ježiš..takle kazit ideály..fujSmrťokvítek píše:Je. Když trošku zagooglíš najdeš to. Na jednom fóru chlápek psal, že to měl rozdělaný. Dával tam i fotky. Všechny potenciometry tam fungují jenom jako napěťové děliče pro ten integráč. Všechny signály vedou přes ty simulace.Maples píše:to jsi se někde dozvěděl, nebo tak usuzuješ podle zvuku? protože ty zvuky jsou naprosto odlišný, 4 je přirozeně lehce nakreslená z předzesilovače, kdežto na čistym kanálu se to chová naprosto jednoznačně jako lampa - začne nakreslovat až koncem...nevěřím, že i ten první kanál je simulace!
mimochodem..dnes jsem laboroval mezi V18tkou a twin reverbem a změřený rozdíl v jasnosti zvuku dal mým uším za pravdu...
s mojí epi lucille a stejným kabelem jsem zkusil obě a aby hrál twin na čistym zvuku "srovnatelně", tak jsem musel dát tónovou clonu na kytaře na 2(z 10ti, přičemž na desítku hraju normálně tzn. bez tón. clony)
pamatuju si, jak jsem uslintával v kytarách, když jsme tam tu V18tku zkoušeli, že to hraje fakt dobře za ty prachy..no a pak to člověk porovná v přímém souboji a je to zvuk jako z plechovky
je to jen takovej postřeh..žádný pomluvy na V18tku ani omylem..je to dobrý kombo