CRATE V 50-112 X CRATE FW 120

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

ted jsi to zazdil :D bubaku :D

mimochodem... ten Crate FW vubec neni spatnej.... leze z nej docela hutnej zvuk....
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

jj bubak je číslo :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
termyx

Příspěvek od termyx »

bubáku? bojíš se chucka norrise? :D :D
to a to a za chvíli zas tohle
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

za každým úspěšným mužem stojí žena. za každým mrtvým mužem stojí Chuck Norris
Demilich

Příspěvek od Demilich »

:lol: Chachacha vy chytráci, trochu se zamyslete nad tím jak je schopen foťák, nebo kamerka zaznamenat pořádný hutný metalový zvuk a až pak pište o tom že to nemá grády a koule :lol:
V reálu je to samozřejmě něco jiného, to asi připomínat nemusím. Buďte rádi spíš, že i na YT nahrávce je ten zvuk při Hi-Gainu čitelný a víte co hraje :wink:
Takový blbě navýškovaný zvuk já z toho například ani nevytáhnu, zřejmě má aktivy, proto mu to tak řeže šíleně. Já jsem na jiný style :P
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
bubak

Příspěvek od bubak »

no.chachacha :D :D :D jenze problem je v tom ze sem to vubec nehral ja :D
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

bubak píše:no.chachacha :D :D :D jenze problem je v tom ze sem to vubec nehral ja :D
Eh? :)
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
bubak

Příspěvek od bubak »

jako to co sem poslal tady tu mini ukázku,že sem to nehral ja. :D
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

bubak píše:jako to co sem poslal tady tu mini ukázku,že sem to nehral ja. :D
A on si to tady někdo myslel? :D
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Demilich píše:Chachacha vy chytráci, trochu se zamyslete nad tím jak je schopen foťák, nebo kamerka zaznamenat pořádný hutný metalový zvuk a až pak pište o tom že to nemá grády a koule
Se trosku zamysli nad tim ze hodne videi na youtube je nahravano na podobne kamery a fotaky+jeste je komprimovano, takze ta kvalita je "srovnatelna". A opravdu to kombo (uz jen protoze je to kombo) nema hutny a prirozeny zvuk.

1x12 a mit koule je vysmech...

(placnu treba... http://www.youtube.com/watch?v=T1SOo4g_INI ... srovnej ty dva zvuky, oboji je to na youtube a oboji nahravano kamerou/fotakem... nechci se bavit jestli je primo ten randall dobrej nebo spatnej, ale ukazka jako ze hutny zvuk jde natocit i na kameru)

To co je nahrano na tom videu ohlecne crate je sh*t.
Naposledy upravil(a) Hansen dne 28.09.2008 18:15, celkem upraveno 1 x.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Hansen píše:
Demilich píše:Chachacha vy chytráci, trochu se zamyslete nad tím jak je schopen foťák, nebo kamerka zaznamenat pořádný hutný metalový zvuk a až pak pište o tom že to nemá grády a koule
Se trosku zamysli nad tim ze hodne videi na youtube je nahravano na podobne kamery a fotaky+jeste ke komprimovano, takze ta kvalita je "srovnatelna". A opravdu to kombo (uz jen protoze je to kombo) nema hutny a prirozeny zvuk.

1x12 a mit koule je vysmech
Takže chceš naznačit, že kvalita je podobná ? A mimochodem, že 2*12'' (bavíme se o FW120 ne?) "nemá koule" ??

Na to nemám co říct, není ani třeba. :wink:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
bubak

Příspěvek od bubak »

ja sem dneska nejak mimo :roll:
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

bubak píše:ja sem dneska nejak mimo :roll:
(Nejen dneska, IMHO...)
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Demilich píše:
Hansen píše:...
Takže chceš naznačit, že kvalita je podobná ? A mimochodem, že 2*12'' (bavíme se o FW120 ne?) "nemá koule" ??

Na to nemám co říct, není ani třeba. :wink:
Kvalita nahravky(!) YOUTUBE + KAMERA/FOTAK jeste jednou pro mene vnimave (Demilich) je podobna, protoze je to kamera/fotak + youtube (wau).

Ze je to 2x12 jsem nevedel (v tomhle pripade je to teda jeste horsi mno) Nicmene... porad zvuk co z toho lezl a mel chlapec natoceno byl zvukove sh*t. Vim ze ti rypu do tveho oblibeneho aparatu, ale to ze nekdo sem postne tuhle ukazu - neni ukazka dobreho zvuku a o tom se bavim od zacatku.

Navic laskave cti na co reaguju a nevytrhavej z kontextu nepotrebny kraviny jakoze 1x12/2x12. Ty pises ze hutnej zvuk neudelas pres kameru a mikrofon, ja ti odpovedel odkazem ze udelas. Neco nejasne ?

Rict ze hutny zvuk kamerou/fotakem nejde nasnimat, ale apec hraje nazivo dobre je pekna kravina a uprimne zaujatost. Tohle neni argument. (protoze je to lehce vyvratitelny)

(osobne si myslim ze i na tom crate pude udelat pouzitelnej zvuk jak uz sem psal, ale za ty prachy je to trosku malo)
Naposledy upravil(a) Hansen dne 28.09.2008 18:32, celkem upraveno 1 x.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Souhlasím, zvuk na Crate nahrávce sh*t vcelku je.

Ano reaguju proto, abych se toho ampu zastal, jelikož ho mám a znám jeho možnosti. Borec si na tom prostě nakroutil to, co slyšíme a třeba se mu to líbí = je to jeho boj. Jelikož tady ale je obecně stírání trandových komb velkým zvykem a obecným názorem tak jsem se toho musel trochu zastat, protože tohle je jen jeden z mnoha zvuků (jeden z těch, který se vám jak vidno nelíbí), které to dokáže, ale i ten dokáže někdo ocenit. Takže aby si nováčci nemysleli, že když tady X lidí okomentuje ten zvuk jako napytel, že je to kombo celé totálně nanic :wink:

To ale nic nemění na tom, že jsi to napsal do příspěvku zcela obecně, na což jsem reagoval a až poté jsi to tak upravil abys mě utřel :wink: fakt machrovina.

Takže Peace, máme jasno a tím jest dokonáno, ok?

Kód: Vybrat vše

Kvalita nahravky(!) YOUTUBE + KAMERA/FOTAK jeste jednou pro mene vnimave (Demilich) je podobna, protoze je to kamera/fotak + youtube (wau). 
Arciblbost ty málo vnímavej. Záleží v jaké kvalitě to tam pošleš, jestli 100 MB soubor, nebo 800 MB soubor, dále má každý foťák jiný čip, umístění v místnosti při nahrávání, nastavení + setting na kombu, kytara atd.
Neplácej a přestaň si furt doupravovat příspěvky aby ti to sedělo :P
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Doplnuju si jak chci (od toho to ta moznost je vid), ja hlavne upravuju me stylisticke chyby a doplnuju nepresnosti (ano, abych to mel prekvapive presnejsi a bylo to lepe srozumitelne). Nazor vyjadruju porad stejnej (nevsiml sem si ze bych neco teda zmenil na uplny opak, jen prepsal jednoduzsi vetou a upravil jak jsem to presne myslel, aby tady nedoslo k presne takovymu "nedorozumeni")

Mno takhle porad je to kamera/fotak a porad je to youtube. Vychozi podminky jsou stejne. Tady jde o tohle:
Demilich píše:..trochu se zamyslete nad tím jak je schopen foťák, nebo kamerka zaznamenat pořádný hutný metalový zvuk a až pak pište o tom že to nemá grády a koule
Takze fotak s kvalitnim cipem, dobrym umistenim v mistnosti a kvalitnim kombem to precejen dokaze zaznamenat ? Nebo ho jen nema natocenej ten crate v te ukazce...
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Hansen:
Jo, foťák zvládne sejmout dobrý zvuk. ALE - nikdy se nedozvíš, na jaké nastavení kvality to ten dotyčný člověk točil, jak velký soubor pro komprimaci tam poslal (na tom záleží primárně) + další faktory, o kterých již byla řeč.
Stalo se mi taky prostě, zapomeneš nastavit kvalitu z minula a natočíš vidko na střední kvalitu, obraz to zkomprimuje dobře ale zvuk stojí zaprd ikdyž celé vidko vypadá suprově...
Tudíž si myslím, že je třeba mírnit se v soudech aparátů podle takovýchto nahrávek. Nevím jestli jsi měl možnost testovat toto kombo osobně a proto říkám svůj názor podpořený skutečností, že jsem jeho vlastník.
Dle mého to totiž koule má a to sakra hodně :wink:
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

podepisuju. koule ma... ale co tam je za repro to je hnus velebnosti... asi pujde na bazar a misto nej tam pojede V30
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak pánové, a co se vrátit k tématu a neřešit praktiky YT apod.?

Máme tu SZ, vy oba máte icq, tak nevím proč tady zbytečně řešit nesmysly....
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
afektband

Příspěvek od afektband »

Jak už jsem tady několikrát psal, tak crate fw podle mě je jeden z trandů, který hrajou. Mám sice zkušenosti osobní jenom s hlavou, ale hraje to podle mě dost dobře. Oproti ostatním trandům se mi líbí plnej zvuk, zvuk není plochej.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“