kombo 10-15w do bytu
Pravidla fóra
kombo 10-15w do bytu
čau, potřebuju poradit s nákupem komba -- mám koupenou kytaru Ibanez GAX30 všichni určitě ví a kombo jsem si objednal Ibanez Tone Blaster http://kytary.cz/ibanez-tone-blaster-tb ... 92:0:0:1:0 a původně jsem chtěl Roland Cube 15x a mám znovu ten stejný problém, že není na skladě a dodavatel možná nestihne přivězt zboží do vánoc (jak jsem zjistil po telefonátu s kytarami) a rád bych nějakou alternativu -- budu hrát něco od Ac/Dc, Deep Purple přes Metallicu, Black Sabbath a Slayer až k tvrdým věcem ve stylu Death, Carcass možná i nějaký black no snad už představu máte -- a cena by neměla přesahovat 2500 Kč, zaujalo mě toto kombo http://kytary.cz/kustom-ku-dart-66/9362 ... 04:0:0:1:0 jaký je váš názor a popřípadě doporučení podobného komba, jaký má kombo zvuk? (hlavně asi zkreslený mě bude zajímat)
Jakykoli kombo s 6,5" repro ma naprd zvuk, ber minimalne 8", nejlepe 10", ale to se v techto vykonech a cenovych relacich asi nevidi.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
no 8 měl ten ibanez i rolandWohma píše:Jakykoli kombo s 6,5" repro ma naprd zvuk, ber minimalne 8", nejlepe 10", ale to se v techto vykonech a cenovych relacich asi nevidi.
Naposledy upravil(a) phate dne 15.12.2008 16:09, celkem upraveno 1 x.
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Kémo na domu hudby v opavě maj toho rolanda 
http://www.dumhudby.cz/eshop/kat-458.ht ... obci[]=159
v pátek jsem tam myl a měli ho tam
no jo ale ja potrebuju u nas v pragluMjkl píše:Kémo na domu hudby v opavě maj toho rolanda
Crate FW15R jsem viděl (ne slyšel) a má 12'' reprák a vypadá hodně bytelně. Cenovka na něm říkala 2000 Kč.
http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-s ... 92:0:0:1:0 tady 2200 ....
http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-s ... 92:0:0:1:0 tady 2200 ....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Roland cube 20X
ne 15 
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
tak si nech toho rolanda poslat ne? přes PPL to máš hned doma 
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
neni na sklade, ale ta dvacitka by byt mohla, ne?
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Toho Rolanda mám doma (30W verzi) a zatím můžu jen doporučit. Sice mám občas potíže nastavit zvuk podle svého gusta (těch možností je tam dost a dost), ale to se časem poddá. Ten Power Squeezer se ti bude doma hodit (verze 20W a víc). Ten můj má i manuální/chromatickou ladičku, což se moc hodí (jestli jí má i ta 20W verze nevím).
Je to zkrátka taková vybavená bytelná dobře hrající krabice.
Je to zkrátka taková vybavená bytelná dobře hrající krabice.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
no já jsem se nakonec domluvil s rodičema že dosanu kombo k svátku a zatim si ten měsíc možná dýl vystačim s tou malou krabičkou na sluchátka od VOXu
Naposledy upravil(a) phate dne 16.12.2008 19:11, celkem upraveno 1 x.
Se mášphate píše:(naštěstí ne panelák)
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
nevíte jak jsou na tom fender malý tranzistoráky konkrétně Frontman 25R ? mam možnost koupit to za 2500 ale na netu jsem četl že to má naprd zkreslenej zvuk a že to je přebasovaný ...... no prostě toho je docela dost tak jestli by to někdo uved na pravou míru
Cremona Luby 1975________________________________Tortex 1.14mm
Cort Evl-K2_______________________________________Kábly nějaký+Neutriky
Line6 SpiderIII 15R________________________________Wah-Wah Michalík
Basa Tenson
(ale hraje špičkově)
Harke HA3500+Peavey TVX410
Cort Evl-K2_______________________________________Kábly nějaký+Neutriky
Line6 SpiderIII 15R________________________________Wah-Wah Michalík
Basa Tenson
Harke HA3500+Peavey TVX410
na 15W to sedi
navic to rve jak prase(ta 15tka). coz teda nemusi byt minus, ale jako ze na doma je 25W zbytecne moc.
navic to rve jak prase(ta 15tka). coz teda nemusi byt minus, ale jako ze na doma je 25W zbytecne moc.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Jak už jsem mockrát psal, zkreslení u tohohle prcka je věc názoru. Odhaduju že bude hodně podobné jako u 15w verze taže... Na metal to rozhodně není(vyřešila by krabka), na jiné bych řekl naprosto dostačující a mě se líbí(mám ho vytáhle na 4/10), ale jak říkám je to věc názoru. V přebasovanosti problém určitě nevidím, hraju hodně středový zvuk a nemám problém stama ty basy dostat pryč obyčejným pootočením eq;) 25w už je celkem dost pokud by natom tvém kusu byl stejně hloupě zapojený ovladač volume u zkresleného kanálu který je šíleně citlivý v rozmezí od 1,5 do 2,5... ale jde si stím vyhrát a trefit to správně. Navíc ta cena je super pokud je kombo v dobré stavu, na doma ti to bude stačit a pozděj bys to mohl využít i k začátkům ve zkušebně(já s 15 zvládl asi dvě zkoušky, ale byl to hnus, u 25 už by to možná docela šlo) jako dočasné řešení než si vybereš něco silnějšího.darthtuk píše:nevíte jak jsou na tom fender malý tranzistoráky konkrétně Frontman 25R ? ...
Vyzkoušej si to a uvidíš, pokud ti sedne a bude v pořádku tak ho ber;) je to super cena...
Nečetl jsem to celý, tak se snad po nikom nebudu opičovat
Sice ti to v týhle situaci asi moc nepomůže, protože od Rolanda teď nemaji na skladě snad nic, ale šel bych možná raději do Rolanda Micro Cube, protože má víc zvukových možností než ten 15X. Zvuk má skvělej a to i přes to, že má ten malej repráček, taky jsem se toho bál, ale je to vážně bezva kombo v porovnání třeba s Marshallem MG a Fenderem Frontmanem (obojí jsem měl)
Sice ti to v týhle situaci asi moc nepomůže, protože od Rolanda teď nemaji na skladě snad nic, ale šel bych možná raději do Rolanda Micro Cube, protože má víc zvukových možností než ten 15X. Zvuk má skvělej a to i přes to, že má ten malej repráček, taky jsem se toho bál, ale je to vážně bezva kombo v porovnání třeba s Marshallem MG a Fenderem Frontmanem (obojí jsem měl)
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt 
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
A uši goobyebjjz píše:vadilo mi, ze bydlim na vesnici a nejblizsi soused je odeme pul kilometru, ale tedka aspon nemam problem doma vytavit 50w lampyBummer píše:Se mášphate píše: (naštěstí ne panelák)![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009