GuitarFX a jak na to
Pravidla fóra
- DaveMurray
GuitarFX a jak na to
Zdravím! Docela se mi líbí tento efektek. Zvuky to má některé pěkné, nezní to ani moc uměle, teda jak co, ale většinou ok, i s latencí bych něco udělal pomocí ovladačů. Ale mám tu problém - GuitarFX potřebuje pro spuštění připojení k netu. A já mam na net připojen jen book, ale nahrávat potřebuju do PC. Tak se ptám, dá se nějak udělat, aby mi šly FX na PC bez netu? Anebo existuje nějaká verze FX co nepotřebuje net ke spuštění? Díky!
Naposledy upravil(a) DaveMurray dne 3.11.2008 21:23, celkem upraveno 1 x.
Já když to instaloval tak to tam z netu nahrálo nějakého trojana, na to to je
Jinak neustále po spuštění se to chtělo drásat na net na nějakou jejich stránku tak jsem to vždycky rychle zakilnull křížkem a bylo.. Zvuky jo, dají se udělat i obstojné, ale používal jsem tam hlavně ekvalizér a ten filtr. Ať dělám co dělám, i z Guitar Rigu 3 mi lezou absolutně prasečí chemické zvuky
Frontmanovi ne.... Zasr--- integrovaná zvukárna
Taky jsem si vzpomněl, že jediný účel toho, že jsem to nesmazal bylo, že to byl jediný program, který dokázal nějak dobře nahrát kejtru do PC k poslání na mix kámošovi
Takže jestli máš něco jiného, co to zvládne, tak se na to vykašli ti radím.
Taky jsem si vzpomněl, že jediný účel toho, že jsem to nesmazal bylo, že to byl jediný program, který dokázal nějak dobře nahrát kejtru do PC k poslání na mix kámošovi
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- DaveMurray
Já nevím na co by to bylo, prostě mi píše, že pro first spuštění je potřeba připojit k netu.. ale kecá, ono i na second a third, protože když jsem ho teda poprvé pustil s netem a podruhé jsem vytáhl kabel, tak hlásil chybu a chtěl zas připojit 
A mě to nic netahá, a jako kdyby teda chtěl to připojení, tak budiž, ale jako book má zvukovku shitovou, latence je tam tejden a disk 20GB, z toho půlka zabraná, takže na písničky - obrovský wavy - se tam nevejdou
Tak to chci nahrávat v pc! Ok když vám to nechce připojit, tak zřejmě taková verze existuje, a já ji ještě zkusím najít
No a něco jiného zatím nemám
A tobě to proč nehraje?
Jako prog pustíš a vše je ok jo? A kytara nehraje tj divný. A slyšíš clean zvuk?
Jestli ne tak musíš zesílit/zapnout zvuk v sndvol32 a jestli slyšíš clean a neefektuje ti to, tak máš vyplý efekty v FX tak je musis zapnout, jinak nvm co by mohlo byt v nepořádku 
A mě to nic netahá, a jako kdyby teda chtěl to připojení, tak budiž, ale jako book má zvukovku shitovou, latence je tam tejden a disk 20GB, z toho půlka zabraná, takže na písničky - obrovský wavy - se tam nevejdou
A tobě to proč nehraje?
- DaveMurray
Doporučuju spíš sehnat amplitube metal nebo guitar rig 3 a k tomu tu IK multimedia zvukovku udělá to z kompu cca za 3 tisice totalní všeuniverzalni masakr 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Mohl bys prosím poslat odkaz na tu zvukovku, rád bych ji očíhnulNuker píše:Doporučuju spíš sehnat amplitube metal nebo guitar rig 3 a k tomu tu IK multimedia zvukovku udělá to z kompu cca za 3 tisice totalní všeuniverzalni masakr
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
demilich - staci zadat do googlu IK multimedia a hledat neco kolem 3k a vjede ti tohle...
http://kytary.cz/ik-multimedia-stealthp ... 50:0:0:1:0
(ted to bude pekne trapny, az nuker rekne ze myslel neco uplne jinyho
)
http://kytary.cz/ik-multimedia-stealthp ... 50:0:0:1:0
(ted to bude pekne trapny, az nuker rekne ze myslel neco uplne jinyho
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Zde máš odkaz : http://kytary.cz/ik-multimedia-stealthp ... 78:0:0:1:0Demilich píše:Mohl bys prosím poslat odkaz na tu zvukovku, rád bych ji očíhnulNuker píše:Doporučuju spíš sehnat amplitube metal nebo guitar rig 3 a k tomu tu IK multimedia zvukovku udělá to z kompu cca za 3 tisice totalní všeuniverzalni masakrDíky
Here jak to zní
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- DaveMurray
Aha, no amplitjub je dobrá věc, někdy jsem to měl no, ale toto má víc možností 
Jinak ale nevíte někdo, jak se dá vyřešit nahrávání do toho??????
PROTOŽE!
Když dám v odyšnu nahrávat z VSTUP VNEJSIHO ZDROJE, tak mi to nahraje Clean kytaru - ptž to nahrává při vstupu do line in, a teprve až v PC se to naefektuje. No a když dám nahrávat z ZARIZENI WAVE tak mi to sice nahraje zefektovanou, ale nahraje to i všecky zvuky, co jsou slyšet, tzn. vetsinou si udelam nejdriv bici, dam je do jednoho tracku a pak podle nich hraju, no a když dám teda REC, tak se mi do nového tracku nahraje nejen ta naefektovaná kytara, ale i ty bubny a při další kytaře si mi tam nahraje zase ta předchozí atd, prostě se nahraje vše, co je v tom momente slyset
Co ted s tím?
Jinak ale nevíte někdo, jak se dá vyřešit nahrávání do toho??????
PROTOŽE!
Když dám v odyšnu nahrávat z VSTUP VNEJSIHO ZDROJE, tak mi to nahraje Clean kytaru - ptž to nahrává při vstupu do line in, a teprve až v PC se to naefektuje. No a když dám nahrávat z ZARIZENI WAVE tak mi to sice nahraje zefektovanou, ale nahraje to i všecky zvuky, co jsou slyšet, tzn. vetsinou si udelam nejdriv bici, dam je do jednoho tracku a pak podle nich hraju, no a když dám teda REC, tak se mi do nového tracku nahraje nejen ta naefektovaná kytara, ale i ty bubny a při další kytaře si mi tam nahraje zase ta předchozí atd, prostě se nahraje vše, co je v tom momente slyset
Co ted s tím?
Vždyť přímo v tom je jedna z možností (stejně jako filtr, zkreslení atd) myslím "record wav". No a tak to je ono, tak jsem to nahrával
Dáš si alokovat kolik chceš asi tak nahrávat délku, dáš start a jedeš a nahrává se jen zefektovaná kytara, nikdy jsem problém neměl..
Doufám teda, že mluvíme o stejném programu
http://www.softpedia.com/screenshots/Gu ... arFX_1.png ?
Doufám teda, že mluvíme o stejném programu
http://www.softpedia.com/screenshots/Gu ... arFX_1.png ?
- DaveMurray
Škoda , že nemam cubase nebo pro tools nahral bych Vám sound co jsem dnes vykouzlil v amplitube , pokoušel jsem se napodobit originál clean sound z one (metallica) a musím říct , že jsem na sebe hodně pyšnej , protože ten zvuk je skoro totožnej.