Soucasna hudba

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

No metal není zrovna moc dobrej příklad a SOAD už vůbec nejsou dobrej příklad "dnešního metalu"
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

vy ste si ale uplne neuveritelne jisti svoji pravdou :D je az sranda to cist.. jako driv sem taky poslouchal jenom starsi veci, ale je to opravdu lenost.. dobry veci sou i dneska - malej priklad: tv on the radio, sigur ros, radiohead, shins, libertines, white stripes, franz ferdinand, atd... jako zkuste trochu hledat a nebudte tak zaprdeny... ;) nerikam ze se to musi libit kazdymu..
tu otazku jsem formuloval tak jak sem chtel.. jestli si myslite ze na ten dojem ma vetsi vliv treba to ze je ted v hudbe daleko vic bridgeu, vic disharmonie a obecne vic vybocuje ze zajetejch struktur hudby, nebo jestli je to proste ciste technologiema...
Olihen

Příspěvek od Olihen »

já radsi novou muziku (a myslim tim MUZIKU takze hiphop,"sladké"disko v podání 4% menšiny,a tekkno fakt ne)
mozná me veřejne prohlásíte za kacíře ale já fakt Led zeppelin,Iron maiden,Rolling stones a beatles atd.. nemusim.Ty jejich songy mi až na výjmky přijdou takový nemastný neslany.a to neni určite proto že bych musel v muzice slyšet řízné riffy,bestiální řev atd.přijde mi celkove ze ty stare kapely sou nekdy populární už jenom proto že jsou staré(tim ale nechci říct že jsou muzikálně špatné,
Já mám nejradši písně které sou proste "epic" . Např Howard shore-Soundtrack k LOTR,He is a Pirate (piráti z karibiku)Imperial march ze star wars potom třeba songy od Samurai metal bandy Whispered a samozřejme dost songu od mojich oblíbených Nightwish.
vsechno co sem napsal je ale IMHO
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Nesst píše:No metal není zrovna moc dobrej příklad a SOAD už vůbec nejsou dobrej příklad "dnešního metalu"
Jaktože né ? Diď jsou všude a navíc sleduješ jak se to vyvinulo ?? Když dneska člověk co se něak o hudbu nezajímá řekne že poslouchá metal myslí SOAD
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Olihen píše: Já mám nejradši písně které sou proste "epic" . Např Howard shore-Soundtrack k LOTR,He is a Pirate (piráti z karibiku)Imperial march ze star wars
Eh? To mi není jasný jak to můžeš srovnávat s tím o čem se tu lidi baví...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

*Twisted.Brother* píše:
Jaktože né ? Diď jsou všude a navíc sleduješ jak se to vyvinulo ?? Když dneska člověk co se něak o hudbu nezajímá řekne že poslouchá metal myslí SOAD
a spousta ignorantů si pod pojmem metal představí nightwish, (jednoho takové mám ve třídě) a odmítají uvěřit faktu že metal je Iron Maiden, Children of Bodom a další

to nejde říct ani o jedné kapele, nebo písničce co je to za styl
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Caggan píše:
*Twisted.Brother* píše:
a spousta ignorantů si pod pojmem metal představí nightwish, (jednoho takové mám ve třídě) a odmítají uvěřit faktu že metal je Iron Maiden, Children of Bodom a další

CHOB uz davno neni metal.. ja osobne si myslim.. ze to co je dobry at chceme nebo nechceme urcuji media, par curaku kteri si na tom masti kapsy.. takze pokud clovek nehleda, nema vyhraneny nazor na muziku, sveze se s masou a libi se mu to co vetsine. myslim treba ze ty slavny stary kapely co se dnes tak porad libi.. byly ve sve dobe pro urcitou skupinu lidi treba ty nejkomercnejsi sracky.. ale vseobecne byly nejvic slyset.. mam z toho takovy pocit. mozna se mylim. ono je to vcelku jedno, ja sem si svuj styl nasel.. a jsem spokojeny jak hudebne, tak pristupem. :)
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

*Twisted.Brother* píše:
Nesst píše:No metal není zrovna moc dobrej příklad a SOAD už vůbec nejsou dobrej příklad "dnešního metalu"
Promiň, ale nezná mmoc lidí, kteří si pod pojmem "metal" představí v první řadě SOAD. To je jak kdyby si řekl, že když někdo řekne rock, tak všechny napadnou jenom Beatles. Přestaň generalizovat :wink:
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
barry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od barry »

pigdestroyer píše:
Caggan píše:
*Twisted.Brother* píše:

CHOB uz davno neni metal..
jen tak orientačně, tak co to je? :D
www.bandzone.cz/kokosass - alternative sweet metal :D
www.endofsummer.ic.cz - my festival :D
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

kdyz se rekne metal tak lidi si vetsinou predstavujou Rammsteiny (aspon lidi co jsem potkal)
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

SOAD není dobrý příklad vůbec :? A ramštajni byli fajní ale metal to není :o Drazí lidé, hlavně prosím vás poslouchejte muziku, ale nepoužívejte k tomu hiphop, disko, techno a většinový punk - což jsou bohužel, hlavně to první a poslední, dneska asi nejrozšířenější :cry: Teda o tom punku by se dalo uvažovat, existují i dobrý.. ale tak jako...víme že
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

DaveMurray píše:SOAD není dobrý příklad vůbec :? A ramštajni byli fajní ale metal to není :o Drazí lidé, hlavně prosím vás poslouchejte muziku, ale nepoužívejte k tomu hiphop, disko, techno a většinový punk - což jsou bohužel, hlavně to první a poslední, dneska asi nejrozšířenější :cry: Teda o tom punku by se dalo uvažovat, existují i dobrý.. ale tak jako...víme že
Ty se jako snažíš lidem určovat, jakou muziku mají poslouchat?

Jsou i špatný metalový skupiny.
DaveMurray

Ne :o Ale proboha tak co to je? :? Jo to jo, to jsou, ale na světě existuje více punkových než metalových skupin.
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Některý lidi z vás jsou fakt čuráci....zkuste si poslechnout nějakej dobrej D´n´B nebo i dobrej rap. Je to mnohokrát lepší než ten váš teplej 80s "metal". Jinak i dneska je hodně super metalovejch kapel. Hlavně se vyrojila spousta metalcorovejch. As I Lay Dying, Killswitch Engage, Parkway Drive...je toho plno.
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Frouman píše:Některý lidi z vás jsou fakt čuráci....zkuste si poslechnout nějakej dobrej D´n´B nebo i dobrej rap. Je to mnohokrát lepší než ten váš teplej 80s "metal". Jinak i dneska je hodně super metalovejch kapel. Hlavně se vyrojila spousta metalcorovejch. As I Lay Dying, Killswitch Engage, Parkway Drive...je toho plno.
Jdi do prdele, rapperku... Nechápu, proč se ti nelíbí 80´. Bez Sad Wings Of Destiny od JP z 70´let, který ovlivnil spousty skupin 80´, i z pozdější doby, by spousta současných skupin byla naprosto odlišná... Vůbec ta hudba byla na daleko vyšší úrovni.
Mno... a když se ti to nelíbí, tak si obleč mikinu s kapucí, pod kapuci dej nějakou teplou kšiltovku, kalhoty si stáhni pod p***l, celý buď Adio a běž být ... drsnej...

Drums jsou psycho, ale nebyl bych to schopný poslouchat...
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 27.11.2008 19:59, celkem upraveno 1 x.
DaveMurray

Frouman píše:...zkuste si poslechnout nějakej dobrej D´n´B nebo i dobrej rap... (redakčně kráceno)
To nemohu provést. Navíc 92 procent lidí poslouchá hop a 100 procent z těch 92ou o tom hiphopu nic neví... Jenom prostě že dneska se to tak dělá... A imho to neni muzika, ale to zase neznamená, že to není muzika podle jiných no... :roll: :evil:
Naposledy upravil(a) DaveMurray dne 27.11.2008 19:56, celkem upraveno 1 x.
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

frouman: bez komentáře, všechno co bych rekl, tak rekl prejdák. (thanks prejdáku). a k tomu jen pridavam: bez si poslouchat svůj rap a vypatlávající d´n´b
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
DaveMurray

A Metal nahodou není teplej! Postav vedle sebe metaláka a hopera. Kdo je teplej? No a Metalák je hlavně člověk... A hoper... no... něco. A Metalák si dokáže poradit v životě. Umí se chovat slušně a nepotřebuje nic ničit. A umí hrát. Hoper si poradí tím, že dá rozkrok ke kotníkům a kšiltovku s rovným kšiltem. Všechno si akorát vyrapuje a maluje po zdech. Neumí hrát, jen skládat na technice loop, který dá 32x opakovat :shock:
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

DaveMurray píše:A Metal nahodou není teplej! Postav vedle sebe metaláka a hopera. Kdo je teplej? No a Metalák je hlavně člověk... A hoper... no... něco. A Metalák si dokáže poradit v životě. Umí se chovat slušně a nepotřebuje nic ničit. A umí hrát. Hoper si poradí tím, že dá rozkrok ke kotníkům a kšiltovku s rovným kšiltem. Všechno si akorát vyrapuje a maluje po zdech. Neumí hrát, jen skládat na technice loop, který dá 32x opakovat :shock:
Mno, tak Metalový bůh- Halford, je teplej...
Jenže hopper jen ničí... a nic nového netvoří. Vem si takové Black Eyed Peas - okrádání Dicka Dala... atd. Ostatní třeba tvoří, ale s****y.

Jinak k těm sprayerům, chtělo by to část šárii... Useknout ruku a to veřejně.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Frouman píše:Některý lidi z vás jsou fakt čuráci....zkuste si poslechnout nějakej dobrej D´n´B nebo i dobrej rap. Je to mnohokrát lepší než ten váš teplej 80s "metal". Jinak i dneska je hodně super metalovejch kapel. Hlavně se vyrojila spousta metalcorovejch. As I Lay Dying, Killswitch Engage, Parkway Drive...je toho plno.

Ty jdi radši šoupat nohama :lol:
Jinak vidím že mě tu nikdo nepochopil :roll:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“