení jacku. Zkus omrknout kontakty na samici (pokud to neni zapouzdřené). Obvykle se rozpíná mínus (černý drát, většinou) - od baterky jde přímo na některý kontakt na jacku a z něj do elektroniky.
Přinejhorším si do pickguardu můžeš vrtnout díru a přidat spínač. Ale to je takové . . . heavy tools řešení
Přinejhorším si do pickguardu můžeš vrtnout díru a přidat spínač. Ale to je takové . . . heavy tools řešení
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
to janec: dik za help skusim to cheknut prip. aj odpajkovat a zmerat ci prechadza prud bez jacku a potom s jackom,co sa tyka pickguardu, ona ho nema teda by som nerad do dreva vrtal
to garde: noo celkom som ta nepochopil ale ak mas na mysli to ze ci to vobec je stereo samica tak co ja viem musi inak by mi nehrala aktivita...
to rehlo: noo vyzera to ako nejaka slabsia elektronika,rozmyslam uz o vymene, no nechcem zbytocne investovat kym si neoverim ze je to v tom. teda chcem vylucit moznost chybnej samice...
to garde: noo celkom som ta nepochopil ale ak mas na mysli to ze ci to vobec je stereo samica tak co ja viem musi inak by mi nehrala aktivita...
to rehlo: noo vyzera to ako nejaka slabsia elektronika,rozmyslam uz o vymene, no nechcem zbytocne investovat kym si neoverim ze je to v tom. teda chcem vylucit moznost chybnej samice...
- Nomak
- Kontaktovat uživatele:
no když člověk pichá do kytary mono jack, tak asi neegarde píše:......a možno aj hej.......a tým pádom Ti v kuse vybíja baterky.....ale neviem na 100% či je to riešené cez stereo samicu jacku......wilson píše:to garde: noo celkom som ta nepochopil ale ak mas na mysli to ze ci to vobec je stereo samica tak co ja viem musi inak by mi nehrala aktivita......
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,