Les paul Lp100 Ephipone LP standard
Pravidla fóra
Les paul Lp100 Ephipone LP standard
Mám si koupit Lp 100 anebo si mám našetřít na classic, vypladtí se to?
- vmagistr
- last.fm: http://www.last.fm/user/vmagistr
Podezřele levnej LP
Zdravim
Na hudebnibazar.cz jsem našel Les Paula custom za podezřele nízkou cenu:
Les Paul Custom Career
Úplně nová, na všem ještě folie.
Mahagonový tlusťoch s javorovým deklem, váha 4,4 kg. Krk mahagon. Hraje určitě stejně, ne-li líp, jnež EPIPHONE. Koneckonců jsou ze stejný fabriky, jak tvrdí pan Career. Lepený krk,
Cena 6500, při této ceně včetně GIBSON bagu.
Docela bych do toho i šel, ale nějak se mi nezdá ta cena. Inzerát pod tím byla LP 100, ale taky za 6500, což mě docela zarazilo (ale hlavní je ta custom career, LP 100 kupovat určitě nechci). Je to v pořádku nebo mám čekat nějakej podraz?
Na hudebnibazar.cz jsem našel Les Paula custom za podezřele nízkou cenu:
Les Paul Custom Career
Úplně nová, na všem ještě folie.
Mahagonový tlusťoch s javorovým deklem, váha 4,4 kg. Krk mahagon. Hraje určitě stejně, ne-li líp, jnež EPIPHONE. Koneckonců jsou ze stejný fabriky, jak tvrdí pan Career. Lepený krk,
Cena 6500, při této ceně včetně GIBSON bagu.
Docela bych do toho i šel, ale nějak se mi nezdá ta cena. Inzerát pod tím byla LP 100, ale taky za 6500, což mě docela zarazilo (ale hlavní je ta custom career, LP 100 kupovat určitě nechci). Je to v pořádku nebo mám čekat nějakej podraz?
You wanted the best, you got the best!
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
nejsem si jistej ale career najdes na ebay.de levnejji (jsou z koreje ,nebo to aspon pisou a prej se delaj ve stejny tovarne jako epiphone) jeden cas sem o nich taky premyslel ale nakonec jsem vsadil radsi na epiphone, i kdyz na netu jsem nasel par "uzivatelskych recenzi" a vsichni s nima byly spokojeny tak nevim...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Já ani nějak nevím co proti téhle kytaře všichni mají.. myslim že za tu cenu je to dost dobrá kytara. Vyměnil jsem na ní kobylkovej snímač za SD Alnico Pro II, snížil jsem o dost dohmat, sundal jsem krytky poťáků a nemůžu si stěžovat
Pokud si s tim dá člověk práci tak z kytary za 5 tisíc udělá opravdu kvalitní kytaru..
az na ten detail, ze to nebude celkem za 5000 
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- white_wolf