http://www.youtube.com/watch?v=ExksEOO1B-Y
takovejhle zvuk bych chtěl
takovyhle výšky a středy by byly užasný pro mě a sousedy
jasne, jenze to by musel koupit ENGLa, Mesu, nejakyho drahyho Marshalla nebo neco v tyhle kategorii, aby to splnilo pozadavky. a to je mimo rozpocet.OneXRoundTheSun píše:doporucuju kvalitnejsi zesilovac, aby nebylo nutny kupovat pedaly
urcite dvoukanal
tranzistorovy Crate hrajou skvele, lampovy Crate V, Peavey VK .. pak mas ValveState od Marshallu - ty zni za urcitych okolnosti taky dobre ..Asanoth píše:jasne, jenze to by musel koupit ENGLa, Mesu, nejakyho drahyho Marshalla nebo neco v tyhle kategorii, aby to splnilo pozadavky. a to je mimo rozpocet.OneXRoundTheSun píše:doporucuju kvalitnejsi zesilovac, aby nebylo nutny kupovat pedaly
urcite dvoukanal
to kombo ma dva kanaly .. clean a efekty .. fs prepnes mezi cleanem a pak nachystanym efektem, ktery budes mit na druhem kanale .. kdyz budes chtit hrat na druhem kanaly napr. metal a budes chtit acoustic, tak se budes muset ohnout .. ovsem kdyz budes hrat metal a budes chtit hrat normalni clean, tak to prepnes fs ,)Rainmaker píše: ještě další věc.
když hraju např. fear of the dark tak tam je metalovej začátek(drive) pak je pomalá pasáž (clean) a pak dlouho drive a na konci clean
to třeba u toho rolanda 30x se budu muset ohnout a přepnout třeba metal na acoustic nebo tohle za mě vyřeší footswitch ?
resp. když nastavim metal mode jak ho přepnu na "normalni" zvuk aniž bych se ohnul ?
1/
nebo ten footswitch bude fungovat podobně jako distortion např. boss ds1 co jsem měl do ted ?že jsem měl jedno kanal frontmana na něm jsem brnkal znělo to jako clean. sešlapnul bossaka a byl z toho drive
no, dobre, ale porad je to cenove mimo.OneXRoundTheSun píše:tranzistorovy Crate hrajou skvele, lampovy Crate V, Peavey VK .. pak mas ValveState od Marshallu - ty zni za urcitych okolnosti taky dobre ..Asanoth píše:jasne, jenze to by musel koupit ENGLa, Mesu, nejakyho drahyho Marshalla nebo neco v tyhle kategorii, aby to splnilo pozadavky. a to je mimo rozpocet.OneXRoundTheSun píše:doporucuju kvalitnejsi zesilovac, aby nebylo nutny kupovat pedaly
urcite dvoukanal
schectera mě taky nabízely jako alternativu k jacksonovi ale oni maji pevnou kobylku a já jsem uplně nadrženej na to dvouzvratný tremoloSaul píše:Tady na tržišti prodávám Schectera S-1 za 10.000,- Na bazaru ho dávám za 12. Tak zauvažuj.