Porouchaný samica jack na GRG 170 DX + přidani pružin :D
Pravidla fóra
Porouchaný samica jack na GRG 170 DX + přidani pružin :D
Zdarec chtel sem se zeptat jestli je možný nějakým jednoduchým způsobem v domácích podmínkách vyměnit případně nějak hm...spravit
jack v tyhle kytaře..jde o to že když se třeba dotknu kabelu u kytary nebo s nim pootočim tak mi v kombu práskne a někdy to si přestane hrát dokud s tmi zase nepohnu..kabelem to stopro neni protoze uz mi to delají tři..aj když je otočim
někdo mi poradil že pry tam je možna malo ohla ta packa že pry tam ma špatny kontakt a stačí ji trošku ohnout ale ja si nejsem moc jistý jak bych to mlě ohybat abych to neulomil třeba
jinak sem i zda že kabel v ty kytaře sedí dobře jako doleha přesně... jo a co se tyka přidavani pružin je na to nějaky spešl postup? co kde jak povolit než je tam přidam ?:D
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
a na to jsou nějake extra spešl ibanez signed samice jacky nebo prostě klasicky mono samice velkej co se prodava za par kaček ?:DDisasterpiece píše:tak samici si raci kup novou protoze to co tam strkaji tomu se neda rikat ani jack.
Pruziny no ja to delal sroubovakem, vyndal jsem jednu pruzinu a pak dalsi nic na tom neni.Jestli se bojis ze ti to neco udela treba s kobylkou nebo tvoji rukoutak povol ten plech na kterym ty pruziny se drzej.
no a počkej ja nechci pružiny vyndavat ale přidat tam ještě nějaké další
no já si taky nechal na mý bejvalý kytaře (ta samá - v modrý
) přidávat pružiny a nějaký blbinky opravovat u kytaráře a říkal že když přidáváš, tak nemáš kombinovat původní a nový pružiny. Všechny musej bejt stejný aby ti to nějak rovnoměrně táhlo nebo tak něco. Jinak asi nic spešl, sundej struny, vyměň péra a natáhni.
Teda aspoň myslim 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: