prodat nebo ne?
Pravidla fóra
prodat nebo ne?
Mám kytaru, tak dva měsíce, už na ní, ale měsíc nehraju, nějak mě to nechytlo. Mám jí prodat nebo to ještě nějak zkusit? Máte někdo podobné zkušenosti? 
Cort Z40 BK (za tu cenu ďábel), Jolana 0.6 mm(Krásné trsátko ze želvoviny se stříbrným potiskem, nehraju s ním je na parádu
, dunlop 0.8 mm) , jinak hraju přez komp
100% hate hip-hop!!!!!
100% hate hip-hop!!!!!
čus..no hele je to na tobě, napíšu moje ouvahy na tohle tema (mě osobně totiž tohle nidky nepotkalo)...
řek bych že bys neměl prodávat páč třeba tě to ještě někdy chytne a ty najednou nebudeš mít na co hrát...ale zase když tě to nechytne a ty to budeš chtít později prodat tak už nedostaneš tolik peněz logicky...ale nevim no..jestli se ti to aspon trochu líbí tak bych neprodával a čekal třeba tě to aspon trochu veme...
víc neporadim...měj se....
řek bych že bys neměl prodávat páč třeba tě to ještě někdy chytne a ty najednou nebudeš mít na co hrát...ale zase když tě to nechytne a ty to budeš chtít později prodat tak už nedostaneš tolik peněz logicky...ale nevim no..jestli se ti to aspon trochu líbí tak bych neprodával a čekal třeba tě to aspon trochu veme...
víc neporadim...měj se....
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100
tak jasně, je to totalní dilema. Je to prostě můj miláček, je to skoro jakobych poslal do pr.ele svojí holku
Ach jo
Cort Z40 BK (za tu cenu ďábel), Jolana 0.6 mm(Krásné trsátko ze želvoviny se stříbrným potiskem, nehraju s ním je na parádu
100% hate hip-hop!!!!!
100% hate hip-hop!!!!!
homerda - protoze je levej, zejo tojko?
:-D
no jestli ji budes chtit prodat, tak kamos chce zacit na kytaru a uvazuje o ty z40ce
takze bych ji od tebe koupil a jemu ji prodal o tri stovky draz
no jestli ji budes chtit prodat, tak kamos chce zacit na kytaru a uvazuje o ty z40ce
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
ti dám, že levejSmileCZ píše:homerda - protoze je levej, zejo tojko?:-D
no jestli ji budes chtit prodat, tak kamos chce zacit na kytaru a uvazuje o ty z40cetakze bych ji od tebe koupil a jemu ji prodal o tri stovky draz
to homerda:Já nevím asi špatná volba hudebního nástroje, chodím teď měsíc do ZUŠky na bicí a to mě baví o hodně více. Takže možná proto, ale já fakt nevím co dělat
100% hate hip-hop!!!!!
100% hate hip-hop!!!!!
To mě taky napadlo, ale nejsem zrovna v situaci kdy bych si mohl dat na zed dekoraci az 4 klackyGiof píše:Nech si jikdyžtak poslouží jako dobrá dekorace..
100% hate hip-hop!!!!!
100% hate hip-hop!!!!!
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hele, přiznám se ted k nějtemnější stránce své kytarové historie - já dostal první kytaru 5 let zpátky. Hrál jsem na ní 2 měsíce o prozdninách, ale pak nebylo tolik času, navíc mě štvalo, že to mi to nejde atd. Tak jsem se na ni vykašlal a rok jsem nehrál. Rok potom, o dalších letních prázdninách, jsem si řekl, že takhle ne, že když tu kytaru mám, tak se na ní musím pořádně naučit. A od té doby hraju, chytlo mě to a je to můj největší koníček, do kterýho cpu kopu času kopu peněz.
Rozmysli si proč tu kytaru máš a pak se rozhodni co dál...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
tak jo lidičky díky, uvidíme jak se to vyvrbí, když nebude zájemce o kytaru, tak si ji nechám a hrát budu, je to i tím, že prostě nemám čas, tak mi tu leží zbytečně. Blbá škola 
100% hate hip-hop!!!!!
100% hate hip-hop!!!!!
Vykasli se na skolu, jdi na konzervator!tommy3 píše:tak jo lidičky díky, uvidíme jak se to vyvrbí, když nebude zájemce o kytaru, tak si ji nechám a hrát budu, je to i tím, že prostě nemám čas, tak mi tu leží zbytečně. Blbá škola
Ted vazne-hele jeste to zkus, uvidis jak to bude vypadat...Hodne taky zalezi na uciteli kteryho mas...
Stop dreaming, start playing!
to je přesně můj názor! podepisujuNero píše:Hele, přiznám se ted k nějtemnější stránce své kytarové historie - já dostal první kytaru 5 let zpátky. Hrál jsem na ní 2 měsíce o prozdninách, ale pak nebylo tolik času, navíc mě štvalo, že to mi to nejde atd. Tak jsem se na ni vykašlal a rok jsem nehrál. Rok potom, o dalších letních prázdninách, jsem si řekl, že takhle ne, že když tu kytaru mám, tak se na ní musím pořádně naučit. A od té doby hraju, chytlo mě to a je to můj největší koníček, do kterýho cpu kopu času kopu peněz.