Brit-Pop Bands

Vše o kapelách a hudebnících ...
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

SmallRabit píše:
Pidin píše:všechny tři poslední jmenované kapely jsou super ! pete doherty 4ever :D
Tak tak..na tom se shodnem...You can't snad me now :)
naprosto souhlasím. jen, dirty pretty things se teď rozpadli, zrovna sem to četla ve filteru, mno škoda. ale na libertines stejně neměli

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
SmallRabit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SmallRabit »

naprosto souhlasím. jen, dirty pretty things se teď rozpadli, zrovna sem to četla ve filteru, mno škoda. ale na libertines stejně neměli
Jeje tak to sem ani nepostřehnul..no nejspíš na ně neměli, ale mě se nejvíc líbí ce na tkerym je třeba tahle:
http://www.youtube.com/watch?v=e5PGw_kr0Hw to je zase něco jinýho, než Liberts a taky paráda : 8)
...
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

http://digitaldreamdoor.nutsie.com/page ... itpop.html
Tady jich pár je ... ale třeba u Lemonheads jsem si myslel, že to jsou amíci ...
Z toho co tady nezaznělo tak třeba Muse a Echobelly. Jinak dle mého celou tuhle odnož začali a definovali Stone Roses. A zbytek se už ani o nic dalšího nemusel snažit ... :D Ale je fakt, že třeba Radiohead do britpopu nezařazuju, to si nezaslouží ...

EDIT: Tajk jsem se díval na allmusicguide a fakt to jsou amíci.
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Díky za ty Libertines lidi. Docela mě míjeli a teď je už dva dny sjíždim v kuse.
suloco

Příspěvek od suloco »

Nevim jestli to tu nekdo zminoval ale co Subways - Rocknroll Queen?...paradne jednoducha a uderna vec...jinak brit-pop samozrejme rulez! ;-)
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“