vox-aka krabicka,?
Pravidla fóra
vox-aka krabicka,?
mam maly problem...aparat mam vox ad50vt a chcel by som hO dokrmit nkaou krabickou,nevie mi niekto poradit,ktroa by sa mi hodila?viem,ze kolke aparaty nespolupracuju s krabickami,preto by som uvital radu od niekoho,kto ma skusenosti s tymto kombom....na nete som nasiel akurat boss sd-1 s voxom a zvuk to malo slusny.....diky moc za pomoc 
- 60'Rock_N'_Roll
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
to je problém. tohle kombo je digitální simulace několika komb, čili je samo o sobě jako efekt a defacto s krabičkama zní vesměs na (víš co) ostatně proto jsem to kombo prodal. Je to prostě modelingové kombo. Načetl sem na zahraničních fórech spousty stránek když jsem ho vlastnil a ty boss jsou možná jedny z mála se kterýma to trošku spolupracuje aby to neznělo hnusně - ale stejně jenom za předpokladu že tam zkusíš nastavit nejčistější zvuk co jde a do toho teprve tu krabku. Každopádně z principu na kterém to kombo pracuje bych před to krabku nerval... Myslim že to kombo má samo o sobě dost možností a velikej rozsah toho co na něm nakroutit - primárně bych spíš laboroval s možnostma toho komba i za pomocí presetů který jsou třeba tady http://www.valvetronix.net/valvetronix/ ... ate_1.html
je to prostě modelingové kombo a ted uz setrim taky na "normalni" kombo, ale k tomu clovek vzdycky dospeje sam az casem, stara dobra cesta
je to prostě modelingové kombo a ted uz setrim taky na "normalni" kombo, ale k tomu clovek vzdycky dospeje sam az casem, stara dobra cesta
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge