Palec, moc boli :D
Pravidla fóra
já mměl tak rok hraní na kytaru podobnej problém, stejně jako spousta lidí tady, a do ted mám semtam bolesti na zápěstí na straně palce při hraní, jednou mi škublo v zápěstí a bolela mě ruka od dlaně až po loket, a další den to nepovolilo ale pak jsem to jednou protahoval tak to jako zázrakem zmizlo.
doporučuju vždycky před hraním ruku procvičit, prohýbat prsty, a koupit takový ten gumový kroužek na posilování prstů. a před hraním vždycky třeba projet stupnice, a jednodušší hmaty, určitě se nehrnout do nějakych zlomprstů bez toho aniz bys ruku zahřál
doporučuju vždycky před hraním ruku procvičit, prohýbat prsty, a koupit takový ten gumový kroužek na posilování prstů. a před hraním vždycky třeba projet stupnice, a jednodušší hmaty, určitě se nehrnout do nějakych zlomprstů bez toho aniz bys ruku zahřál
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
No jasný,ale ber to takhle,když napsal na forum o kytarách že ho bolí palec,tak předpokládám že to je jen při hře na kytaru ne?takže něco dělá špatně a chce zjistit jak se toho zbavit popř. jak se to dělá dobře,kdyby ho palec bolel ustavičně a nebo se do něj hybnul,tak nepíše sem,ale napíše na doktorka.cz a řekne že má bolesti v palci a že se mu to stalo při hře na kytaru,nebo že se bouchl či co já vim...myslim,že sem psal právě z toho prvního důvodu,jestli ne tak moc nechápu co by sme stim my tady měli dělat,diagnozu mu asi těžko můžem dát a když někoho něco bolí,tak si má zajít za doktorem a ne to lečit diskuzí nebo se ptát na ošetření laiků,ale když bude potřebovat pomoc s uchopem kytary,tak mu zase bude doktor houby platnej a zeptá se nás....pupack píše:nojo samozrejme ze to muze byt spatnou technikou, krecovitym drzenim cimkoliv, ale podstatny je ze ho to boli coz neni v poradku a dobre, rozhodne nic neztrati kdyz zajde k doktorovi... to by bylo prvni co bych udelal kdyby me neco vice dni bolelo pri hrani na kytaru...Drobák píše:já to pochopil tak,že ho bolí až po určitý době hraní a ne když na něco šáhne ne?to je podle mě špatno technikou,člověk má hrát právě tak aby ho nic nebolelo a když ho něco bolí tak právě tim že má špatnou techniku,blbý držení atd...
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
co sem rikal....Formes píše:caute lidi.. hej upe sem nechapal co tomu palci je. byl jsem u doktora na rentgenu... kurna on je nastipnutyno to me poser ze me to bolelo jen pri hrani na kytaru
:D
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Formes píše:caute lidi.. hej upe sem nechapal co tomu palci je. byl jsem u doktora na rentgenu... kurna on je nastipnutyno to me poser ze me to bolelo jen pri hrani na kytaru
:D
ja rikal bez k doktorovi
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7