prodat nebo ne?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
tommy3

prodat nebo ne?

Příspěvek od tommy3 »

Mám kytaru, tak dva měsíce, už na ní, ale měsíc nehraju, nějak mě to nechytlo. Mám jí prodat nebo to ještě nějak zkusit? Máte někdo podobné zkušenosti? :(
Cort Z40 BK (za tu cenu ďábel), Jolana 0.6 mm(Krásné trsátko ze želvoviny se stříbrným potiskem, nehraju s ním je na parádu :D , dunlop 0.8 mm) , jinak hraju přez komp
100% hate hip-hop!!!!!
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

prodat ji muzes vzdycky, ale jak ji prodas, zpatky uz ji nedostanes :)
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

čus..no hele je to na tobě, napíšu moje ouvahy na tohle tema (mě osobně totiž tohle nidky nepotkalo)...
řek bych že bys neměl prodávat páč třeba tě to ještě někdy chytne a ty najednou nebudeš mít na co hrát...ale zase když tě to nechytne a ty to budeš chtít později prodat tak už nedostaneš tolik peněz logicky...ale nevim no..jestli se ti to aspon trochu líbí tak bych neprodával a čekal třeba tě to aspon trochu veme...
víc neporadim...měj se....
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
tommy3

Příspěvek od tommy3 »

tak jasně, je to totalní dilema. Je to prostě můj miláček, je to skoro jakobych poslal do pr.ele svojí holku :( Ach jo
Cort Z40 BK (za tu cenu ďábel), Jolana 0.6 mm(Krásné trsátko ze želvoviny se stříbrným potiskem, nehraju s ním je na parádu :D , dunlop 0.8 mm) , jinak hraju přez komp
100% hate hip-hop!!!!!
Homerda

Příspěvek od Homerda »

A proc te to "nechytlo"?
Stop dreaming, start playing!
Smile

Příspěvek od Smile »

homerda - protoze je levej, zejo tojko? :-D:-D

no jestli ji budes chtit prodat, tak kamos chce zacit na kytaru a uvazuje o ty z40ce :-D takze bych ji od tebe koupil a jemu ji prodal o tri stovky draz :-D:-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Hraj dál, chce to holt trénink ... člověk se nestane rockovou hvězdou, když si koupí elektriku .. musí se i cvičit :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

každej má jednou krizi že by stim chtěl seknout, ale chce to vydržet, kytara je super koníček :wink:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
tommy3

Příspěvek od tommy3 »

SmileCZ píše:homerda - protoze je levej, zejo tojko? :-D:-D

no jestli ji budes chtit prodat, tak kamos chce zacit na kytaru a uvazuje o ty z40ce :-D takze bych ji od tebe koupil a jemu ji prodal o tri stovky draz :-D:-D
ti dám, že levej :-P

to homerda:Já nevím asi špatná volba hudebního nástroje, chodím teď měsíc do ZUŠky na bicí a to mě baví o hodně více. Takže možná proto, ale já fakt nevím co dělat :(
100% hate hip-hop!!!!!
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Nech si ji :) kdyžtak poslouží jako dobrá dekorace..
tommy3

Příspěvek od tommy3 »

Giof píše:Nech si ji :) kdyžtak poslouží jako dobrá dekorace..
To mě taky napadlo, ale nejsem zrovna v situaci kdy bych si mohl dat na zed dekoraci az 4 klacky
100% hate hip-hop!!!!!
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

pokud ě baví víc bivcí, pak to prodej a vraž do škopků!!!!!
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Hele, přiznám se ted k nějtemnější stránce své kytarové historie - já dostal první kytaru 5 let zpátky. Hrál jsem na ní 2 měsíce o prozdninách, ale pak nebylo tolik času, navíc mě štvalo, že to mi to nejde atd. Tak jsem se na ni vykašlal a rok jsem nehrál. Rok potom, o dalších letních prázdninách, jsem si řekl, že takhle ne, že když tu kytaru mám, tak se na ní musím pořádně naučit. A od té doby hraju, chytlo mě to a je to můj největší koníček, do kterýho cpu kopu času kopu peněz.

Rozmysli si proč tu kytaru máš a pak se rozhodni co dál...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
tommy3

Příspěvek od tommy3 »

tak jo lidičky díky, uvidíme jak se to vyvrbí, když nebude zájemce o kytaru, tak si ji nechám a hrát budu, je to i tím, že prostě nemám čas, tak mi tu leží zbytečně. Blbá škola :cry:
100% hate hip-hop!!!!!
Homerda

Příspěvek od Homerda »

tommy3 píše:tak jo lidičky díky, uvidíme jak se to vyvrbí, když nebude zájemce o kytaru, tak si ji nechám a hrát budu, je to i tím, že prostě nemám čas, tak mi tu leží zbytečně. Blbá škola :cry:
Vykasli se na skolu, jdi na konzervator! :wink:

Ted vazne-hele jeste to zkus, uvidis jak to bude vypadat...Hodne taky zalezi na uciteli kteryho mas...
Stop dreaming, start playing!
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Sometimes you want to give up the guitar, you'll hate the guitar. But if you stick with it, you're gonna be rewarded.
~Jimi Hendrix~

:wink: :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Nero píše:Hele, přiznám se ted k nějtemnější stránce své kytarové historie - já dostal první kytaru 5 let zpátky. Hrál jsem na ní 2 měsíce o prozdninách, ale pak nebylo tolik času, navíc mě štvalo, že to mi to nejde atd. Tak jsem se na ni vykašlal a rok jsem nehrál. Rok potom, o dalších letních prázdninách, jsem si řekl, že takhle ne, že když tu kytaru mám, tak se na ní musím pořádně naučit. A od té doby hraju, chytlo mě to a je to můj největší koníček, do kterýho cpu kopu času kopu peněz.

Rozmysli si proč tu kytaru máš a pak se rozhodni co dál...
to je přesně můj názor! podepisuju :D
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
pehve

Příspěvek od pehve »

tommy3 píše: ..... chodím teď měsíc do ZUŠky na bicí a to mě baví o hodně více. Takže možná proto, ale já fakt nevím co dělat :(
výborně chlapci, správnej muzikant začíná na bicí :D
a pak se uvidí... :twisted:
Smile

Příspěvek od Smile »

btw chapete to ze si koupi kejtru a zacne chodit na bubny....? :-P
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

SmileCZ píše:btw chapete to ze si koupi kejtru a zacne chodit na bubny....? :-P
chapu...proste ho to nechytlo, a takovejch lidi znam i ze svyho okoli vic

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“