No pod poťáky to nepujde, tam je přední pickuard, taže 10 šroubů a struny dolů. Místo bych asi našel, zezadu je malej plast kvůli jacku, tam se to dá, je to na knop. Můžu ti říct, že měl jsem tady starýho ibaneze SX, a tem měl zvuk na 800kilu jak víno, ale tyhle DiM/Ibz jsou jiný, mám z nich pocit, jako by na lampu ani určený nebyly, jsou takový "chladný" abych řekl pravdu, byl jsem z nich docela sklamanej, kytara je jinak perfektní.
http://youtube.com/watch?v=qfhssptzaEA Tady je přesně ten zvuk, kterej bych chtěl. A to s těma origo snímačema není ani náhodou. Není špatnej, ale ne takovej.
Mě jde právě o to, že když ty snímače vyhodím, a vrazím tam EMG, napojím je všechny, ať všechny 3 na tu baterku, tak bude zachvilku po ní a představa že budu každej tejden lítat do sámošky..... Ale zas si nejsem jistej, jestli existuje něco pasivního s tímhle charakterem.
O JVM se říká, že na OD2ce je to napodobenina mesy, no dobře, když pominu zapojení, lampy, tak možná, ale je to hlavně o snímačích. Bohužel to nemám jak vyzkoušet, protože v okolí je nikdo nemá. Každopádně zesík je dobrej, a vím, že to na něm jde.