Porouchaný samica jack na GRG 170 DX + přidani pružin :D

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
xaero.cz
Kontaktovat uživatele:

Porouchaný samica jack na GRG 170 DX + přidani pružin :D

Příspěvek od xaero.cz »

Zdarec chtel sem se zeptat jestli je možný nějakým jednoduchým způsobem v domácích podmínkách vyměnit případně nějak hm...spravit :D jack v tyhle kytaře..jde o to že když se třeba dotknu kabelu u kytary nebo s nim pootočim tak mi v kombu práskne a někdy to si přestane hrát dokud s tmi zase nepohnu..kabelem to stopro neni protoze uz mi to delají tři..aj když je otočim :D někdo mi poradil že pry tam je možna malo ohla ta packa že pry tam ma špatny kontakt a stačí ji trošku ohnout ale ja si nejsem moc jistý jak bych to mlě ohybat abych to neulomil třeba :D jinak sem i zda že kabel v ty kytaře sedí dobře jako doleha přesně... jo a co se tyka přidavani pružin je na to nějaky spešl postup? co kde jak povolit než je tam přidam ?:D
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

tak samici si raci kup novou protoze to co tam strkaji tomu se neda rikat ani jack.
Pruziny no ja to delal sroubovakem, vyndal jsem jednu pruzinu a pak dalsi nic na tom neni.Jestli se bojis ze ti to neco udela treba s kobylkou nebo tvoji rukou :) tak povol ten plech na kterym ty pruziny se drzej.
xaero.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero.cz »

Disasterpiece píše:tak samici si raci kup novou protoze to co tam strkaji tomu se neda rikat ani jack.
Pruziny no ja to delal sroubovakem, vyndal jsem jednu pruzinu a pak dalsi nic na tom neni.Jestli se bojis ze ti to neco udela treba s kobylkou nebo tvoji rukou :) tak povol ten plech na kterym ty pruziny se drzej.
a na to jsou nějake extra spešl ibanez signed samice jacky nebo prostě klasicky mono samice velkej co se prodava za par kaček ?:D

no a počkej ja nechci pružiny vyndavat ale přidat tam ještě nějaké další :D nebo to musím nejdřív ty dvě vydnat pak tam nachystat všechny co tam chci dat a nějakym zpusobem to zase natahnout ? nebo je mam prostě ty nove z jedne strany zahaknout a zkusit je napnout až tam kde maj dosahnout ?:D
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

no já si taky nechal na mý bejvalý kytaře (ta samá - v modrý 8) ) přidávat pružiny a nějaký blbinky opravovat u kytaráře a říkal že když přidáváš, tak nemáš kombinovat původní a nový pružiny. Všechny musej bejt stejný aby ti to nějak rovnoměrně táhlo nebo tak něco. Jinak asi nic spešl, sundej struny, vyměň péra a natáhni. :wink: Teda aspoň myslim :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

no ja jsem struny nesundaval, proste hodis tam pruzinky tak jak ty predesl.Ja si teda davam 2 pruziny k basovym strunam a jednu k tim tencim a hraje to paradne.
xaero.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero.cz »

Ok diky moc ja to nějak vykutím :)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“