CRATE FW 65

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Light

Já dneska FW65 prodal

Příspěvek od Light »

neni to špatný kombíčko, hraje luxusně už na 1/4 hlasitosti to dělá kravál že nelze vydržet v místnosti a je to slyšet i přes bicí (na tuhle hlasitost)

zvuk je ale takovej nečitelnej...valí se to z toho jak koule :) lampa je lampa ;)
Demilich

Re: Já dneska FW65 prodal

Příspěvek od Demilich »

Light píše:neni to špatný kombíčko, hraje luxusně už na 1/4 hlasitosti to dělá kravál že nelze vydržet v místnosti a je to slyšet i přes bicí (na tuhle hlasitost)

zvuk je ale takovej nečitelnej...valí se to z toho jak koule :) lampa je lampa ;)
Musím se každého zeptat (pojistka, kdyby náhodou nečetl předchozí diskuzi) :arrow: Točil jsi s ekvalizérem Overdrive kanálu při vybraném Hi-Gainu? ;-) Tím se to dá zčitelnit hodně.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
ASmith

Re: CRATE FW 65

Příspěvek od ASmith »

Zdravím, mám tohle komba a mám problém v průběhu hraní mi často vypadne/zamrzne efektovka - lupne v tom a už z toho leze jen zvuk bez jakéhokoli efektu, jediné co pomůže je vypnout a zapnout dříve to bylo v pohodě a udělalo to třeba jen 1 - 2x za zkoušku ale poslední dobou se mi to stane tak 5-6x za zkoušku..nevíte co s tím, nebo to mám odvézt na reklamaci ?
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
speed8
Kontaktovat uživatele:

Re: CRATE FW 65

Příspěvek od speed8 »

Určitě reklamace, tohle se nestalo mě a ani nikomu, koho znám. Jestli máš kombo v záruce, tak není co řešit.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“