"Martin Svehla se specializuje blablablabla... "
ovsem, fokus muze stale delat dobry kytary
Ne, nevidíš to jen ty. Stačí se podívat na jeho profil:pupack píše:
no však diskutujemejá se nad tím nijak nerozčiluju, ani neobviňuju jen jsem vyjádřil svůj názor, že to je podle mě napsaný dost hodně divně
takový mám holt z toho příspěvku pocit.
Nic to nemění na tom, že každá dobrá zkušnost vítána, proč ne, kdyby to bylo v nějakém topicu "vaše zkušenosti s obchody" nebo tak mlčel bych ja hrob a bral to v potazprostě mi to přijde divné, toť vše.
edit: nehledě na to že tam pak popisuje co všechno jeste firma Fokus nabízí za modely atd, to už mi přijde jako vyložená reklamaa ne zkušenost s tim že mu vyhověli s individuálním požadavkem.. nebo to vidím jenom já?...
ale dyk joo at si kazdej udela obrazek sam jestl je ten zpusob fair, jinak s tim vekem nevim nevim ja tu zatim potkal same starsi60'Rock_N'_Roll píše:jéé tak to neřešte a nebuďte tak nepřejivý! tak chtěla hold firma fokus nabídnout co umí právě vám většinou náctiletým, kteří hledáte kvalitu za nízkou cenu! budtě naopak rádi, že takováhle firma existuje
na druhou stranu, nečekal jsem že by někdo, kdo by chtěl dávat nějakou reklamu, čekal že budeme tak blbí a najivní aby to sem v tomhle znění napsal. kdyby to napsal aspoň nějak inteligentně60'Rock_N'_Roll píše:jéé tak to neřešte a nebuďte tak nepřejivý! tak chtěla hold firma fokus nabídnout co umí právě vám většinou náctiletým, kteří hledáte kvalitu za nízkou cenu! budtě naopak rádi, že takováhle firma existuje
jestli chceš tele a máš na originál nevidim jedinej důvod si nechávat vyrábět kopii60'Rock_N'_Roll píše:ty jo. Ja si ted chci koupit tele a mam dva favority: fender classic tele
Fender standard tele
No a premejslim, ze bych se i zeptal, kolik by takova kytara na miru stala....
Co myslite? Ma to cenu?
si ale vem, že máš vlastně svojí "signaturu"!pupack píše:jestli chceš tele a máš na originál nevidim jedinej důvod si nechávat vyrábět kopii