Hartke vx410 400Watts
Pravidla fóra
Hartke vx410 400Watts
Ahoj všem...pořídil jsem si tuto bednu http://eshop.kytary.cz/HARTKE-Basovy-bo ... Hartke:1:0 a jsem s ní nadmíru spokojen....je to opravdu velmi dobrá bedna s dobrým rozlišením zvuku...Doporučuji
no jasny s tema prachama to chapu,ale myslim ze ten slabsi model 250w je stejne dobrej akorat nevim na sto pro jestli je to cista lampa nebo ne..no baska za 15000 a vice uz by mela mit grady to je jasny...ja mam fendraka mark hoppus jazz bass asi za 22000 sem koupil ale nevytahnu z toho co chci chtelo by to ten ampeg zesik a 800w reprobox no ale bohuzel tech zbytecnejch 200000 tisic neli vice neni no 
Občas se vyplatí porcházet stará témata 
Přesně o tento box se taky zajímám a najdu takový doporučení, nádhera. Chci víc infa, ale jeliko slip.knot má jeden příspěvek, tak se nejsem jistý, jestli čte soukromé zprávy
Pište kdyžtak další lidi co stím máte zkušenosti.
Přesně o tento box se taky zajímám a najdu takový doporučení, nádhera. Chci víc infa, ale jeliko slip.knot má jeden příspěvek, tak se nejsem jistý, jestli čte soukromé zprávy
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Zdar tak tuhle bednu mám taky,krmím to hlavou Laney(300w),ze začátku to nebylo nic moc tak sem odpojil hornu a pořídil ještě ten samej box ale 1x15 a konečně už docela spokojenost,ale trvalo mi asi rok než sem přišel nato jakejma všema těma hejblátkama nastavit požadovanej zvuk.takže shrnutí-sem spokojen 
Se nedivim hoppus basa je hroznej smejd...za 22tisisc a je to pouhy mexico nema to ani tonovou clon coz je na nic...a stejne to neni to na co hraje hoppus ten ma svoje americky rekl bych i z lepsiho dreva ...sam jsem tuhle basu mel zkurvila se mi po mesici udelal se vrtule na krku a i pred tim kdyz byl krk jeste v klidu tak mi nehrali vsechny prazce uplne dobre...proste mexico...ale jinak to hartke je v pohode akorat bych si ktmu nekoupil box od hartke myslim ze delaj ty hlinikove repra dobra kombinace je ampeg box + hartke ztesik to je spica na to hraje spousta lidi co znam prumer cena/vykon asi the best...jinak ampeg/ampeg to je jina ale taky si to clovek pekne zaplati
Fender P-Bass(U.S.A), Ampeg SVT3-PRO, Ampeg SVT-410 HLF
Já bych si taky nekoupil box od Harkte (ten můj přísvěvek výš je starý..a kombinaci Hartke zesík a box Ampeg asi budu mít časemRenderik píše:..ale jinak to hartke je v pohode akorat bych si ktmu nekoupil box od hartke myslim ze delaj ty hlinikove repra dobra kombinace je ampeg box + hartke ztesik to je spica na to hraje spousta lidi co znam prumer cena/vykon asi the best...jinak ampeg/ampeg to je jina ale taky si to clovek pekne zaplati
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
jinak ja osobne cekam az mi dorazi od americkych spoluobcasnu ampeg ba-115hpt je to kombo s patnackou reprakem a lampou v predzesiku o vykonu 220wattu nerikam ze je to spicka to vubec ale pro me ucely je to dostacujici..v kapele mame jen jednu kytaru a na konciky to staci zbytek resi zvukar a myslim ze tenhle ampeg slusne tlaci zvuk...kiwi ty jdes jinak bezpodminecne do hartke zesiku a ampeg box ? v tom pripade co konkretne a na kolik te to vyjde ?
Uéříměn řečeno ten box jsem ještě nezkoušel, ale ptal jsem se hodně lidí prý za tu cenu luxus. Konkretně Ampeg SVT 410 HLF - 4 ohmovej, 500W, má i prý dost basů a hlavně je dělanej na to aby se použil samostatně. A zesík k tom u Harkte 3500...Renderik píše:jinak ja osobne cekam az mi dorazi od americkych spoluobcasnu ampeg ba-115hpt je to kombo s patnackou reprakem a lampou v predzesiku o vykonu 220wattu nerikam ze je to spicka to vubec ale pro me ucely je to dostacujici..v kapele mame jen jednu kytaru a na konciky to staci zbytek resi zvukar a myslim ze tenhle ampeg slusne tlaci zvuk...kiwi ty jdes jinak bezpodminecne do hartke zesiku a ampeg box ? v tom pripade co konkretne a na kolik te to vyjde ?
jo ten je dobrej mame ho ve zkusebne ten tlaci jak tehotna zenska pri porodu...neni muj ma ho tam jedna kapela zapojenej obcas s tim hartke a ty basy kopou do zadku slusne...a na velkym konciku je slyset monstrozne jediny co bych tomu vycet to je ovsem mozna nastaveni toho basaka a toho hartke ma tech basu hrozne moc a pak to je ahuhlany ale ma musicmana a hraje prstama a ma petistrunku ale to je spis nastavenim...ale myslim ze je to skvela volba..
Já hraju taky prstama, mám čtyřstrunky..a u toho hartke jede nastavit hodně zvuku, takže to chce upravit ekváč...taky nemám rád basovou zahuhlanost, radši sředobas (Flea)Renderik píše:jo ten je dobrej mame ho ve zkusebne ten tlaci jak tehotna zenska pri porodu...neni muj ma ho tam jedna kapela zapojenej obcas s tim hartke a ty basy kopou do zadku slusne...a na velkym konciku je slyset monstrozne jediny co bych tomu vycet to je ovsem mozna nastaveni toho basaka a toho hartke ma tech basu hrozne moc a pak to je ahuhlany ale ma musicmana a hraje prstama a ma petistrunku ale to je spis nastavenim...ale myslim ze je to skvela volba..