Soucasna hudba

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Frouman píše:My na kalbě posloucháme všechno kromě 80s metalu. Od Cypress Hill, přes Deftones až po Cock and Ball Torture. Protože nejsme ignoranti a uznáváme, že každej žánr má něco do sebe...každej člověk, co není mentálně postiženej musí uznat, že osmdesátky byly nejnechutnější období v lidských dějinách. A sprzněný byly všechny aspekty tehdejší kultury. Architektura, oblečení, film, hudba....80s fanatici nemaj právo žít.
Řekni to někde na náměstí pořádně nahlas.

Cock and Ball Torture? Cožpak Vy jedete v S/M ? :D
A pak kdo je tady teplej...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Prejdák píše:
Dark Axel píše:Kura chlapi ten slovník... pokračujte takhle a na pár dní to tu zamču ať vychladnete :roll:

zklidněte se
Možná by sis měl přečíst, kdo a čím to začal...
mi je to jasné, neříkám to jen tobě, říkám to všem :idea:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Frouman

Příspěvek od Frouman »

SM se dá provozovat i s osobou opačného pohlaví... :idea:
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Frouman píše:80s fanatici nemaj právo žít.

něco podobného už říkal hitler, sice o židech ale věta končila stejně.....

když teda tak pěkně uznáváš že všude je něco pěkného proč neuznáš že 80´s bmohlo být prostě dobré?

vypadá to tady na poradnou valku

edit: SM se dá teoreticky provozovat i v soukromý sám jestli víš jak to myslím (omlouvám se za tuto ošklivou poznámku)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Dneska to říkaj židi o Palestincích....
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Mrkváče a křivák se ti hnusej? Tak ti něco povím, není nad to si natáhnout na nohy voflusaný tenisky, natrhlý džíny a černý triko...hopeři jsou pro mě puberťáci co nemaj co na práci a tak dělaj bordel a myslí si. Doma si před rodičema ani neuprdne...ještě si dej 50centa do avataru a budeš tutovej :?
Frouman

Příspěvek od Frouman »

Tak to asi žádný hopery neznáš. Ty co znám já jsou v pohodě lidi jako každý jiný. Dáme špeka, pokecáme...mimochodem to nejsou puberťáci, ale lidi nad dvacet.
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Tím hůře :|
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Frouman fetuje haha.
DaveMurray

Jj ale metalákové nefetujou ptž jsou to lidé. Ale tak když ho baví mrvit si zdraví a ještě za svoje prachy... :roll:

Btw ještě jsem chtěl dopsat že do dnešní hudby taky hodně zasahuje emo hudba kterou tež nemusim a kterou tež nepovažuji za hudbu :idea:
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Zkus třeba někdy pustit do uší pořádnou muziku...Motorhead, Led Zeppelin, Black Sabbath, klidně i Nirvanu... 8)
DaveMurray

No dyk jo.. Dyk ty taky nefetujou a ani nejsou emo... :shock:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jak mali :roll: Upozornuju, ze pokud se budete urazet, tak to tu zamcu. Mel jsem chut uz kdyz jsem procital stranu 2 a 3...

Mimochodem, rikat, ze hudba XY je nahovno a nejvetsi sh*t a pak rict, ze posloucha Cock'n'Ball Torture, coz je kapela, jejiz produkty stoji na hranici hudby a noisu, je docela vtipne :-)

(P.S.: Nic proti noisu nemam 8-))
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Olihen

Příspěvek od Olihen »

Frouman píše:Tak to asi žádný hopery neznáš. Ty co znám já jsou v pohodě lidi jako každý jiný. Dáme špeka, pokecáme...mimochodem to nejsou puberťáci, ale lidi nad dvacet.
Lidi co si dávaj špeka mi moc v pohode nepřipadaj.
Btw já taky nemusim 80s metal ale to je dáno mím vkusem. Ale uznávám ho jako poslouchatelnou muziku.Ty muzikanti jsou kreativní a na svoje nástroje umít.což se o 99% hoperu co delaj jenom nejaky smycky a do toho řikaj básnicky kde je často víc slov vulgarních nez ostatních (do ostatních pocítám i předložky) :wink:
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

já bych to shrnul, každému se líbí něco jiného...

já byl minulý týden na Slayer a včera na Čechomoru...

kdo je lepší atd. to si vyříkejte v SZ

to, že "metaláci" nefetujou je nesmysl, drogy se berou všude...

a to je vše přátelé...
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

no tak, neni vsechen ten hop tak spatnej treba me se libi todle http://cz.youtube.com/watch?v=x0Vy8PywZ ... re=related
a to me znate metalak jak svina
DnB, jungle taky muzu ale techno to je pro me wypatlator...
i mezi hip hopem se da najit par dobrych pisnicek.
At si posloucha kazdy co chce, mysli ze neni potreba vytahovat blbosti jako disco je sracka poslouchejte vsichni rock, trochu tolerance k ostatnim.
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

hele omlouvam se vsem za zalozeni tohohle topicu... puvodne sem chtel slyset par rozboru aspon trochu na urovni, ale vyklubala se z toho asi nejtrapnejsi debata, co sem tu kdy cet..
Ani se mi to nechce rozebirat, ste fakt totalne zahledeny samy do sebe a nedokazete normalne souzit, coz je skoda.. Berte se taky trochu s nadhledem.. mam dojem, ze ste tady vsichni starsi nez ja, ale presto se chovate naprosto nevyspele.. Jako zakladatel tohoto topicu prosim moderatory o jeho uzavreni, protoze tady uz se nic zajimavyho nedozvime a je to skoda...

P.S. a taky uz asi definitivne odchazim z fora.. byl sem tu od zacatku a bylo to tu v jednu dobu fajn, ale ted se to riti totalne do haje.. mejte se a dekuju vam, za vsechno, co jsem se tady naucil..
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Jack/J: Omlouvám se ti za svoje výlevy, ale já jsem prostě uhádaný typ člověka co musí furt někde něco brblat, a mrzí mě že tenhle topic takhle dopad.

Jinak k tvému tématu, pokud by jsi měl stále problém s "retro" zvukem, a neměl vám kdo poradit tak mě kontaktuj na ICQ, s konkrétní ukázkou hry bych určitě něco vyplodil.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

http://cz.youtube.com/watch?v=ijL5itjgVxs tohle je proste kvalita...oldschool jak svin
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Todle je hochu oldschool...

A taky dost dobrej...

http://cz.youtube.com/watch?v=cQVFKlauyDc
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“