GuitarFX a jak na to

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
DaveMurray

GuitarFX a jak na to

Příspěvek od DaveMurray »

Zdravím! Docela se mi líbí tento efektek. Zvuky to má některé pěkné, nezní to ani moc uměle, teda jak co, ale většinou ok, i s latencí bych něco udělal pomocí ovladačů. Ale mám tu problém - GuitarFX potřebuje pro spuštění připojení k netu. A já mam na net připojen jen book, ale nahrávat potřebuju do PC. Tak se ptám, dá se nějak udělat, aby mi šly FX na PC bez netu? Anebo existuje nějaká verze FX co nepotřebuje net ke spuštění? Díky!
Naposledy upravil(a) DaveMurray dne 3.11.2008 21:23, celkem upraveno 1 x.
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

No neviem presne aku verziu mam, ale urcite nepotrebuje pripojenie k netu... naco by vobec bolo? :)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Já když to instaloval tak to tam z netu nahrálo nějakého trojana, na to to je ;-) Jinak neustále po spuštění se to chtělo drásat na net na nějakou jejich stránku tak jsem to vždycky rychle zakilnull křížkem a bylo.. Zvuky jo, dají se udělat i obstojné, ale používal jsem tam hlavně ekvalizér a ten filtr. Ať dělám co dělám, i z Guitar Rigu 3 mi lezou absolutně prasečí chemické zvuky :-( Frontmanovi ne.... Zasr--- integrovaná zvukárna :lol:

Taky jsem si vzpomněl, že jediný účel toho, že jsem to nesmazal bylo, že to byl jediný program, který dokázal nějak dobře nahrát kejtru do PC k poslání na mix kámošovi :) Takže jestli máš něco jiného, co to zvládne, tak se na to vykašli ti radím.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Šmejd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šmejd »

kdyz uz jsme u toho... pomuze mi nekdo rozchodit tento program? :D me to na notasu vubecnehraje:D lepe receno kdyz tam dam kytaru tak to nehraje :D program funguje
<><><><><><><>
seru to :D
DaveMurray

Já nevím na co by to bylo, prostě mi píše, že pro first spuštění je potřeba připojit k netu.. ale kecá, ono i na second a third, protože když jsem ho teda poprvé pustil s netem a podruhé jsem vytáhl kabel, tak hlásil chybu a chtěl zas připojit :D

A mě to nic netahá, a jako kdyby teda chtěl to připojení, tak budiž, ale jako book má zvukovku shitovou, latence je tam tejden a disk 20GB, z toho půlka zabraná, takže na písničky - obrovský wavy - se tam nevejdou :D Tak to chci nahrávat v pc! Ok když vám to nechce připojit, tak zřejmě taková verze existuje, a já ji ještě zkusím najít :D No a něco jiného zatím nemám :D

A tobě to proč nehraje? :D Jako prog pustíš a vše je ok jo? A kytara nehraje tj divný. A slyšíš clean zvuk? :D Jestli ne tak musíš zesílit/zapnout zvuk v sndvol32 a jestli slyšíš clean a neefektuje ti to, tak máš vyplý efekty v FX tak je musis zapnout, jinak nvm co by mohlo byt v nepořádku :D
DaveMurray

Ještě vy co vám to nechce netové připojení, jakou máte verzi??? Já mam trojku a říká mi to, že Tato verze 3 neplacená potřebuje připojení na net, a že když to chci používat bez připojení, že to mam koupit. GFX ma bejt ale free :(
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Doporučuju spíš sehnat amplitube metal nebo guitar rig 3 a k tomu tu IK multimedia zvukovku udělá to z kompu cca za 3 tisice totalní všeuniverzalni masakr ;)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Nuker píše:Doporučuju spíš sehnat amplitube metal nebo guitar rig 3 a k tomu tu IK multimedia zvukovku udělá to z kompu cca za 3 tisice totalní všeuniverzalni masakr ;)
Mohl bys prosím poslat odkaz na tu zvukovku, rád bych ji očíhnul :wink: Díky
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Smile

Příspěvek od Smile »

demilich - staci zadat do googlu IK multimedia a hledat neco kolem 3k a vjede ti tohle...

http://kytary.cz/ik-multimedia-stealthp ... 50:0:0:1:0

(ted to bude pekne trapny, az nuker rekne ze myslel neco uplne jinyho :-D)
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Demilich píše:
Nuker píše:Doporučuju spíš sehnat amplitube metal nebo guitar rig 3 a k tomu tu IK multimedia zvukovku udělá to z kompu cca za 3 tisice totalní všeuniverzalni masakr ;)
Mohl bys prosím poslat odkaz na tu zvukovku, rád bych ji očíhnul :wink: Díky
Zde máš odkaz : http://kytary.cz/ik-multimedia-stealthp ... 78:0:0:1:0

Here jak to zní :-D samo moje oblíbená erupce , ale tentokrát se zvukem jako sám Eddie : http://uloz.to/905671/Eruption.mp3
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Mno, Nukere, co mystifikuješ, nenahrával si to náhodou na mou Lexicon Alpha?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Nero píše:Mno, Nukere, co mystifikuješ, nenahrával si to náhodou na mou Lexicon Alpha?
Je to to samý :-P Neboj dukladně jsem si to ověřil :D
DaveMurray

Aha, no amplitjub je dobrá věc, někdy jsem to měl no, ale toto má víc možností :D

Jinak ale nevíte někdo, jak se dá vyřešit nahrávání do toho??????
PROTOŽE!

Když dám v odyšnu nahrávat z VSTUP VNEJSIHO ZDROJE, tak mi to nahraje Clean kytaru - ptž to nahrává při vstupu do line in, a teprve až v PC se to naefektuje. No a když dám nahrávat z ZARIZENI WAVE tak mi to sice nahraje zefektovanou, ale nahraje to i všecky zvuky, co jsou slyšet, tzn. vetsinou si udelam nejdriv bici, dam je do jednoho tracku a pak podle nich hraju, no a když dám teda REC, tak se mi do nového tracku nahraje nejen ta naefektovaná kytara, ale i ty bubny a při další kytaře si mi tam nahraje zase ta předchozí atd, prostě se nahraje vše, co je v tom momente slyset :D

Co ted s tím? :twisted:
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Vždyť přímo v tom je jedna z možností (stejně jako filtr, zkreslení atd) myslím "record wav". No a tak to je ono, tak jsem to nahrával :) Dáš si alokovat kolik chceš asi tak nahrávat délku, dáš start a jedeš a nahrává se jen zefektovaná kytara, nikdy jsem problém neměl..
Doufám teda, že mluvíme o stejném programu :lol:
http://www.softpedia.com/screenshots/Gu ... arFX_1.png ?
DaveMurray

Jo tak :D No, ale to je ve trojce, a já tam mám dvě šestku, tam to myslím nikde není :D

editeček: plus zvukovka je u mne sice nějaká divná, ale funguje pěkně a mám na to ovladače, takže s kartou su zatím spokojen :D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Škoda , že nemam cubase nebo pro tools nahral bych Vám sound co jsem dnes vykouzlil v amplitube , pokoušel jsem se napodobit originál clean sound z one (metallica) a musím říct , že jsem na sebe hodně pyšnej , protože ten zvuk je skoro totožnej.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“