Marshall JVM 410H

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
DwPetr

Marshall JVM 410H

Příspěvek od DwPetr »

Zdravím místní osazenstvo, delší dobu to tu pročítám, přišel čas zapojit se..

Majitelé, kdo máte tuto hlavu/combo, jaké máte kytary, snímače, bedny...

Já mám Ibz. 2550, a bednu 1936, snímače DiMarzio/Ibz... Chtěl bych je vyměnit a hledám za co, zatím asi nejlíp vypadá EMG 85 ke kobylce, akorát se mi moc nechce přidělávat si starosti s baterkou. Takže pokud někdo máte JVM ko, sem s tím 8) Pokud by někoho zajímalo něco k zesu, jsem k dispozici
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Baterka se ti vejde do prostoru kde mas potaky bude to v klidu akorat trosku nechapu kdyz tam mas dimarzio ti nejsou spatny akorat kdyby jsi chtel hrat neco tvrdsiho no nvm tu jen tak hadam
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

To nejsou DiMarzia, to je jako Designed by DiMarzio od Ibanez.

Bych to viděl na Seymora SH4 ke kobyle a SH2 nebo SH1 ke krku. Sigl nevím, v tom se neorientuju :oops:
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

No pod poťáky to nepujde, tam je přední pickuard, taže 10 šroubů a struny dolů. Místo bych asi našel, zezadu je malej plast kvůli jacku, tam se to dá, je to na knop. Můžu ti říct, že měl jsem tady starýho ibaneze SX, a tem měl zvuk na 800kilu jak víno, ale tyhle DiM/Ibz jsou jiný, mám z nich pocit, jako by na lampu ani určený nebyly, jsou takový "chladný" abych řekl pravdu, byl jsem z nich docela sklamanej, kytara je jinak perfektní.

http://youtube.com/watch?v=qfhssptzaEA Tady je přesně ten zvuk, kterej bych chtěl. A to s těma origo snímačema není ani náhodou. Není špatnej, ale ne takovej.

Mě jde právě o to, že když ty snímače vyhodím, a vrazím tam EMG, napojím je všechny, ať všechny 3 na tu baterku, tak bude zachvilku po ní a představa že budu každej tejden lítat do sámošky..... Ale zas si nejsem jistej, jestli existuje něco pasivního s tímhle charakterem.

O JVM se říká, že na OD2ce je to napodobenina mesy, no dobře, když pominu zapojení, lampy, tak možná, ale je to hlavně o snímačích. Bohužel to nemám jak vyzkoušet, protože v okolí je nikdo nemá. Každopádně zesík je dobrej, a vím, že to na něm jde.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

no zkusil bych mozna Dimarzio SuperDistortion ten by na ten styl moh sedet a jinak zkus EMG HZ
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

Mj. neuznávám nic než kytara-hlava-bedna, což vyřazuje ze hry multiefektové zařízení, krabičky.... Seymoury mě aspoň na netu ve spojení s Marshally/ s EL34 kama moc nenadchly. Beru to samozřejmě s rezervou :?
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

Disasterpiece píše:no zkusil bych mozna Dimarzio SuperDistortion ten by na ten styl moh sedet a jinak zkus EMG HZ
Superdistortion je takovej moc vejškovej mi příjde http://youtube.com/watch?v=ND_G9kaQyC4 tady mi nejlíp vychází ten EMG, pak seymour ta TB5, ale ta tady snad není k sehnání. To HZ skouknu. :wink:
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Jo sorry, nějak jsem to poplet, takže ty SD beru zpět.

Jestli se ti tam nevejde baterka, tak bych to dovalil ke kytarářovi, aby zvětšil tu díru vzadu a udělal novej plastovej deklik.

Nebo zkusit pasivní EMG, ty se budou zvukem hodně blýžit, ale nedaj takovej signál

edit: byli jste rychlejší
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

Výhoda toho JVM ka je, že je tam gainu jak máku, takže DiM SD je pro mě zbytečně silnej, S tou úpravou problém nemám, tam se baterka vejde, možná trochu odfrézuju, tak 3mm z vnitřku. Deklík tam je. Spíš mi jde o výdrž tý baterie, sice basák má aktivku, ale já jsem vůči baterkám docela skeptickej, asi je to žádnejma zkušenostma s tím.. Po technický stránce problém nemám žádnej. :wink:
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Tak to buď klidnej, když budeš vypojovat jack, tak ten ro(c)k by měla vydržetm většinou výměna po půl roce, jestli budeš mít nabijecí, tak by to tři měsíce mohlo zvládnout .... na guitarshop píšou provoz na baterii 3000 hodin

brácha na base Dean měni baterky jednou za měsíc, teď má Spektora a tři měsíce v klidku hraje na jednu.
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

No tak pokud by měla vydržet 3-6 mes, tak je to v pohodě, jsem se bál že za 14 dní je po ni :roll:
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Jestli se můžu zapojit do diskuze o JVMku, tak sem dneska zkoušel to jednoreprákový 2kanálový kombo a zvku je ted parádni, výbornej Reverb, 2x Master Volume(good Jump na Solo), Každej kanál má 3varianty, + MIDI, eff-smyčka, fakt super i ten zvuk byl opravdu parádní zkoušel sem si to bohužel s Fenderem, musim si něky vzít svoji kytaru. A přemejšlim, že by mohla bejt moje, ona nebo Vintage Modern - ale to až asi k vánocům 2009 :lol:
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
selmer1967

Příspěvek od selmer1967 »

Ke kobylce EMG 81...pila, méně středů, ale myslím, že s Tvým zesilovačem to bude maso. :D
Fender American Standard 96' (Lollar, Bare Knuckle, DiMarzio), Gibson Traditionall 16' HP, Crafter Ovation, Diezel Einstein, Engl 412PRO G12M, Fender HotRod lll (Celestion G12M 65), Mesa Boogie V Twin, Cry Baby 95q, Blackstar, MXR, Mooer, aj.

Www.grog.cz
Manatees
...a další

... i pauzy hrají...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“