Výběr komba kolem 6500Kč
Pravidla fóra
Výběr komba kolem 6500Kč
Potřeboval bych nějaké nepříliš drahé kombo, se kterym by se dalo hrát jak ve zkušebně tak i v klubech... zatim jsem uvažoval o těhle kouscích:
Laney TF 200
Laney tfx3
VOX Valvetronic AD50VT-212
Marshall Valvestate 8080
Všechny bych případněv odkoupil z druhé ruky... co na ně řkáte? který by jste mi doporučili, popřípadě máte s některým z nich nějaké zkušenosti...?
Laney TF 200
Laney tfx3
Marshall Valvestate 8080
Všechny bych případněv odkoupil z druhé ruky... co na ně řkáte? který by jste mi doporučili, popřípadě máte s některým z nich nějaké zkušenosti...?
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
Re: Výběr komba kolem 6500Kč
Eldanar píše:Potřeboval bych nějaké nepříliš drahé kombo, se kterym by se dalo hrát jak ve zkušebně tak i v klubech... zatim jsem uvažoval o těhle kouscích:
Laney TF 200
Laney tfx3
Marshall Valvestate 8080
Vox... Za tu cenu velmi slušný, velká škála zvuků ve slušné kvalitě.
Marshall Valvestate taky nebude špatnej [velký rozsah zkreslení, takže by to mělo hrát slušně] - na Youtube na něj hraje ,,RedSGshredder" - a zní docela dobře při hodně vysokém zkreslení. Určo se na něj dá hrát i měkčí styl.
hele, jo, celolampu bych asi ještě radši, ale nejsem si jistej, jestli by hrálo dost hlasitě a hlavne kvalitne při velkym volume...na klub zkušebnu či tak... nebo myslíš, že jo?:)Asanoth píše:co bys rekl na Crate V18?
cistej je super a pokud mas krabku, nemas problem
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
chmm:) a do klubu?:)thomas19 píše:praveze lampa znie najlepsie ked sa volume vytoci a lampy sa nazhavia.. 18W lampy by malo stacit i do skusobne
Me se zamlouva Valvestate. Asi proto ze ho mam no
Ale je slusnej. Hezkej clean a obrovsky moznosty zkresleni.
Kytara: Epi LP Standard, Squier Tele Custom II, Akustika Crafter, basa Stagg
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone
Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone
Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10