overdrive na marshall valvestate?
Pravidla fóra
overdrive na marshall valvestate?
zdarec, tak mě napadá, hraju na marshala valvestate 8080, kterej sice disponuje habaděj distortionu, ale rád bych i nějakej ten overdrive..
zatim mi padl do oka http://kytary.cz/boss-super-overdrive-s ... 32:0:0:1:0
co myslíte jak se to s timhle kombem snese?
zatim mi padl do oka http://kytary.cz/boss-super-overdrive-s ... 32:0:0:1:0
co myslíte jak se to s timhle kombem snese?
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
SD-1 má fakt krásné, ale docela jemné zkreslení. 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi dávno jsem měl SD1 z bazaru a fakt nevím kde byla vyrobená, neřešil jsem to a ani jsem netušil že je v tom snad nějaký rozdíl - hrál jsem přes to na lampokombo Regent 30 (supr vintyč
). Pak jsem propadl módě digitálních simulací a všecko jsem prodal. Po vystřízlivění, nebo v jeho průběhu jsem narazil v bazaru opět na SD1 japan a to jsem neváhal ani vteřinu - byl o dost levnější než nový tajwan
a opět mi bylo fuk kde ho sletovali. Mám taky DS1 - hodně starou, jednu z prvních tajwanských a přímo jsem to srovnával s japan a výrazný rozdíl, který by stál za dvojnásobek ceny, jsem neslyšel. S dobrou kytarou, aparátem, rukama a ušiskama, které to chtějí slyšet tam rozdíl určitě bude. Ale s "valvstejtem, kytarou od fokuse a na hraní haardkóru" (dosaďte si dle libosti) bych to neřešil, pokud by to nebyla fakt výhodná koupě...
Takže rozdíl tam je (zákonitě musí být - jiný čip) ale né enormní. Navíc je to prostě veterán tak jak třeba auto, no a kde je poptávka tam je nabídka. A jak říkala moje babička "najde sa hlůpí, co to kůpí"
)
Takže rozdíl tam je (zákonitě musí být - jiný čip) ale né enormní. Navíc je to prostě veterán tak jak třeba auto, no a kde je poptávka tam je nabídka. A jak říkala moje babička "najde sa hlůpí, co to kůpí"
jj,souhlasim s tebou,myslim si taky ze jde o to ze kdyz ten japan je treba cca 10 let starej,tak muze vydrzet klidne dalsich 10let, za to ty taiwansky kousky min vydrzi,kamosovy treba odesla SD-1 po trech letech,pak si koupil Japan verzi,a ma ji uz prez rok,a dalsich 10 ji urcite jeste bude mit.rain píše:Kdysi dávno jsem měl SD1 z bazaru a fakt nevím kde byla vyrobená, neřešil jsem to a ani jsem netušil že je v tom snad nějaký rozdíl - hrál jsem přes to na lampokombo Regent 30 (supr vintyč). Pak jsem propadl módě digitálních simulací a všecko jsem prodal. Po vystřízlivění, nebo v jeho průběhu jsem narazil v bazaru opět na SD1 japan a to jsem neváhal ani vteřinu - byl o dost levnější než nový tajwan
a opět mi bylo fuk kde ho sletovali. Mám taky DS1 - hodně starou, jednu z prvních tajwanských a přímo jsem to srovnával s japan a výrazný rozdíl, který by stál za dvojnásobek ceny, jsem neslyšel. S dobrou kytarou, aparátem, rukama a ušiskama, které to chtějí slyšet tam rozdíl určitě bude. Ale s "valvstejtem, kytarou od fokuse a na hraní haardkóru" (dosaďte si dle libosti) bych to neřešil, pokud by to nebyla fakt výhodná koupě...
Takže rozdíl tam je (zákonitě musí být - jiný čip) ale né enormní. Navíc je to prostě veterán tak jak třeba auto, no a kde je poptávka tam je nabídka. A jak říkala moje babička "najde sa hlůpí, co to kůpí")
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)