Jsou tam (na FD2 Mosfet) tři pozice páčky - 1, Flat Mids 2, Vintage (liší se jen v detailech zvuku, dá se s nimi nakroutit overdrive + aplikovat jednu ze dvou pozic druhé páčky /Standard, Mosfet/ + samozřejmě tone + druhým spínačem přihodit bosst) a 3, Compcut. Compcut je to postupné nakreslování čistého zvuku. Reaguje na tone, overdrive he velmi velmi jemně přikresluje tj. na maximálním overdrive je to pořád jen velmi jemně zkreslený čistý zvuk + druhá páčka /Standard, Mosfet/ + boost s Compcutem udělá to, že přes něj hodí dost znatelný boost, signál se rázem nakreslí, ale není to tak pěkné zkreslení jaké se dá vyladit s Flat Mids/Vintage.
Jak qwer říkla, tak vepředu je ještě volume knoflík který upravuje hlasitost zkresleného signálu oproti Bypass tj. není problém mít zkreslený zvuk tišší/stejně hlasitý/hlasitější o trochu/hlasitější o hodně než čistý.
Jako jediná nevýhoda se mi zdá při změně režimů FM/Vintage X CompCut nutnost upravit hlasitost (CompCut alespoň při nízké hlasitosti na kombu byl hlasitější), případně ta samotná nutnost přepnout páčku když chcete m+nit režim, ale to je detail, stačí si zapamatovat dvě oblíbená nastavení (na CompCut a FM/Vintage) a je to.
Při FM/Vintage když je overdrive naplno, tak sepnutí boostu má na výsledný zvuk nepatrný vliv. Spíš se projeví když je overdrive tak na 1/3 - 2/3. Dobré je že se dá nastavit i úroveň boostu, není to "natvrdo".
Poslední věc která by mohla mást - když je zaplý boost a vypnete pedál prvním spínačem tak tam máte bypass. Pedál se vypíná a zapíná prvním spínačem, boost může zůstat zaplý ale zvuk neovlivňuje.
Fajn overdrive, neříkám nejlepší (jiné neznám), prostě jsem s ním spokojený.
Pro ilustraci přikládám obrázek.
PS o třídu lepší pedály

Však jsem tu anketu tak naformuloval, aby ti co nechtějí napsat nevím mohli nějak vyjádřit nesouhlas

. Plus "stojí na špici" je taky šalamounsky napsáno, že nevíte zda znamená že pedál je ze všech nejlepší nebo patří k nejlepším. S odstupem bych to viděl že má znamenat že patří k nejlepším a v tom případě by mě taky zajímalo, jaké jsou o třídu lepší pedály

... Ale je to dobrá zpráva, máme tu s trochou štěstí 9! lepších pedálů, minimálně aspoň jeden (jestli mysleli pánové všichni ten stejný:))