vox-aka krabicka,?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
cickadub

vox-aka krabicka,?

Příspěvek od cickadub »

mam maly problem...aparat mam vox ad50vt a chcel by som hO dokrmit nkaou krabickou,nevie mi niekto poradit,ktroa by sa mi hodila?viem,ze kolke aparaty nespolupracuju s krabickami,preto by som uvital radu od niekoho,kto ma skusenosti s tymto kombom....na nete som nasiel akurat boss sd-1 s voxom a zvuk to malo slusny.....diky moc za pomoc :D
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

tak to rozveď:

Jakej styl: ....

(nechápu, proč dokrmovat tohle kombo, na kterym se dá naladit okrem vše!)
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to je problém. tohle kombo je digitální simulace několika komb, čili je samo o sobě jako efekt a defacto s krabičkama zní vesměs na (víš co) ostatně proto jsem to kombo prodal. Je to prostě modelingové kombo. Načetl sem na zahraničních fórech spousty stránek když jsem ho vlastnil a ty boss jsou možná jedny z mála se kterýma to trošku spolupracuje aby to neznělo hnusně - ale stejně jenom za předpokladu že tam zkusíš nastavit nejčistější zvuk co jde a do toho teprve tu krabku. Každopádně z principu na kterém to kombo pracuje bych před to krabku nerval... Myslim že to kombo má samo o sobě dost možností a velikej rozsah toho co na něm nakroutit - primárně bych spíš laboroval s možnostma toho komba i za pomocí presetů který jsou třeba tady http://www.valvetronix.net/valvetronix/ ... ate_1.html

je to prostě modelingové kombo a ted uz setrim taky na "normalni" kombo, ale k tomu clovek vzdycky dospeje sam az casem, stara dobra cesta :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
cickadub

Příspěvek od cickadub »

no ved prave aj ja som toto pocul,len nasiel som jedno video,kde pouzili boss sd-1 a ten zvuk sa mi celkom pacil,preto som chcel vediet,ci nema niekto kokretne skusenosti..... 8)
cickadub

Příspěvek od cickadub »

60'Rock_N'_Roll píše:tak to rozveď:

Jakej styl: ....

(nechápu, proč dokrmovat tohle kombo, na kterym se dá naladit okrem vše!)
styl stary dobry rock_blues...da sa tam naladit siroka skala zvukov,ale ked som zapocul tu nahrvaku,resp.video,chcel by som to vyskusat
Gac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gac »

A nezkousel nekdo, jak si Valvetronix rozumi s kvakadlama ? :)

Muzu potvrdit, ze s Bossem si to docela rozumi, ale to kombo proste neni urceny pro krabicky.
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
cickadub

Příspěvek od cickadub »

no kamarat skusal kvakadlo a myslim,ze to hralo viac nez slusne....
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“