Hartke vx410 400Watts

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
slip.knot

Hartke vx410 400Watts

Příspěvek od slip.knot »

Ahoj všem...pořídil jsem si tuto bednu http://eshop.kytary.cz/HARTKE-Basovy-bo ... Hartke:1:0 a jsem s ní nadmíru spokojen....je to opravdu velmi dobrá bedna s dobrým rozlišením zvuku...Doporučuji
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

chlape a co k tomu za hlavu?
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

tu od hartke 350W tusim ze je to lampa a mas profi vybavu:)
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

To jo no mít 23000 táců tak si to hned bežim koupit ale dík za typ aspon mam motivaci co si koupit ještě k tomu nákou basu za 15000 o riche a byl bych spokojenej
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

no jasny s tema prachama to chapu,ale myslim ze ten slabsi model 250w je stejne dobrej akorat nevim na sto pro jestli je to cista lampa nebo ne..no baska za 15000 a vice uz by mela mit grady to je jasny...ja mam fendraka mark hoppus jazz bass asi za 22000 sem koupil ale nevytahnu z toho co chci chtelo by to ten ampeg zesik a 800w reprobox no ale bohuzel tech zbytecnejch 200000 tisic neli vice neni no :)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Občas se vyplatí porcházet stará témata :-)
Přesně o tento box se taky zajímám a najdu takový doporučení, nádhera. Chci víc infa, ale jeliko slip.knot má jeden příspěvek, tak se nejsem jistý, jestli čte soukromé zprávy :-) Pište kdyžtak další lidi co stím máte zkušenosti.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Šotek

Příspěvek od Šotek »

Zdar tak tuhle bednu mám taky,krmím to hlavou Laney(300w),ze začátku to nebylo nic moc tak sem odpojil hornu a pořídil ještě ten samej box ale 1x15 a konečně už docela spokojenost,ale trvalo mi asi rok než sem přišel nato jakejma všema těma hejblátkama nastavit požadovanej zvuk.takže shrnutí-sem spokojen :wink:
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

Se nedivim hoppus basa je hroznej smejd...za 22tisisc a je to pouhy mexico nema to ani tonovou clon coz je na nic...a stejne to neni to na co hraje hoppus ten ma svoje americky rekl bych i z lepsiho dreva ...sam jsem tuhle basu mel zkurvila se mi po mesici udelal se vrtule na krku a i pred tim kdyz byl krk jeste v klidu tak mi nehrali vsechny prazce uplne dobre...proste mexico...ale jinak to hartke je v pohode akorat bych si ktmu nekoupil box od hartke myslim ze delaj ty hlinikove repra dobra kombinace je ampeg box + hartke ztesik to je spica na to hraje spousta lidi co znam prumer cena/vykon asi the best...jinak ampeg/ampeg to je jina ale taky si to clovek pekne zaplati
Fender P-Bass(U.S.A), Ampeg SVT3-PRO, Ampeg SVT-410 HLF
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Renderik píše:..ale jinak to hartke je v pohode akorat bych si ktmu nekoupil box od hartke myslim ze delaj ty hlinikove repra dobra kombinace je ampeg box + hartke ztesik to je spica na to hraje spousta lidi co znam prumer cena/vykon asi the best...jinak ampeg/ampeg to je jina ale taky si to clovek pekne zaplati
Já bych si taky nekoupil box od Harkte (ten můj přísvěvek výš je starý..a kombinaci Hartke zesík a box Ampeg asi budu mít časem :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

jasny asi te chapu :) ale na druhou stranu ty penize hrajou velkou roly no pokud clovek ma nema smysl kupovat hartke a pokud ne tak i ten box od hartke potesi:) vzdy to bude hrat lepe nez tem lidem co maj behringer komplet od trenek az po nastroj :)
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

jinak ja osobne cekam az mi dorazi od americkych spoluobcasnu ampeg ba-115hpt je to kombo s patnackou reprakem a lampou v predzesiku o vykonu 220wattu nerikam ze je to spicka to vubec ale pro me ucely je to dostacujici..v kapele mame jen jednu kytaru a na konciky to staci zbytek resi zvukar a myslim ze tenhle ampeg slusne tlaci zvuk...kiwi ty jdes jinak bezpodminecne do hartke zesiku a ampeg box ? v tom pripade co konkretne a na kolik te to vyjde ?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Renderik píše:jinak ja osobne cekam az mi dorazi od americkych spoluobcasnu ampeg ba-115hpt je to kombo s patnackou reprakem a lampou v predzesiku o vykonu 220wattu nerikam ze je to spicka to vubec ale pro me ucely je to dostacujici..v kapele mame jen jednu kytaru a na konciky to staci zbytek resi zvukar a myslim ze tenhle ampeg slusne tlaci zvuk...kiwi ty jdes jinak bezpodminecne do hartke zesiku a ampeg box ? v tom pripade co konkretne a na kolik te to vyjde ?
Uéříměn řečeno ten box jsem ještě nezkoušel, ale ptal jsem se hodně lidí prý za tu cenu luxus. Konkretně Ampeg SVT 410 HLF - 4 ohmovej, 500W, má i prý dost basů a hlavně je dělanej na to aby se použil samostatně. A zesík k tom u Harkte 3500...

Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

jo ten je dobrej mame ho ve zkusebne ten tlaci jak tehotna zenska pri porodu...neni muj ma ho tam jedna kapela zapojenej obcas s tim hartke a ty basy kopou do zadku slusne...a na velkym konciku je slyset monstrozne jediny co bych tomu vycet to je ovsem mozna nastaveni toho basaka a toho hartke ma tech basu hrozne moc a pak to je ahuhlany ale ma musicmana a hraje prstama a ma petistrunku ale to je spis nastavenim...ale myslim ze je to skvela volba..
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Renderik píše:jo ten je dobrej mame ho ve zkusebne ten tlaci jak tehotna zenska pri porodu...neni muj ma ho tam jedna kapela zapojenej obcas s tim hartke a ty basy kopou do zadku slusne...a na velkym konciku je slyset monstrozne jediny co bych tomu vycet to je ovsem mozna nastaveni toho basaka a toho hartke ma tech basu hrozne moc a pak to je ahuhlany ale ma musicmana a hraje prstama a ma petistrunku ale to je spis nastavenim...ale myslim ze je to skvela volba..
Já hraju taky prstama, mám čtyřstrunky..a u toho hartke jede nastavit hodně zvuku, takže to chce upravit ekváč...taky nemám rád basovou zahuhlanost, radši sředobas (Flea) :-)

Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“