co takhle pouzdro?Drobák píše:...hraje dost času e stoje nebo kytaru přenášim na zádech(pás přes rameno) ...
Strap lock-zámky na řemen
Pravidla fóra
Mam ty Fender Strap Locks, můžu jenom doporučit, narozdíl od oček, zátek a buhví čeho to má výhodu, když máte na jednom popruhu vysílačku na pevno a měníte kytaru během koncertu, uděláte jen cvak cvak a jedete dál.. má to jednu nevýhodu a to tu, když pak máte víc kytar a ty jejich špeciální kolíky musíte mít na každý kytaře a nechcete kupovat tolik sad, když zámky vám stačej na 1 popruhu.. a samostatně se ty kolíky samozřejmě neprodávaj.. to pak řeší šikovnej soustružník, nerez a pár braníků:)
Fender Ash Telecaster MN, Fender Bridge Fat Custom Telecaster, ESH 2000 HG100, Marshall 1960A, Nady URR 10, DSP2024
- 60'Rock_N'_Roll
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
mám dunlopy s SG jsem házel a drželo to ok. Ty šrouby, co se k tomu dávaj, sou dycynky širší, než "stock" a dodcela dá fušku je tam naládovat do toho dřeva - u olšový basy jsem se bál, že dřevo praskneturbo_MaCk píše:jaké zámky jsou nejpevnější... potřebuju něco, co udrží SGčko i když ho kolemsebe obhodím![]()
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Digitech Bad Monkey ->
Já mám ty zámky od Fenderu a ty šrouby byly oproti tomu, co sem měl v Cortce, poloviční...eugeene píše:mám dunlopy s SG jsem házel a drželo to ok. Ty šrouby, co se k tomu dávaj, sou dycynky širší, než "stock" a dodcela dá fušku je tam naládovat do toho dřeva - u olšový basy jsem se bál, že dřevo praskneturbo_MaCk píše:jaké zámky jsou nejpevnější... potřebuju něco, co udrží SGčko i když ho kolemsebe obhodím![]()
no, na ty fendrácký jsem už nějaký negativa slyšel, ale nikdy jsem je neviděl naživo
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
Já jsem měl zámky na framusech už od výroby. Nebylo by špatný. kdyby to takhle dělali všichni výrobci.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Známej je má na Stratu 15 let a furt drží, ale tehdy to asi byla jiná kvalita.eugeene píše:no, na ty fendrácký jsem už nějaký negativa slyšel, ale nikdy jsem je neviděl naživo
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
nemlaťte mě
já mám taky tyhle jedny a už na třetím nástroji a taky si nestěžuju.. podle mě je to to samý.. holt asi ty šrouby, ale to je korunová záležitost
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ty fendery maj hlavně jinej systém uchycení ne? byloby fajn, kdyby to dokázalo udržet kytaru na řemeni i při obletu kolem kytaristy:-X
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
no to snad uměj všecny ne ?turbo_MaCk píše:ty fendery maj hlavně jinej systém uchycení ne? byloby fajn, kdyby to dokázalo udržet kytaru na řemeni i při obletu kolem kytaristy:-X
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych si koupil zámky na popruh. Tak jak jsem si to tu pročítal, tak my z toho vylezli Dunlopy , který můžu mít za 400Kč akorát v černé barvě, nebo Schallery ,případně Warwicky (za katalogovou cenu). Který byste mi doporučili?
Rád bych zlatý, jelikož má moje basa zlatej HW, ale překous bych i ty černý, protože mám černej popruh
Rád hraju s basou v docela vertikální poloze (nejsem póza, prostě se mi tak dobře hraje), tak se ptám lidí, co maj zkušenost se zámky, jestli se vinou toho nemůžou nějak vyšoupat a tudíž se pak vyvlíknout?
Se starou basou jsem to neřešil, protože ta měla celkem velký ty původní závěsy a navíc řemenu co mám se vůbec nevytahávala ta očka pro zavěšení.
Nová basa má ty závěsy menší a taky je těžší, tak se bojim, aby mi někdy neuletěla.
PS: Rád bych pás odepínal.
PS2: Ten cenovej rozdíl 210Kč mezi chromovanýma dunlopama a zlatýma dunlopama je v tej barvě? si dělaj srandu ne? To je asi pravý zlato
PS3: Postněte sem prosím kdyžtak fota těch vašich homemade zámků, třeba se nechám inspirovat a vyrobim si vlastní
PS4: Snad z toho budete moudří. Děkuju za odpovědi
Rád bych zlatý, jelikož má moje basa zlatej HW, ale překous bych i ty černý, protože mám černej popruh
Rád hraju s basou v docela vertikální poloze (nejsem póza, prostě se mi tak dobře hraje), tak se ptám lidí, co maj zkušenost se zámky, jestli se vinou toho nemůžou nějak vyšoupat a tudíž se pak vyvlíknout?
Se starou basou jsem to neřešil, protože ta měla celkem velký ty původní závěsy a navíc řemenu co mám se vůbec nevytahávala ta očka pro zavěšení.
Nová basa má ty závěsy menší a taky je těžší, tak se bojim, aby mi někdy neuletěla.
PS: Rád bych pás odepínal.
PS2: Ten cenovej rozdíl 210Kč mezi chromovanýma dunlopama a zlatýma dunlopama je v tej barvě? si dělaj srandu ne? To je asi pravý zlato
PS3: Postněte sem prosím kdyžtak fota těch vašich homemade zámků, třeba se nechám inspirovat a vyrobim si vlastní
PS4: Snad z toho budete moudří. Děkuju za odpovědi
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
ja bohuzel nemam moznost porovnani, ale 6 let mam schallery...musim rict ze spicka, odepinat se to dá, kytara z krku, ani popruh nespadne..ani material a zpracovani nejsou spatny...
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Já mám takové "jakoby homemade"
- sundal jsem celý úchyt a našel doma podložku, která se zespodu jen tak-tak dala navléknout a z vrchu už neprošla - tu jsem obrousil (byly trochu zrezlé), stříkl na černo, nandal řemen, přidělal zpět a hotovo.
Řemen sice sundat nejde, ale já jsem ho nesunával ani předtím, tak je to O.K.
Řemen sice sundat nejde, ale já jsem ho nesunával ani předtím, tak je to O.K.
Re: Strap lock-zámky na řemen
Tak cca po více jak roce používání strap locků od Fenderu na dvou basách jsem zatím neměl jediný problém. Drží všecko perfektně. Nikdy zámky nijak nepovolily. Takže z mojí strany fakt spokojenost.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801