Palec, moc boli :D

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Btw jak vysoko máš kytaru? Pokud hraješ ve stoje tak to může být tim že jí máš příliš nízko a tudíž máš nepřirozeně vykroucený zápěstí...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

já mměl tak rok hraní na kytaru podobnej problém, stejně jako spousta lidí tady, a do ted mám semtam bolesti na zápěstí na straně palce při hraní, jednou mi škublo v zápěstí a bolela mě ruka od dlaně až po loket, a další den to nepovolilo ale pak jsem to jednou protahoval tak to jako zázrakem zmizlo.

doporučuju vždycky před hraním ruku procvičit, prohýbat prsty, a koupit takový ten gumový kroužek na posilování prstů. a před hraním vždycky třeba projet stupnice, a jednodušší hmaty, určitě se nehrnout do nějakych zlomprstů bez toho aniz bys ruku zahřál
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Drobák

Příspěvek od Drobák »

pupack píše:
Drobák píše:já to pochopil tak,že ho bolí až po určitý době hraní a ne když na něco šáhne ne?to je podle mě špatno technikou,člověk má hrát právě tak aby ho nic nebolelo a když ho něco bolí tak právě tim že má špatnou techniku,blbý držení atd...
nojo samozrejme ze to muze byt spatnou technikou, krecovitym drzenim cimkoliv, ale podstatny je ze ho to boli coz neni v poradku a dobre, rozhodne nic neztrati kdyz zajde k doktorovi... to by bylo prvni co bych udelal kdyby me neco vice dni bolelo pri hrani na kytaru...
No jasný,ale ber to takhle,když napsal na forum o kytarách že ho bolí palec,tak předpokládám že to je jen při hře na kytaru ne?takže něco dělá špatně a chce zjistit jak se toho zbavit popř. jak se to dělá dobře,kdyby ho palec bolel ustavičně a nebo se do něj hybnul,tak nepíše sem,ale napíše na doktorka.cz a řekne že má bolesti v palci a že se mu to stalo při hře na kytaru,nebo že se bouchl či co já vim...myslim,že sem psal právě z toho prvního důvodu,jestli ne tak moc nechápu co by sme stim my tady měli dělat,diagnozu mu asi těžko můžem dát a když někoho něco bolí,tak si má zajít za doktorem a ne to lečit diskuzí nebo se ptát na ošetření laiků,ale když bude potřebovat pomoc s uchopem kytary,tak mu zase bude doktor houby platnej a zeptá se nás.... :wink:
Formes

Příspěvek od Formes »

caute lidi.. hej upe sem nechapal co tomu palci je. byl jsem u doktora na rentgenu... kurna on je nastipnuty :D no to me poser ze me to bolelo jen pri hrani na kytaru :D:D
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Formes píše:caute lidi.. hej upe sem nechapal co tomu palci je. byl jsem u doktora na rentgenu... kurna on je nastipnuty :D no to me poser ze me to bolelo jen pri hrani na kytaru :D:D
co sem rikal.... ;) tak at je to co nejdriv v pohode :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
besip

Příspěvek od besip »

Formes píše:caute lidi.. hej upe sem nechapal co tomu palci je. byl jsem u doktora na rentgenu... kurna on je nastipnuty :D no to me poser ze me to bolelo jen pri hrani na kytaru :D:D
:lol:

ja rikal bez k doktorovi :lol: ono to asi muselo bolet :twisted:
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“