Rada při změně kytary

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Morello

Příspěvek od Morello »

No jasně určitě si cením, že sem přijdete a něco napíšete, ale když se podíváš na můj první příspěvek, slušně žádám o názor, rozdílu mezi mim stagg a fenderem, kterýho chci koupit, a když pak píšete: "radim bazar, sem tam se najde slušnej kousek" a "bazar je super...koupi sem tam...." atd

....no sry, ale uznej, že je to hrabání příspěvků.....

edit: a navíc já nechtěl, aby mi někdo hodný poradil jak vybrat kytaru...naopak se ptám na konkrétní typ, zda uslyšim rozdíl, takže to je úplné přeformulování mého požadavku :roll:
white_wolf

Příspěvek od white_wolf »

ono nic ve zlem, ale kdybys nebyl "linej" a trosku si procetl forum, bylo by ti hned jasne ze ten rozdil tam je markantni a kdybys nebyl jeste vic "linej" tak by sis skocil do shopu a vyzkousel si to, coz by vydalo za vsechny rady ktere ti kdo muze dat...

Na druhou stranu mas pravdu, ze se tu rozjela nakonec diskuse uplne o necem jinem a chapu ze to cloveka muze trosku i podrazdit :)
...
Morello

Příspěvek od Morello »

No do shopu samozřejmě pojedu....nekupuju takovýhle věci přes net...nakonec zjistim, že se mi to nesedne a budu hedat něco s HB :D ale OK tohe beru, ale tak chtěl jsem se poptat na konkretni 2 typy.....
white_wolf

Příspěvek od white_wolf »

vsak v poho, odpoved si dostal a ted stejne zalezi jak ti to sedne :)
...
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Crowley píše:nikdo tu na tebe není ošklivej, tak se uklidni

to, že ti tu radíme jít do bazaru s tím, že ti poradíme s výběrem to znamená, že se tvým požadavkem zabýváme a chceme ti poradit to nejlepší, pokud to neakceptuješ, tak nemá cenu ti radit...
Ale tak on už na začátku jasně řekl, že nechce z bazaru, že chce novou... ne?

Konec OT, zpět ke kytaře. Kdyžtak si založte nové téma : Nové vs Bazar ;)
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Morrelo: Podle mě to bude velkej rozdíl :wink: .. co sem na kytarách zkoušel Staggy, tak největší rozdíl pocítíš ve zpracování, ale zvukově rozhodně taky. I když myslim, že někdo tu tvrdil že tyhle mexikánský snímače nejsou žádný terno, s tim bohužel zkušenosti nemám, budeš si asi muset počkat na někoho, kdo ano :) .
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Morello

Příspěvek od Morello »

Díky a co z jiného soudku tato?

http://kytary.cz/epiphone-58-korina-exp ... 49:0:0:1:0

Tady se už neptám na rozdíl (pak si to vše zkusim v kameňáku...)...je to úpa mega jiná kytara, jak ten fender, ale spíš mě zajímá ta EPIPHONE, o který tu moc neni slyšet (myslim)..většinou tu čtu o Gibson, Ibanez....

Předem díky za názor a za zrátu času

:o
Morello

Příspěvek od Morello »

Myslíte, že je ta epiphone explorer, jen na meatl nebo se s ní dá hezky zahrát i lehčí rock jako třeba U2 a Nirvana? Díky
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Morello píše:Myslíte, že je ta epiphone explorer, jen na meatl nebo se s ní dá hezky zahrát i lehčí rock jako třeba U2 a Nirvana? Díky
V pohodě. Tady na foru je kluk co má myslim právě Korinu a moc pěkně s ní hrál U2 :wink:
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

jo tak my te buzerujem jo? tak vis co porad si sam, my se ti tu snazime poradit aby jsi koupil jeste lepsi kytaru nez je ten fender jenze ty jsi natvrdlej jak moje matka a furt si prosazujes svoje prisel jsi pro radu dostal jsi.
Morello

Příspěvek od Morello »

Ano od některých jsem opravdu užitečnou radu dostal.......sry, ale psát mi, že je divný, že nechci lepší kytaru z bazaru (to beru jako žert a ne radu)

Chápu "pána/týpka" s psím avatarem, který v bazaru koupil kytaru za 35 000 a ušetřil víc jak 20 000, ale koupit něco z bazaru, abych ušetřil 2 000 (byt by byla o trochu lepší.....)
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Disasterpiece píše:jo tak my te buzerujem jo? tak vis co porad si sam, my se ti tu snazime poradit aby jsi koupil jeste lepsi kytaru nez je ten fender jenze ty jsi natvrdlej jak moje matka a furt si prosazujes svoje prisel jsi pro radu dostal jsi.
Klidni se, on byl obeznámen s výhodou bazaru, ale jeho rozhodnutí je na "voňavce". Tak ho snad nemusíš dusit do bazaru ne? Chce prostě specifickou radu, ne jak koupit nejvýhodněji. Nechápu tvoji agresi :)
Naposledy upravil(a) vikicek dne 2.12.2008 19:01, celkem upraveno 1 x.
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Morello

Příspěvek od Morello »

Jé bodyguard :oops: :D dostal sem jedno drsné PMko už, tak se bojim kdo mi zaklepe na dveře :? :)
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Hele jestli jsi spíš Stratař, tak zkus za 12 300 Fendera Fat Strata a máš to i s humbuckerem http://kytary.cz/fender-standard-fat-st ... 50:0:0:1:0
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Morello

Příspěvek od Morello »

Strat se mi libi nejvic no, ale ten explorer s pozlacenym hardwarem mě okouzil (pouze z obrazku) a pokud se na něj dá hrát normání melodickej rock :wink: ta bych ho bral raději. Ale jde hlavně o to jak se mi bude držet.....zdá se mi, že je to nějaký moc velký a zda tam pude hezky opřít ruka :)

A rovnou bych se zeptal ještě na něco....když ji kytary.cz nemam v obchodě ani na skladě, tak jak si ji u nich mohu vyzkoušet? :?
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Morello píše: A rovnou bych se zeptal ještě na něco....když ji kytary.cz nemam v obchodě ani na skladě, tak jak si ji u nich mohu vyzkoušet? :?
Dá se nezávazně objednat , s tím že si ji zkusíš a třeba nevezmeš. Ale teď ji nemaj ani u dodavatele, takže se to může solidně protáhnout ...
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Moleek píše:Hele jestli jsi spíš Stratař, tak zkus za 12 300 Fendera Fat Strata a máš to i s humbuckerem http://kytary.cz/fender-standard-fat-st ... 50:0:0:1:0

Jaks to udělal? To jsem celou dobu hledal abych mu to doporučil! Tohle kup a máš po starostech!
Moleek

Příspěvek od Moleek »

r0nn!e píše:
Moleek píše:Hele jestli jsi spíš Stratař, tak zkus za 12 300 Fendera Fat Strata a máš to i s humbuckerem http://kytary.cz/fender-standard-fat-st ... 50:0:0:1:0

Jaks to udělal? To jsem celou dobu hledal abych mu to doporučil! Tohle kup a máš po starostech!
Straty- fender - podle ceny a jel jsem. :D
Chtěl jsem přihrát modrýho, ale to neměli fotku :D
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

Morello píše:jj :) si to přečti celý a snad mě pochopíš :). Sem tu zcela novej a fakt dobrý forko. Chci si nechat poradit a na dvou stránkách mi 5 lidí z 15 lidí fakt poradí a řekne alternativy a ostatní mě jen buzerujou, tak mě to trochu štve :o

no já to mám přečtený celý. já taky nekupuju už nový kytary. radši starý vyhraný. viz můj Ibanez
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

jinak, uzivatel Guitarbob prodaval jeste nedavno Fendera classic 60s s vymenenyma snimacema, muzes mu kdyztak zkusit napsat. bohuzel nevim, jak to s tim dopadlo...
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“