Výběr komba kolem 6500Kč

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Výběr komba kolem 6500Kč

Příspěvek od Eldanar »

Potřeboval bych nějaké nepříliš drahé kombo, se kterym by se dalo hrát jak ve zkušebně tak i v klubech... zatim jsem uvažoval o těhle kouscích:

Laney TF 200

Laney tfx3

VOX Valvetronic AD50VT-212

Marshall Valvestate 8080

Všechny bych případněv odkoupil z druhé ruky... co na ně řkáte? který by jste mi doporučili, popřípadě máte s některým z nich nějaké zkušenosti...?
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr komba kolem 6500Kč

Příspěvek od Prejdák »

Eldanar píše:Potřeboval bych nějaké nepříliš drahé kombo, se kterym by se dalo hrát jak ve zkušebně tak i v klubech... zatim jsem uvažoval o těhle kouscích:

Laney TF 200

Laney tfx3

VOX Valvetronic AD50VT-212

Marshall Valvestate 8080

Všechny bych případněv odkoupil z druhé ruky... co na ně řkáte? který by jste mi doporučili, popřípadě máte s některým z nich nějaké zkušenosti...?

Vox... Za tu cenu velmi slušný, velká škála zvuků ve slušné kvalitě.
Marshall Valvestate taky nebude špatnej [velký rozsah zkreslení, takže by to mělo hrát slušně] - na Youtube na něj hraje ,,RedSGshredder" - a zní docela dobře při hodně vysokém zkreslení. Určo se na něj dá hrát i měkčí styl.
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

mno, zkreslený kanál mě až tak nezjímá... mám krabičku BOSS DS-2....
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

co bys rekl na Crate V18?
cistej je super a pokud mas krabku, nemas problem ;)
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

Asanoth píše:co bys rekl na Crate V18?
cistej je super a pokud mas krabku, nemas problem ;)
hele, jo, celolampu bych asi ještě radši, ale nejsem si jistej, jestli by hrálo dost hlasitě a hlavne kvalitne při velkym volume...na klub zkušebnu či tak... nebo myslíš, že jo?:)
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

praveze lampa znie najlepsie ked sa volume vytoci a lampy sa nazhavia.. 18W lampy by malo stacit i do skusobne
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

thomas19 píše:praveze lampa znie najlepsie ked sa volume vytoci a lampy sa nazhavia.. 18W lampy by malo stacit i do skusobne
chmm:) a do klubu?:)
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

v klube to bezne nazvucite.. :wink:
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Eldanar píše:
thomas19 píše:praveze lampa znie najlepsie ked sa volume vytoci a lampy sa nazhavia.. 18W lampy by malo stacit i do skusobne
chmm:) a do klubu?:)
A Class, staci ;) a i kdyby ne, tak PA je tam skoro vzdycky. jenom nevim, jak to na vyssich hlasitostech kresli. Ale na nizsich luxus... ;)
likespike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od likespike »

Me se zamlouva Valvestate. Asi proto ze ho mam no :D Ale je slusnej. Hezkej clean a obrovsky moznosty zkresleni.
Kytara: Epi LP Standard, Squier Tele Custom II, Akustika Crafter, basa Stagg
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone

Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“