kytarovej set do 20000 -vybráno, postřehy

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ale bacha na to, ze en crate je jednokanal a nema tusim zadnej vystup.
jeste bych byt tebou zkusil toho rolanda, treba na nem maidny najdes :)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

je pravda, že dvoukanál by se hodil, ovšem jak moc člověk v heavíku využije čistý zvuk?

toh omojeho Rocktona si rozmysli a kdyžtak sem naházej odkazy na další věci co by přicházely v úvahu :-) já jsem každopádně pro lampu
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Smrťokvítek píše:Ještě je možnost obligátně Crate V18 ale to bys asi musel hodně tavit na metlu.
Nevím, proč tu každý uvádí pouze a jen V-18. Rád bych připomenul, že V-50 je kombo pro metal dělaný. Alespon pro mne, který se ve silně zkresleném zvuku nevyznám. Ale při max Gain je to už síla. Různé věci my padají z poliček. Dokonce to je tak silné, že já na své kolečkové židly taky dost jezdím sem a tam. Asi se nevejde do rozpočtu, ale začíná mne pomalu štvát, jak tu tady každý prezentuje jen tu V-18 :roll:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

60'Rock_N'_Roll píše:
Smrťokvítek píše:Ještě je možnost obligátně Crate V18 ale to bys asi musel hodně tavit na metlu.
Nevím, proč tu každý uvádí pouze a jen V-18. Rád bych připomenul, že V-50 je kombo pro metal dělaný. Alespon pro mne, který se ve silně zkresleném zvuku nevyznám. Ale při max Gain je to už síla. Různé věci my padají z poliček. Dokonce to je tak silné, že já na své kolečkové židly taky dost jezdím sem a tam. Asi se nevejde do rozpočtu, ale začíná mne pomalu štvát, jak tu tady každý prezentuje jen tu V-18 :roll:
Třeba protože píše , že chce kombo okolo 5000 a ta padesátka je za 7500. Už ta 18 stojí 6000 takže víceméně nevyhovuej požadavkům ale je to asi nejlevnější lampa s takovýmto výkonem.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

Ha! Tak rainmaker je Scream z lapiducha :D
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

Dark Axel píše: edit:(popřípadě můžeš na stránkách www.rocktron.com poslechnout ukázku Rocktron Zombie, slušného metalového a rockového zkreslení s vcelku slušnou paletou zvuku a napsat mi, mám jedno na prodej :-) s cenou jdu teĎ níž než jsem psal v tržišti)
http://www.rocktron.com/frameset1.html
tenhle zvuk je spíše z Dickinsonových alb :-)

já bych radši už chtěl dvou kanálový kombo trandák.

přeci jen těch možností zvuku tam bude víc než u jednokanálový lampy...
Už nehraju, pouze poslouchám ...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

60'Rock_N'_Roll píše: Nevím, proč tu každý uvádí pouze a jen V-18. Rád bych připomenul, že V-50 je kombo pro metal dělaný. Alespon pro mne, který se ve silně zkresleném zvuku nevyznám. Ale při max Gain je to už síla. Různé věci my padají z poliček. Dokonce to je tak silné, že já na své kolečkové židly taky dost jezdím sem a tam. Asi se nevejde do rozpočtu, ale začíná mne pomalu štvát, jak tu tady každý prezentuje jen tu V-18 :roll:
Rád bych připomenul, že to chce i do paneláku/baráku a ta 50tka je sakra silná už.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Rainmaker píše:
Dark Axel píše: edit:(popřípadě můžeš na stránkách www.rocktron.com poslechnout ukázku Rocktron Zombie, slušného metalového a rockového zkreslení s vcelku slušnou paletou zvuku a napsat mi, mám jedno na prodej :-) s cenou jdu teĎ níž než jsem psal v tržišti)
http://www.rocktron.com/frameset1.html
tenhle zvuk je spíše z Dickinsonových alb :-)

já bych radši už chtěl dvou kanálový kombo trandák.

přeci jen těch možností zvuku tam bude víc než u jednokanálový lampy...
dá se tam toho nastavit dost, to se neboj... kdyžtak popřemýšlej :-)

a jako jasně, no... já osobně bych si jednokanál nekoupil, chci lehce dosažitelný čistý zvuk. chce to hodně popřemýšlet, jelikož nepotřebuješ kotel efektů, tak ten Crate FW je asi zbytečnost... ale co místo něj
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Dark Axel píše: dá se tam toho nastavit dost, to se neboj... kdyžtak popřemýšlej :-)

a jako jasně, no... já osobně bych si jednokanál nekoupil, chci lehce dosažitelný čistý zvuk. chce to hodně popřemýšlet, jelikož nepotřebuješ kotel efektů, tak ten Crate FW je asi zbytečnost... ale co místo něj
Já myslel že u toho Crate je poťák gain, kterym se to dá štelovat, tudíž čistej zvuk bys měl dostat i na vyšších hlasitostech ne ? A zkreslenej/čistej pak holt přepínat krabkou.
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

to zas jo, teoreticky, no... prostě se ale raději spolehnu na dvoukanály kde to mám jasný
nity

Příspěvek od nity »

trochu mimo tema, ale cetli ste to u toho marshall avt na konci: idealni do bytu a na rozehrani pred koncertem...tahate si s sbebou nekdo este maly kombo abyste mohli hrat v satne? ja teda ne
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

60'Rock_N'_Roll píše:
1.nema zkresleni na metal. Tady nejde o to, jak je to nahlas, ale jak to zni. a kdyz das basovy kombo 500W bez jakyhokoliv distoritionu nebo tak na full, tak taky padaj veci z policek, ale rozhodne bys s tim nemohl hrat heavymetalovou kytaru.
2.podle me nema tak hezkej zvuk jako ta 18.

ale ma dost vyhod. je to a/b, takze na ni de hrat potichu, ma dca kanaly, efektovou smyscku...

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Asanoth píše:2.podle me nema tak hezkej zvuk jako ta 18.
To je věc názoru.
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

kytara je už vpodstatě vyřešená.v pátek bude ready v musiccity

maji tam i širokouškálu těch ibanez tube scremeru jak od ibanez tak od maxtor (původní japonský čipy z 80 let)

ted už vybrat to kombo

nejvíc mě zatím láká
http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-f ... 92:0:0:1:0
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

60'Rock_N'_Roll píše:
To je věc názoru.
Věc názoru je výběr jakéhokoliv aparátu :)
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

roland 30x
http://www.youtube.com/watch?v=6kW6bGpFkX4
a
http://www.youtube.com/watch?v=Q-QEPeeN6L4

tyhle vida mě dost zvyklaly omg to je asi přesně co hledám!!!
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

nity píše:trochu mimo tema, ale cetli ste to u toho marshall avt na konci: idealni do bytu a na rozehrani pred koncertem...tahate si s sbebou nekdo este maly kombo abyste mohli hrat v satne? ja teda ne
Myslim, že ho na to používá zrovna Malmsteen:)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

60'Rock_N'_Roll píše:
To je věc názoru.
proto jsem psal "podle me".
Rainmaker: Ale kup radsi tu sedesatku. kdyz das inzerat, nekoho casem chytnes. Pripadne tu 30, ale vymen repro za citlivejsi. ale jinak dobra volba :wink:

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
bjjz

Příspěvek od bjjz »

Asanoth píše:
60'Rock_N'_Roll píše:
Smrťokvítek píše: Ještě je možnost obligátně Crate V18 ale to bys asi musel hodně tavit na metlu.
1.nema zkresleni na metal. Tady nejde o to, jak je to nahlas, ale jak to zni. a kdyz das basovy kombo 500W bez jakyhokoliv distoritionu nebo tak na full, tak taky padaj veci z policek, ale rozhodne bys s tim nemohl hrat heavymetalovou kytaru.
2.podle me nema tak hezkej zvuk jako ta 18.

ale ma dost vyhod. je to a/b, takze na ni de hrat potichu, ma dca kanaly, efektovou smyscku...
musim te zklamat, ale v50ku doma mam a na domaci hlasitosti to nezni.. volume do 1, gain na plno a mam ztoho blues, pricemz na 3ce uz je to uplne vo necem jinym ,)
bjjz

Příspěvek od bjjz »

Rainmaker píše: roland 30x
http://www.youtube.com/watch?v=6kW6bGpFkX4
a
http://www.youtube.com/watch?v=Q-QEPeeN6L4

tyhle vida mě dost zvyklaly omg to je asi přesně co hledám!!!
do nedavna jsem hraval na rolanda 15x, tahle ma oproti nemu jeste par vychytavek.. nikdy jsem netouzil se nejak priblizit zvuku maidnu, ale na kanalu "metal" mi znel vcelku veruhodne.. zkusebnu sem stim utah, akorat z cleanu byl overdrive a ze zkresleneho kanalu takovy hucak .) ta 30x by uz to mela zvladnout snad nejak ..
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“